- 29 Eylül 2018
- 54
- 56
- 88
- 29
- Konu Sahibi ozgeeeeeeeeee
-
Belkide haklısınız ama aşk benim için çok önemli belkide istediğim değeri artık göremiyorum. Ama bu şekilde monoton bir birlikteliği sırf evlendik yuvamız düzenimiz oldu İşimizde gücümüzeyiz diye sürdürmek saçma geliyor. Aşk eşittir bence değerBen aşkın ömürlük olduguna inanmiyorum ki ask kadini oldugumu dusunurum ama hayatin realitesi bu. Kabul etmek lazim.
Önemli olan aşık olmak degil, zamanla birlikte bir hayati paylasabilmek, birlikte kaliteli zaman gecirebilmek diye düşünüyorum.
Bu bazen bir bardak cay getirmeyle olur bazen omzuna basini yaslamakla. Oyle uçuş uçuş kelebek modlari en fazla birkac sene surer. Beklentinizi dusurmenizi tavsiye ederim.
Aşk zaten çok uzun sürmez bence ama siz ilgiyi kaybetmiş gibisinizHiç bi şekilde artık özel vakit geçirmiyoruz, özel vakitten kastım cinsellik değil. Ama o konuda da sıkıntılarımız bence var. O sıcaklığı o samimiyeti yok dümdüz bir ilişki. Ve hiç bir temas yok öpme duygusu isteği sarılma... Eskiden omuzlarımı öperdi ne bileyim saçımı okşardı. Hiç bişey yapmadan saatlerce konuşur, güler, gözlerimizin içine bakardık
karşına al ve bunları ona sormalısın sakince üzgün bir tavırlaHiç bi şekilde artık özel vakit geçirmiyoruz, özel vakitten kastım cinsellik değil. Ama o konuda da sıkıntılarımız bence var. O sıcaklığı o samimiyeti yok dümdüz bir ilişki. Ve hiç bir temas yok öpme duygusu isteği sarılma... Eskiden omuzlarımı öperdi ne bileyim saçımı okşardı. Hiç bişey yapmadan saatlerce konuşur, güler, gözlerimizin içine bakardık
Bence eşinizle bu durumu açık açık konuşmalısınız ve dert ettiğinizi belirtmelisiniz, beklentilerinizi anlatmalısınız..Teşekkür ederim tüm yorumlar için, benim beklediğim dizi filmlerdeki aşk değil kırlarda koşup hep el ele göz göze olmak değil. Mesela işten geleceği saat heyecanlanıyorum eve gelecek diye. Geliyor ben kapıyı açıyorum önceleri hep sarılır öperdim Hoşgeldin derdim oda aynı şekilde ama şimdi geliyor kapıyı açıyorum eve dümdüz giriyor. Kendiliğinden aslaa öpmüyor. Elini yüzünü yıkayıp oturup eline telefonu alıyor
Yanlış bir dusunce tarziBelkide haklısınız ama aşk benim için çok önemli belkide istediğim değeri artık göremiyorum. Ama bu şekilde monoton bir birlikteliği sırf evlendik yuvamız düzenimiz oldu İşimizde gücümüzeyiz diye sürdürmek saçma geliyor. Aşk eşittir bence değer
Sizce tutarlı mı söyledikleriniz? İlk günkü gibi aşıksınız ve çok seviyorsunuz ama eşinizin size artık aşık olmadığını düşündüğünüzden boşanmayı düşünmeye başladınız. Aşkınız ve sevginiz nereye kaçtı hemen? Sizdeki öne çıkan duyduğunuz aşk ve sevmek mi yoksa eşiniz tarafından sevilme arzusu mu? Bence siz öncelikli olarak çok sevilmek,ilgi görmek ve bunu da fazlasıyla hissetmek istiyorsunuz. Daha eşinizle bile konuşmadan çok aşığım, çok seviyorum ama eşim aşık değil herhalde deyip ayrılmayı düşünüyorum demeniz bana bunu düşündürdü. Bence esas sorun ne onu açıklamalısınız önce.Kocamı çok seviyorum ve hala o ilk günlerdeki gibi ona çok aşığım, ama onun artık bana aşık olmadığını düşünüyorum. Ve ben aşk insanıyım bu konu beni çok yıpratıyor. Beni kötü şeyler düşünmeye itiyor evliliği bitirme gibi... Ne yapmam lazım? Bana aşık mısın diye sormak yani bu konuyu ona açmak çok tuhaf geliyor. Lütfen yardımcı olur musunuz...
E konuşmadan nasıl halledeceksiniz ? Oturup konuşun duygularınızı belki o da eksik hissediyor ya da hiç farkında değil.Hiç bi şekilde artık özel vakit geçirmiyoruz, özel vakitten kastım cinsellik değil. Ama o konuda da sıkıntılarımız bence var. O sıcaklığı o samimiyeti yok dümdüz bir ilişki. Ve hiç bir temas yok öpme duygusu isteği sarılma... Eskiden omuzlarımı öperdi ne bileyim saçımı okşardı. Hiç bişey yapmadan saatlerce konuşur, güler, gözlerimizin içine bakardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?