Aşk Biter mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bana göre aşk bitiyor sevgi sonsuz.siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

aşk da bitiyor sevgide. bakıyorsunuz ben onu bu kadar severken o hiçbişey yapmıyo diyosunuz ve içinizde sevgi yavaş yavaş nötrleşmeye başlıyo. öyleee büyük aşklar filmlerde oluyo yani.

Bence de aşk da bitiyor sevgi de..:sm_confused:
Zaten asıl önemli olan saygı bana göre de o bitince geri kalan duyguların hiç bir önemi yok..:1no2:
Gerçekten karşımdaki insan beni bile bile incittiyse anında bitiririm ben.. Hiç kimsenin aşkından ölmem.:smiley-cool:

aşk bitebilir ama bence sevgi asla bitmez saygı ve sadakatta cok önemli tabiyki ama sevgi daima kalıcıdıra.s

aşk tabiki bitiyor..olanlarında lafta olduğuna inanıyorum..en başta saygı bitmemeli..insan saygı duymadığı eşini severmi hiç...
sevgiler...

Alk Kesinlikle Bitiyor Sevgi Var önemli Olan çok Klasik Söz Ama Doğru Sevgfiyi Saygiyi Taşiyabilmek Inşallah Bunu Yillarca Taşiriz Arkadşlar.........

Ask elimizde olmayan sebeblerden dolayi bitiyor cünkü zaman asamasina ugruyor, ama sevginin bitmemesi bizim elimizde diye düsünüyorum, iki tarafta emek verirse iki tarafta özen gösterirse sevgi kolay kolay bitmez

aşk ona ulaştığın zaman imkansız olmaktan özlenmekten merak edilmekten çıktığı zaman bitiyor...ve geriye saygı sevgi ve sadakat kalıyor dilerim bu 3 hayatınızdan hiç eksik olmaz

Bence ask süresi uzun degil, sevgi zamanla köreliyor, eee saygi da zaman zaman yitiriliyor malesef.
Gerci saygi kalici olsada , sirf saygi var diye de bir evliligi hayat boyu sürdüremem.
Ozaman baska insanlardan bir farki olmaz ki hayatimda.

Bugün sporda bir kadinla karsilastim, herzaman görürüm cok süper güzel bir kadin, vardir 60 in üzeri ama uzaktan gördügümde 40 gibi. Bugün birsey unutmus, ay son günler cok unutkan oldum dedi, niye acaba dedi, bende eeee belki asik oldunuz dedim.
Kadin güldü, ilk defa konustuk, ayyyy dedi ben 40 yildir esime asigim, wowww dedim eee bukadar güzel kadini kim birakir, cok güzel bir bayansiniz dedim, hosuna gitti, ve dedi ki, biliyormusunuz insan hayatinda seviliyorsa ve mutluysa neden yaslansinki? Ben cok sansliyim benim cok iyi bir esim var, onun sayesinde böyle genc kala bildim, cünkü hic bir derdim yok cok mutluyum.
Ay cok hosuma gitti, keske herkesin evliligi böyle olsa, kadin anlatirken bile bi heycanla anlatiyor, sanki yeni asik.

Son düzenleme:
bende saygı bittiğinde yürümeyeceğine inanıyorum..
o zaman çünkü ne tahammül kalıyor insan da,ne de başka bir şey..ama ne hali varsa görsün moduna giriyor insan.
Allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah

aşk sevgi denen şeyler de kendi kendine bitmiyor ki. yani bizler bitiriyoruz aşkı sevgiyi içimizde. tabii bitirene bakmak lazım. arkadaşın biri yazmış ya spor salonun da karşılaşıp konuştuğu 60 yaşındaki kadına. aşklarını korumayı bilmişler. bu harika bir şey. şimdi gülben ergenin şarkısı geldi aklıma: " aşk hiç bitmez derler ; yanlııııııııııııııııııııııış...... aşk bitince yerini sevgi de almamışsa saygıda kalmaz diye düşünüyorum ben de.ama hiç aşk yokken mantıken kurulmuş bir birliktelik de saygı ile ilişkilerin de çok güzel yürüdüğünü de görüyoruz değil mi?

aşk bitiyor kısa bir süre sonra,zaten o ilk heyecanlanmaların adı aşk bence.
ama sevgi bende çok farklı.yani ben çok seversem severken öldürenlerden oluyorum.hani derler ya insan sevdiğini yerden yere vururmuş tabiri caize.benim sevişim bi ilginçtir.ama herzaman onun mutlu olmasını isterim.ona bi bebeğe gösterilen ilgi gibi ilgi alaka gösteririm.sevgi bitmez ya bitemez..!!!

"ask" barndirdigi kelimeler gibi kisa...bakin ne kadar kisa "ask" siz tadina varamadan bitiyor malesef! saygi herseyden önce gelir sonrada sevgi.zaten insan neyi severse sevsin güzellesir,güzellestirir herseyi.sadakat olmazsa olmazlarin arasinda gelir bana göre...ömür ne kadar ki acitmadan yürekleri hayatin keyfini sürmeli...

kredisi bitmeyen tek sevgi varki o da evlada duyulan sevgi .Her ne olursa olsun kapınızın sonsuza dek açık olacağı tek ve gerçek sevgi.

Aşk Biter sevgi hep sürer ama en önemlisi saygının olduğu yerde herşey olurrr GÜLBENCİĞİMDE DEMİŞŞŞŞ AŞK HİÇ BİTMEEEZZ BİTMEEZ DERLERR YANLIIIIŞŞŞŞŞ ::)

aşkta biter sevgide bence zaten bunlar bitti mi saygıda kalmıyor

ikisi de bitiyor geriye kalırsa saygı kalıyor
oda biterse zaten sonmuş bir rüzgarın külleri gibi kalanlarda savrulup gidiyor....
Beni sevmeyen bana saygı duymayan adamlada işim olmaz
kimseyi kendimden çok, kendime olan saygımı yitirecek, kendimi kendimden vazgeçirecek kadar
sevmem ben

aşk ona ulaştığın zaman imkansız olmaktan özlenmekten merak edilmekten çıktığı zaman bitiyor...ve geriye saygı sevgi ve sadakat kalıyor dilerim bu 3 hayatınızdan hiç eksik olmaz
ne kadar güzel yazmışsınız...size sonuna kadar katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…