Aşk bitti;geriye ne kaldı şimdi.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ARANIZDA BENİ TANIYANLAR VE AÇTIĞIM KONULARDA TUTASIZ OLDUĞUMU DÜŞÜNENLER VARDI VE BEN HER SEFERİNDE BUNUN DOĞRULADIM..ÇÜNKÜ AKLIM ÇOK KARIŞIK.BİLMİYORUM 9 AYLIK EVLİ OLUP BENİM KADAR SAÇMA ŞEYLER DÜŞÜNEBİLENLER VARMI AMA İNANIN HAYATIMI DEĞİŞTİRECEK OLAN EVLİLİK KARARINI ALMIŞKEN HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK.BU ÇOK ACI AMA AŞK TA SEVGİ DE BİTTİ.MUTSUZUM VE BU MUTSUZLUĞUMLA EŞİMİDE MUTSUZ EDİYORUM NE YAPMALIYIM BANA YARDIM EDİN.EŞİMİN HER HAREKETİ BATIYOR ARTIK BANA.TMM ONU HALA İYİ BİR İNSAN OLARAK GÖRÜYORUM..YAKIŞIKLI DA AMA HİÇBİRİ YETMİYOR MALESEF.O SEVGİNİN YERİNE KOYAMIYORUM HİÇBİRŞEYİ,EVLİLİĞİMİZ OLUMSUZ YÖNDE DEĞİŞMEYE BAŞLADI VA KORKUYORUM.İNSAN KENDİ KENDİNE TEKRAR AŞIK OLABİLİR Mİ Kİ?????DUYGULARIM SÜREKLÜ DEĞİŞİYOR.BANA SEVECEN VE İYİ DAVRANDIĞİNDA ONA KARŞI DAHA YAKIN VE SEVGİ DOLU HİSSEDİYORUM KENDİMİ AMA HERZAMAN BÖYLE DEĞİL İŞTE.. ÇOK UZUN YAZDIM ÖZÜR DİLERİM AMA LÜTFENYORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN BİR EVLİLİKTEKİ EN ÖNEMLİ ŞEY BİTİNCE SİZCE SONUÇ NE OLMADIR???????????????????????????:tomato::çok üzgünüm:

pardon kaç yaşındasınız yasemin90 yazıyor heralde 18 yaşındasınız
belliki daha duygu ve düşünceleriniz yerine oturmamış kendinizden emin olmadan evlenmişsiniz
anlamadımda mevzuyu

Bence evliliğin temel taşları saygı,sevgi ve sevişmektir..
3S kuralımdır benim..
Aşk zaten her zaman her insanda kalıcı olmuyor ki günümüzde sadece masallarda ve eski Türk filmlerinde kaldı maalesef..
Eşinizle problemlerinizi anlamadım ama oturup konuşun,çözülmüyorsa o zaman yeni bir yol çizin kendinize..

ben hiçbirşey anlamadım??
biraz açarmısınız sorunu? neden mutsuzsunuz yaşınız kaç ?

sorunlarınızı bilemiyorum tabi ama bazen insan kendinin en büyük düşmanı olabiliyor. hep bardağın boş tarafına bakıyoruz, elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz. hani iktisatın temel kavramlarındada vardır ya, insan ihtiyaçları sınırsızdır, hep daha fazlasını isteriz. size yetinmeyi bilmiyorsunuz demek istemiyorum yanlış anlamayın bu kendime yaptığım bir analiz benim.

aşkta sevgide bittiyse bu evliliği sürdürmenin ne anlamı kalmış ki... evliliği ayakta tutan en önemli kriterler bunlar değilmi. sevgi olmadan evliliğin yürüyeceğini sanmıyorum...
benim anlamadığım,9 ayda bunları nasıl kaybettiğiniz. severek evlendiniz sanırım. olmayan birşey bitmez çünkü..
sorunuza gelince bunlar biterse evlilik olmaz. ve sonuç zaten belli. söylememe gerek yok sanırım...

evllik aşkı öldürür derler öldürmesede bile törpüler en azından
siz sevgililik dönemiyle evlilik döneminizi kıyaslarsanız eğer
aşkınızın bittiğini düşünmeniz çok doğal
çünkü sevgilik başka evlilik başka
evlenmek sadece aynı evi aynı yatağı paylaşmak değil
sorumluluk almak demek
ödenmemiş faturaları ödemek akşama ne yemek yapıcam diye düşünmek
çamaşırları yıkayacağım demek ve daha nicesi
bunlar bir evin belli başlı sorumlulukları
ayrıca eşinize karşıda sorumluluklarınız vardır
sorumluluk kapsamı yemek yap bulaşık yıka değildir elbette
acaba diyorum bu sorumluluk size fazla mı geldi
ne dersiniz ????

nolduki bu 9aylık süreçte severek evlendiğin adama karşı olan aşkın bitti?9ay çok kısa bi zaman,cok üzülüyorum böyle durumları duyunca,daha cok yenisiniz...

19 yasındasın evlendın ve mutsuzsun.problem nedir ki sende gibi gözüküyor bu problem herneyse...
ne istedini veya ne istmeedini anlamıs değilm.neyapmaya çalışıyrosun kı...başkasına mı aşıksın yada eşinden ilgi mi göremıyorsun ne yanı problem ne???alam ya...

araya girmek istiyorum
evlilik aşkı öldürmez; oldurur
sevgili libyana söylemişti bunu vaktiyle, kulakları çınlasın

eğer gerçek aşkı yakalayabilmişseniz evlilik anlam katar aşka..
aşka camur atmak da bahanesi olmuş evliliği eline yüzüne bulaştiran insanların...

bak birde kendın soylemıssn zaten daha oncede yazmıstım demekkı kendını burda bile yazarak ifade edmiyorsun.bunun için destek almanı öneririm.evlilikler kolay kolay bitmemelı..

Yasemin 9 ayda sevgi, gerçek sevgiyse eğer bitmesi için çok önemli bir şey olması lazım konuyu açarmısın biraz lütfen ne yaşandı da bu hale geldin ya da sevdiğini mi zannettin?

benim bu arkadaşın açtığı konulardan çıkardığım yorum şudur
evliliğe hazır olmadan evlenmiş
arada bir şüphe ediyor evliliğinden mutsuzluğundan
kocasını bir seviyor bir sevmiyor
yani naptığını kendide bilmiyor ki bize anlatabilsin...

istemeyerek mi evlendiniz? bu kadar çabuk anlaşmazlıklar olur belki ama sevgi bitmez ki, bir de eşiniz kaç yaşında, belki ikiniz de çok gençtiniz evlenmek için.

18 yaşında zaten çok erken
daha duyguları oturmamış yerli yerine

Eşim 23 yaşına yeni girdi.başlarda herşy güzeldi ama eşimden dolayı yaşadığım hayal kırılıkları var biraz ve geçen gün de son darbeyi vurdu..yalan söyledi....bilemiyorum ama bunlar da etken olabilir heralde peki bu durum nasıl düzelebilir?eşim beni çok seviyor ama ona karşı olumsuz tavrım onu da etkilemeye başladı artık..

ne gibi bi yalan söyledi anam oğlanda küçük tövbe tövbe

Canım ben evli değilim ama aynı durum benimde başıma geldi acaip soğudum noldu bana dedim sevgi gitmiş gibiydi o çok iyi bir insandı ama soğumuştum ona kötü davranıyodum elimde değildi ayrılmak istedim bırakmadı beni ayrıca bana yalan söylemişti bundan dolayıda kafam karışıktı ama yaklaşık 1- 2 ay sonra düzeldim neydi hala anlamıyorum ben nsl beni bu kadar seven bi insana aşkıma öle kötü davrandım acı çektirdim diyorum belki düzelirsin canım biraz sabret onunlada konuş sana bidaha yalan söylememesi konusunda eminim oda dinlicektir bu konuda seni. Allah yardımcın olsun

Bu kadar doyumsuz olunmasını anlamıyorum evlilikte....
Bi seviyorum diyosun bi sevmiyorum diyosun . Çocuk oyuncağı mı bu.
Madem duygularından emin değildin, pardon ama neden evlendin o zaman.
"Eşime kötü davranıyorum onu da huzursuz ediyorum" diyorsun.
Peki senin duygusal kararsızlıkların yüzünden onu da mutsuz etmeye ne hakkın var....

Yaşın çok gençken evlenmişsin... Belki aradığım insan değil diye düşünüyorsun şimdi...
Ama bunu düşünmek için geç kalmışsın... Çünkü bu evlendikten sonra değil, evlenmeden önce düşünülmesi gereken bi olay....

Elle tutulur bir problemden bile bahsetmedin.
Şöyle oldu, böyle oldu da onun için eşimden soğudum desen neyse..... Onu da diyemiyorsun...

Yazık yaaaa. Adama acıdım şimdi....
klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…