Saç Rengi ve Saç Boyama Aşk alevi sorunsalı ?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Saçlarım koyu kahve boyalı şu an ve ben deniz çakırn aşk alevinden istiyorum :(:( evde kendim boyayacağım tutar mı acaba nasıl olur dersiniz pembe olmak istemiorm

Benim saçım koyu kestaneydi ve tutu seninkinde rahat tutar. her boyamadanda daha da harika olur merak etme

Ben çok uzun süre kullandım. O kadar çok seviyorum ki o rengi. Bende gören hep kızıla o renge boyadı.. turunculaşma falan asla söz konusu değil. Ayda bir boya. Pırıl pırıl oluyor saçın. Akma yapıyor yastığın falan kirleniyor o kadar banyodan sonra....Şimdi ben yaşadığım yerden dolayı cesaret edemiyorum. Burda kızıl kullanaların çok kötü görüntüsü var ama o rengi kullanmayı çok istiyorum.. :97:

Nereye boyatıyorsun :D Ben evde kocama boyatıyordum. inşallah pişman olmazsın. yanlış yönlendirdiğim için üzülüyorum bende... memnun olup olmadığını dile getir yarın :)

benim saçlarım kumraldı ve orjinal saçımda çok güzel tuttu...kızıl hemde yangın yeri ...:) ama bu renk daha sonra yapmak istediğim her saç renginde canımı sıktı....

kapatsanda o kızıllık asla gitmedi...eğer ben bu saçı 2 sene kullanırım dersen boya derim ama sonra sıkılırım 1 senede gitsin dersen o senden kolay gitmez:))

yani sıkılmam galiba da kıpkırmızı olmasından korkuorm bordoya yakın bi kızıl istiyorm

canım bordoya yakın bi kızıl istiyosan mahagoni kızılını tavsiye ederim..ama hemen akıyo malesef..ben bikaçyıl önce denemiştim sadece 1 hafta kullanabildim..saçın zemini açılarak yapıldığı için bir haftanın sonunda kızıl olan yerler baya açıldı..en son sonbahar kızılını denedim çok yakışmıştı ama 10günde bir dip boyası istediği için vazgeçmek zorunda kaldım..umarım sen memnun kalırsın canım..kızıl çok güzel ama bi okadarda zor bi renk

Back
X