- 19 Ocak 2024
- 393
- -124
- 13
- 21
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
-
Ah ablası 33'ten bildiriyorum inanmazsın ama adamlar bu yaş civarında da hâlâ sadece şeyinin peşinde. Bu yüzden çok da takılma. Öğrenciliğinin tadını çıkar çok güzel zamanlar.Herkese iyi geceler sevgili hanımlar konum şu üniversite okuyorum 2.sınıf olmak üzereyim 5 aydır buradayım milletin kayıtta hediye edilmiş gibi sevgilisi var kafamı nereye çevirsem herkes ya sarılıyor ya date yapıyor bende buraya geleli 2 ya da 3 kişiyle date yaptım olmadı frekanslar uyuşmadı ama anlamıyorum bu insanlar gerçek aşkı nasıl nerden buluyor bana yazanlar hep çükünün peşinde oluyor ya da darlıyor hep ara işte buluşalım buluşalım şimdi de kendi spor kulübümden birinden hoşlanıyorum ama açılamam asla kabul etmezsem yüzüne bakamam napacağım kısaca hiçbir fikrim yok
+ Üniversite aileden uzak ortam oldugu için normalden daha fazla çüklerinin derdinde oluyorlarHer kayıt olana sevgili eşantiyon mu dağıtmışlar?
Allah seni emi
Sende aşık olacaksin bakma mic mic olabiliyor gordugun gibi olmuyor hersey
Bu arada erkekler her yasta cukunun derdinde oluyor. Takma yani
Ay bu cümleye çok güldüm5 aydır buradayım milletin kayıtta hediye edilmiş gibi sevgilisi var
Öyle ama dlalzlala hiç unutmam bizim bölümden 2.öğretim kızın biri ilk haftadan kayıttan vermişler gibi sevgili yaptı hala o çocuklaAy bu cümleye çok güldüm
Ya biraz baktığınız yeri mi degistirseniz? Genelde üni çağında popüler yakışıklı erkeklere cekiliyoruz dikkat çekici olduklarından onlarında aklı şeyde oluyor. Sessiz sakin tipler kenarda harcanıyor.
Ondan değil bizim kulüp biraz dedikodu ortamı ve hocamız sert birisi öğrenirse çok kızarNeden yüzüne bakamazsın ki? Bana da açılan ve istemediğim kişiler oldu. Gayet yüzüme bakıyorlar ve ben onlara kötü gözle bakmıyorum. Olabilir beni de reddeden biri olmuştu maalesef ki anneannemle komşu. Evet görünce bazen çekiniyorum ama selam veriyor nasılsın diyo bu kadar korkmayın ayrıca sevgili dediğiniz çok matah bir şey değil
Bizim okula özgü mü bilmiyorum ama bizde mıçmıç sarılanların neredeyse hepsi evlendi.Ya üniversitede herkesin sevgilisi olması ile gercek aşkı bulmanın ne alakası var. O yaşlar vakit geçirmek, hayatı ve erkekleri tanımak için kullanılır. Şu an mıç mıç sarılan çiftlerin tamamına yakını ayrılıp başkalarıyla evlenecek. Gerçekte aradığınızın ne olduğunu anlayana kadar ufak flortler edinmek lazım diye düşünüyorum.
Aldlaldşa ben öyle bi mallık yaptım bu arada sarıldık ayrıldım yurda bi haber geldi ki çocuk şerefsizmiş 2 hafta önce başka kızla öpüşmüşBizim okula özgü mü bilmiyorum ama bizde mıçmıç sarılanların neredeyse hepsi evlendi.Sarılmayanlar da sap kaldı örnek vermeme gerek yok.
Konu sahibi sen yine de sarılacağın adamı iyi seç. Sakata gelme ortalık fena.
Kim dediAldlaldşa ben öyle bi mallık yaptım bu arada sarıldık ayrıldım yurda bi haber geldi ki çocuk şerefsizmiş 2 hafta önce başka kızla öpüşmüş
Daha doğrusu şöyle oldu ben herkese mal mal anlatıyorum tamam mı işte öpücük attı dövmeliii modunda sonra kız demesin mi oha kanka bu 2 hafta önce benleydi yaptığı öpme hareketlerinin aynısını yaptı dışarı zor atmıştım kendimiKim dedi
Direkt abla mı oldunuz siz? O yaşları hiç yaşamadınız mı? En sağlıklı en hormonlu zamanlar. Tabi ki aşk meşk sevişmek öpüşmek koklaşmak istenecek. Daha kabiliyetli olanlar dersleri bozmadan ilerleyecek.Ya bu üniversiteler buluşma yeri mi?
Sevgili yerine iyi bir arkadaş ortamı peşine düşmeniz hem ders notları, hem de ruh haliniz için daha faydalı olur. Bu arada itham etmiyorum, yanlış anlama.
Herkes sevgilileriyle diyeceksiniz ama sizin gibi olanlar vardır mutlaka.
Neden en kritik dönemlerde dikkatinizi dağıtacak arayışlardasınız? Şu an zaten artık şansa bırakılacak ne bir gelecek ne de öğrenim var.
Ben sizi ablanız olarak uyarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?