Bu tip konulara istisnasız yorum yapanlardanım, çünkü ben de 9 senelik flörtten sonra evlendim, o kadar sene sonra heyecan kalmaz aşk biter vs gibi laflara aşinayım.
Burda soru şu, aşk nedir sevgi nedir, kişi bunlara kendince açıklık getirmeli, mesela benim için aşk hastalıklı bi haldir evet güzeldir enerjisi yüksektir delicedir ama yıkıcıdırda, aşık olduğun kişiyi öyle bi yere koyarsınki sanki o hiç hasta olmaz aksırmaz tıksırmaz burnu akmaz tuvalete gitmez kusmaz Dünyadaki tüm güzellikler onda vücut bulmuştur Dünyanın 8.harikası odur ne giyse yakışır ondaki göz ondaki boy pos endam kimsede yoktur ama bi kavga etmeye gör pire için yorgan yakma hali,ağlama nöbetleri,ölücem sanmalar...Aşktan sevgiye geçiş çok keskin bi virajdır bu virajı alamayanlar ilişkilerini bitirirler bakarlar ki karşılarında bi ölümlü var, aslında o kadarda yakışıklı/güzel değil, aslında biraz kısaymışta, öğhhh burnumu aktı ne
Ama o virajı alanların iç, başka bi duygularla dolar, sevgi,şevkat, sadakat, özveri, kabulleniş...Evet o dünyanın en güzeli/yakışıklısı değildir ama sen onu istersin, onu tercih edersin,evet hastada olur paspal halleride vardır, kavga edersin ama onu artık tanımışsındır öyle demek istememiştir ya da özür dileyecektir, sen de özür dileyebilirsin gereksiz gurur yapmazsın, delice sevişirsin ama üstünü örtüp alnından öpecek kadarda şevkat dolusundur ona karşı
Bizim evliliğimiz delice bi aşktan sevgiye döndü, bu temele kuruldu, hastalığınıda gördüm, yaz kış bitmeyen sinüzitiylede uğraştım,peçete taşıdım durdum ona, arka arkaya aynı tuvaleti kullandık, adet günlerimi ezbere bilir, tatlı alır gelir bana, evet aşk bitti ama böyle bişeye dönüştü iyiki de dönüştü,eskimedik biz, olgunlaştık, piştik, umarım herkes bunu yakalar