L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bu kadar doyumsuz olunmasını anlamıyorum evlilikte....
Bi seviyorum diyosun bi sevmiyorum diyosun . Çocuk oyuncağı mı bu.
Madem duygularından emin değildin, pardon ama neden evlendin o zaman.
"Eşime kötü davranıyorum onu da huzursuz ediyorum" diyorsun.
Peki senin duygusal kararsızlıkların yüzünden onu da mutsuz etmeye ne hakkın var....
Yaşın çok gençken evlenmişsin... Belki aradığım insan değil diye düşünüyorsun şimdi...
Ama bunu düşünmek için geç kalmışsın... Çünkü bu evlendikten sonra değil, evlenmeden önce düşünülmesi gereken bi olay....
Elle tutulur bir problemden bile bahsetmedin.
Şöyle oldu, böyle oldu da onun için eşimden soğudum desen neyse..... Onu da diyemiyorsun...
Yazık yaaaa. Adama acıdım şimdi....klava:
haklısınız kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum ama bu evlilik dediğiniz gibi çok erken oldu.aslında yaptığım bir seçimdi ...ailem ve onun arasında..mecbur bırakıldım gibi birşey.eşimle kaçarak evlendik ailem onu fakir olduğu için istememişti ve de ailesi iyi olmadığı için.herneyse zamanla ailemin dedikleri çıkınca haliyle ondan soğumaya başladım ve kendimden nefret ettim onları kırdığım için.hayatımda hayal ettiğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı..dandikten bir düğün;sahte takılar ve eşyasız bir ev.herşeyi ailem aldı bana evleneli 8 ay oldu hala evimize bile gelmediler.şimdi söylermisiniz ben bu adamı nasıl sevebilirim hala?benim için hiçbir fedakarlık yapmadı ve süreklü sıkıntıyla geçti en güzel olması gereken aylarımız.ben hayatımı yapmış olduğum bu hatayı sürdürerek mi geçirmelimiyim yoksa yol yakınken geri mi dönmeliyim.sizlere sorum bu???????????????????????????
haklısınız kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum ama bu evlilik dediğiniz gibi çok erken oldu.aslında yaptığım bir seçimdi ...ailem ve onun arasında..mecbur bırakıldım gibi birşey.eşimle kaçarak evlendik ailem onu fakir olduğu için istememişti ve de ailesi iyi olmadığı için.herneyse zamanla ailemin dedikleri çıkınca haliyle ondan soğumaya başladım ve kendimden nefret ettim onları kırdığım içinhayatımda hayal ettiğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı...dandikten bir düğün;sahte takılar ve eşyasız bir ev.herşeyi ailem aldı bana evleneli 8 ay oldu hala evimize bile gelmediler.şimdi söylermisiniz ben bu adamı nasıl sevebilirim hala?benim için hiçbir fedakarlık yapmadı ve süreklü sıkıntıyla geçti en güzel olması gereken aylarımız.ben hayatımı yapmış olduğum bu hatayı sürdürerek mi geçirmelimiyim yoksa yol yakınken geri mi dönmeliyim.sizlere sorum bu???????????????????????????
haklısınız kendimi tam anlamıyla anlatamıyorum ama bu evlilik dediğiniz gibi çok erken oldu.aslında yaptığım bir seçimdi ...ailem ve onun arasında..mecbur bırakıldım gibi birşey.eşimle kaçarak evlendik ailem onu fakir olduğu için istememişti ve de ailesi iyi olmadığı için.herneyse zamanla ailemin dedikleri çıkınca haliyle ondan soğumaya başladım ve kendimden nefret ettim onları kırdığım için.hayatımda hayal ettiğim hiçbirşey istediğim gibi olmadı..dandikten bir düğün;sahte takılar ve eşyasız bir ev.herşeyi ailem aldı bana evleneli 8 ay oldu hala evimize bile gelmediler.şimdi söylermisiniz ben bu adamı nasıl sevebilirim hala?benim için hiçbir fedakarlık yapmadı ve süreklü sıkıntıyla geçti en güzel olması gereken aylarımız.ben hayatımı yapmış olduğum bu hatayı sürdürerek mi geçirmelimiyim yoksa yol yakınken geri mi dönmeliyim.sizlere sorum bu???????????????????????????
bakın ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim.....
aşkın evliliğin yaş ile alakası asla yoktur asla bu sadece bi bahaneden ibarettir....
evliliğin temel taşları kesinlikle aşkı hep yaşatmak taze tutmaktır....
nasılmı?
sürekli hediye alim yemeğe çıkayım falan değil....
sanıyomusunki her mutlu çift hep 7/24 mutlu hiçmi tartışmazlar ama önemli olan en ufak bi sarsıntıda onu bıramak değil, ona sarılmaktır....
kavga ettiğinizde bırakıp gitmek değil inatla ona tutunmaktır....
kavga ettiğinizde oturup sorunu büyütmeye çalışmak değil çözmeye çalışmaktır...
hayat o zaman güzelleşir ne senin gözün ne onun gözü bitek birbirinizdir her anınız birlikte olur.....
önemli olan kalbinle bunları ona yaşatmaktır...
emin olun siz naparsanız size o döner......
Kişiye göre yaş ile alakası vardır
Kişiye göre yoktur..
siz o olgunluğa sahipmişsiniz yazılarınızada bakacak olunursa öyle
ama bu arkadaş bu olgunluğa sahip olmadan evlenmiş sonuçlar ortada öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?