• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısının son safhası nedir ?

Şimdi çok zor geliyordur sana hiç azalmayacak gibi.
Ben öyle bir kazık yedim ki o adamdan.
Nişan için isteme için elbise bakıyorum ben o ara. Burada girip nisanlaniyorum kızlar diyorum bizim kızlara ucuyorum havalara.
Annem biliyor babamla konuşacak yakında.
Sorma..
Sonra bir kız mesaj atıyor bana ben Alinin sevgilisiyim diye :)
İnanmak istemedim gece yatamadim sabah kostur kostur evine gittim. Öğrendim gerçeği tabi.
1 yıldır aldatiliyormusum.
Saka gibi demi .
KendimKendime gelemedim 2-3 gün rüya gibiydi...
Ama azaldı.
Yok olmadı asla ama azaldı acısı.
Rabbim büyük
Canım geçmiş olsun ya nasıl atlatabildin. Böyle bir anda öğrenmişin ne kötü bir durum düşman başına

Şimdi çok zor geliyordur sana hiç azalmayacak gibi.
Ben öyle bir kazık yedim ki o adamdan.
Nişan için isteme için elbise bakıyorum ben o ara. Burada girip nisanlaniyorum kızlar diyorum bizim kızlara ucuyorum havalara.
Annem biliyor babamla konuşacak yakında.
Sorma..
Sonra bir kız mesaj atıyor bana ben Alinin sevgilisiyim diye :)
İnanmak istemedim gece yatamadim sabah kostur kostur evine gittim. Öğrendim gerçeği tabi.
1 yıldır aldatiliyormusum.
Saka gibi demi .
KendimKendime gelemedim 2-3 gün rüya gibiydi...
Ama azaldı.
Yok olmadı asla ama azaldı acısı.
Rabbim büyük
Beni de istemeye gelecekti malum şahıs. Boynuzluymuşum halbuki. Ona atacağı msjı bana atmasıyla, bi arkadaşın da ötmesiyle uyanmıştım. Hey gidi günler :D

Fiziksel olarak daha kaslısını buldum ben de çok beğenirdim ex i ama şimdi eşimin yanında çirkin geliyor vs vs. Biri gelip unutturunca onun hiç bişeyinin önemi değeri kalmıyor. Birazcık zaman geçsin. Aklına sadece bunu yaz. Zamanını bekle, öpüyorum :)
Teşekkur ederim :)

İnsanlar evlatlarını toprağa verip sonra bi şekkilde yaşamaya devam ediyor.Aşk acısı nedir ki.
Duygularını ve hislerini küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama.Ama çok üzüldüğün zaman bunu hatırla bence.Bu sana tamamen geçiceğini kanıtlar nitelikte.Zaten 1 sene sonra şu yazdığını okuyunca geberene kadar gülersin.Çünkü ''Hayat''.

Diyorum ya hala atlatabilmis değilim aslında ama alistim sanırım çok koymuyor artık.
İlk sevgilimdi ve 7 yıl beraber olduk. Tüm çocukluğum ergenliğim her animda vardi o. Neler yaşadım vallahi onun yüzünden. Ne dayaklar yedim babamdan eve hapsedildim neler neler.
O kadar fedakarlığa karşılık buydu işte mukafatim.
Burada ki arkadaşlar bile artık ayrıl diyordu kurtul su adamdan mahvetme geleceğini. Ama ben kor olmuş gibi devam ettim.
Hayırlısı ...
Çok tesekkur ederim
Canım geçmiş olsun ya nasıl atlatabildin. Böyle bir anda öğrenmişin ne kötü bir durum düşman başına

son safhası bi bka benzemeyen bir kadınla nişan fotoğrafını gördüğünde ister yanındakine ister içinden " Iyyy iyki ayrılmışım Allahından bulmuş sonunda diyebilmek".

Diyorum ya hala atlatabilmis değilim aslında ama alistim sanırım çok koymuyor artık.
İlk sevgilimdi ve 7 yıl beraber olduk. Tüm çocukluğum ergenliğim her animda vardi o. Neler yaşadım vallahi onun yüzünden. Ne dayaklar yedim babamdan eve hapsedildim neler neler.
O kadar fedakarlığa karşılık buydu işte mukafatim.
Burada ki arkadaşlar bile artık ayrıl diyordu kurtul su adamdan mahvetme geleceğini. Ama ben kor olmuş gibi devam ettim.
Hayırlısı ...
Çok tesekkur ederim
Allah tekrardan bol bol sabır versin canım iyiki psikolojin seni hasta edecek derecede yıpranmamış

Aahh ahh ruyalarimda bile onun icin aci cekerdim. Hatta onu goremeden uyandim diye saatlerce aglardim mal gibi. Insan mantiksiz oldugunu bile bile kendine yine aci cektirmeye devam ediyor.
simdi diyorum ki keske o kadar yipratmasaydim kendimi. Butun duygularimi ona harcamis gibi hissediyorum. Ama o su an baskasinin yaninda yani olan yine bana oldu. Duygusuz hissiz biri oldum ciktim. Yas gectikce de asik olmak zorlasiyor :KK61::KK51::KK51:

Son safhası onu yeni sevgilisiyle gördüğünde yanındaki kıza acımak. (adi biriyse cok olagan bi durum)

Geçiyor..Ama geçene kadar perişan oluyor insan. Ben ilk bir hafta da eridim resmen.Şimdi beni görenler ne olmuş sana kemik gibi kalmissin diyorlar. Annem çok takılıyor kiloma. Ha su an nötrum. Bazen acı çekiyorum bazen hiç birşey olmamış gibiyim Mesela dün bayagi acısını hissettim.Uyuyamadim. Ama bitsin istiyorum.İstemek onemli olan. Yeterki bitsin acimi da yaşarım paşa pasa.Acimi yaşamaktan da korkmuyorum.. Geçiyor gerçekten. Sadece evde kalmayın. Yalnız kalmayın. Konuştukça azalır derdiniz. Onun dışında da daha büyük dertler yasayan insanlar aklınıza gelsin.O zaman kendinizinkini bile unutuyorsunuz. Rabbim daha büyük dertler yaşayanlara yardım etsin..

4 yıl aşk acısı çeken -muhtemelen benimki takıntıya dönüşmüştü- biri olarak söylüyorum. Sonu, en sonu unutmak.

Back
X