- 1 Ekim 2013
- 8.852
- 18.960
- 448
- 35
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
-
Tabi biz üniversite öğrencisi olacak anlama seviyesine geldiğimizden hocamızın bu söylediğinin espri yoluyla üniversiteyi sevgiliyle geçirmek yerine tek geçirmeyi tercih edin dediğini anlamıştık.Öyle planla olacak şeyler mi ? Koskoca kadın.
Kendi fakültelerinden de bulmuyorlar yalnız o detaya dikkatTam bunu yazacaktım. Bizim zamanımızda da nedense eğitim fakültesi kızları hep koca bulma derdindeydi nedense
Kayıt olurken eşantiyon sevgili veriyorlar mı bilmem ama bence kesin koca arama uygulaması yüklüyorlar bünyeye
Ay benim bir arkadaşım vardı benim fakültem uzak diye öğlen yanıma gelmezdi ama benimkinden uzak tıp fakültesi önünde nöbet tutardı yakışıklı ve tıpçı bir çocukla tanışırım diyeKendi fakültelerinden de bulmuyorlar yalnız o detaya dikkatya mühendislikten ya da zengin baba işini devralacak olan ve göstermelik işletme okumaya gelenlerden isterler,hiç şaşmaz. Tıptakiler bakmaz nasıl olsa diye hiç o taraflara gitmezler,öyle bir kabulleniş
Benim sevgilim mühendislikteydi orda takılırdım o yüzden. Eğitimden gelen kızlarla hep dalga geçerlerdi. Az biraz pij olanları da ava çıkardı, takılıp diğer kıza geçerlerdi.Kendi fakültelerinden de bulmuyorlar yalnız o detaya dikkatya mühendislikten ya da zengin baba işini devralacak olan ve göstermelik işletme okumaya gelenlerden isterler,hiç şaşmaz. Tıptakiler bakmaz nasıl olsa diye hiç o taraflara gitmezler,öyle bir kabulleniş
Vay be onun en azından tıptan ümidi varmışAy benim bir arkadaşım vardı benim fakültem uzak diye öğlen yanıma gelmezdi ama benimkinden uzak tıp fakültesi önünde nöbet tutardı yakışıklı ve tıpçı bir çocukla tanışırım diye
Vay be onun en azından tıptan ümidi varmışAy benim bir arkadaşım vardı benim fakültem uzak diye öğlen yanıma gelmezdi ama benimkinden uzak tıp fakültesi önünde nöbet tutardı yakışıklı ve tıpçı bir çocukla tanışırım diye
28-29 yaş geç evlenmiş mi oluyorBenim tanıdığım iki abladan biri 28 diğeri de 29 yaşında evlendi. Nasip olunca yaşın geçse de oluyor. Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Millet haklı,genetik olarak doğacak çocuklarını düşünüyor. Mühendis kocadan zeki çocuk olur diye. Bilmiyorlar ki zeka anneden geçmeBenim sevgilim mühendislikteydi orda takılırdım o yüzden. Eğitimden gelen kızlarla hep dalga geçerlerdi. Az biraz pij olanları da ava çıkardı, takılıp diğer kıza geçerlerdi.
Tıpta kız öğrenci de çok çünkü, ihtimaller düşükmühendislikte kız başına 20 erkek düşüyor
Kendisi de mühendislik fakültesinde okuyordu aslında teknik taraflarda olmasa daVay be onun en azından tıptan ümidi varmışbizimkiler mühendisliğe dadanırdı,yav zaten mühendislikte kız az,var olan o kızlar da anca ipsize sapsıza vardılar sonrasında hep eğitimciler yüzünden,kuruttular bizi agsjandka
28 yaşım biterken hayatımın aşkıyla tanıştım ama ayrıldık. 31 yaşımda da şimdiki aşkımla beraberim. Ben ne zaman karalar bağlamaya başlamalıyım acaba28-29 yaş geç evlenmiş mi oluyor28’imde evlendim erken evlendim ben diyorum meğersem geç kalmışım ya la
Ben o zamanki kendime bakıyorum da,hakkat ne malmışım. Hiç koca bulsam diye düşünmedim ya,gezdim tozdum da. Aklıma bile gelmedi bu beni alır mı diye. En son araştırma görevlisi sevgilim olmuştu,herifi hiç iplemediydim şu an hatırladımKendisi de mühendislik fakültesinde okuyordu aslında teknik taraflarda olmasa daama doktor fantezisi varmış demekki
Sen zaten çok pis evde kaldın abs28 yaşım biterken hayatımın aşkıyla tanıştım ama ayrıldık. 31 yaşımda da şimdiki aşkımla beraberim. Ben ne zaman karalar bağlamaya başlamalıyım acabaAklım hala yaşayamadığım aşklarda
Ben de saf saf geziniyordum. Baktım herkes sevgili yapıyor herhalde bu bir üniversite deneyimi diye gidip arkadaşıma demiştim bana sevgili bulalım diyeBen o zamanki kendime bakıyorum da,hakkat ne malmışım. Hiç koca bulsam diye düşünmedim ya,gezdim tozdum da. Aklıma bile gelmedi bu beni alır mı diye. En son araştırma görevlisi sevgilim olmuştu,herifi hiç iplemediydim şu an hatırladım
Üçüncüyü alayım o zaman diyorumSen zaten çok pis evde kaldın absturşunu kuracaz yakında. Kedili kadın olarak ömrünü geçirecen.
Ahahah kedi haremi kurÜçüncüyü alayım o zaman diyorum
Yok hayır yanlış anlamışsınız. Konu sahibi geç kalmayın diyor ya ben de her yaşta evliliğin olabileceğini anlatmak istedim. Bence 28'den sonrası ideal evlilik için. Konu sahibi 25'ten sonrasina geç diyor. Acele etmek hiçbir şeyi çözmez bence28-29 yaş geç evlenmiş mi oluyor28’imde evlendim erken evlendim ben diyorum meğersem geç kalmışım ya la
Bu arada uydurmayın lütfen ben 21 yaşındayım 21 yaşına akademisyen değilsen giremezsin ergen de değilim yazı tarzım bu
Ben de akademisyen olmak istiyorum. Özelden size mesaj atabilir miyim?e akademisyenim
E ne bileyim akademisyenim dememişsiniz ki sizin yaş grubuna gireceğim diyince liseli gruba girecekmiş gibi anlaşılıyor kusura bakmayıne akademisyenim
Yoo öyle anlaşılmıyor. Çevir kazı yanmasın yapıyorsun.E ne bileyim akademisyenim dememişsiniz ki sizin yaş grubuna gireceğim diyince liseli gruba girecekmiş gibi anlaşılıyor kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?