Misafirimin yaptığını okuyun lütfen

Bence size yonelik yazmamistir onu ama sahsen ben olsam "tuh canim ya soguk kahve ikram edemedik size firsat olmadi diger ikramlardan:)) afiyet olsun" yazardim bir daha evime yatili gelemez kendisi 🥴🤣
Kesinlikle öyle. Misafirliğe üstüne bu paylaşım da saçma geldi. Sonuçta otelden başka yerden gelmiyorsun bunu okuyacak olan ne düşünür .

Kendimi sizin yerinize koydum 2 gün boyunca birilerini misafir etsem uğraşsam eve gidince öyle bi yazı paylaşsa bende çok bozulurdum kesinlikle ayıp etmiş, evini özle ama o paylaşım bence de imalı. Ayrıca hiç bir misafirinize yatak odanızı verecek kadar rahat ettirmeyin insanlar nankör gördüğünüz gibi değmiyor. Benzer bi durum yaşadık, yeni evlendiğimiz zamanlar eşimin abisi ısrar kıyamet bizi yatılı olarak evine davet etti, hiç sevmem bi yerlerde yatılı kalmayı ama artık sussun diye gittik, gece çok güzel geçti eğlendik sabah evinize dönerken baktım ki facebookta yazı paylaşmış ‘bazı insanlar gelince, bazı insanlar gidince huzur verir’ 😡 yani bizi zorla çağırmışsın bi de arkamızdan dediğine bak tabi ben tepki verince kıvırdılar, biz onlarda kaldığımız için mutlu olmuşlar yersen, uzun bi süre evlerine gitmedim bende evine sokmadım. Sende bi daha onları evine çağırma tepki koy
Ooo sizinki de cidden büyük bir ayıp hem de çok üzücü kırıcı. Arrık dediğiniz gibi kılımı kıpırdatmam

Düşüncesizce yapılmış bir hareket ama anlaşılabilir. Evini özlemiş olabilir bu sizin iyi agirlamadiginiz anlamına gelmiyor sadece biraz yersiz yazmış. Ama siz böyle ufak tefek her şeyi kendinize dert ederseniz geçmez bu hayat. Gelmiş gitmiş güzel de geçmişse artık devamında ne düşündüğünü boşverin.

Merhaba. Yatılı misafirim geldi şehir dışından. Bizim evimiz aslında büyük bir şehirde güzel bir ev. Ama biz şimdi yazlık evimizdeyiz. Köyümüzde. Yatılı misafirimiz de bu köyümüzdeki evimize geldi. Köy evi olduğundan kendine göre. Mesela klozet yok yer tuvaleti. Duş da çok kaynatıyor diye başlıkla yıkanılmıyor kovaya doldurup dökünüyoruz. Bu misafirimize gelmeden ben buranın şartlarını söyledim kendisinin samimiyrtine de güvendim açıkçası rahat davrandım kasmadım. Herkesin yapacağı gibi bizim çift kişilik yatağımızı ona ve eşine hazırladık. Yanına da bebeği için İkea beşik vardı onu koyduk. Her şey tertemiz ettik eski de olsa. Ama yerler filan parke, balkonlar yepyeni mutfak yepyeni işte bazı aksaklıklar var illa yazdan yaza gelindiğinden. Her neyse 2 gece kaldılar. Yedirdik içirdik helal hoş olsun. Ben çok koşturdum çok yoruldum rahat, memnun, mutlu olsunlar diye. Denize götürdük denizde ayrı köftesi böreği, evde ayrı yemekler. Semaverde çayı olsun vs. Denizde mesela tüm soğuk içecekler benden. Meyve suları ev yapımı. Her neyse. Güzel zaman geçirdik diye düşündük. 3.sabah kahvaltılarını bahçede yaptırdık uğurladık onları. Evlerine vardılar. Ertesi sabah Story atmış. Soğuk kahve 2 tane eşiyle kendinin. Üstüne “ah evim evim güzel evim” yazmış. Ben çok alındım çok kırıldım çok üzüldüm. Sizce ben mi abarttım ? Ya sonuçta benim bir iddiam yok vay efendim ben onu evinden daha rahat ettireceğim vs, diye. Öyle şey mi olur zaten. Sarayda da ağırlasam insan evine gitti mi bir ohh der. Ama bunu böyle dile getirmesi, yazması sizce ayıp değil mi ?
Ne alaka be ben anamın babamın mis gibi evinden bile dönünce canım evim diyorum napmış kadın sövmüş mü ne evini özlemiş ne ayıbı siz her şeyi böyle dert ederseniz dertten kederden gidersiniz

Back
X