Ask böyle birşey mi ? Benim ona karşı hislerimin adı hoşlanır değil de aşk mi ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, size bu soruyu sormak istiyorum, bugün arkadasla konuşuyorduk konu aşktan açıldı, ben aşık olmadığımı aşkın nasıl bir duygu olduğunu sordum, çünkü hislerimin aşk kadar büyük olmadığını düşünüyordum, arkadaşım dedi ki bana, aşk nedir biliyor musun ? Küçükken birisinin ellerini tutar dönersin sonrada ellerini birakirir yere düşersin ya aynen o duygu dedi, ben bu tanımı onun icinn yapiyordum o benim ellerimi tutuyor kendimi göklerde hissediyorum sonra bir an bırakınca yerle bir oluyorum sanki, kuş kalamiyorum kizmiyorum ona affedeyorum onu hemen dedim, arkadaşim sen çoktan aşık olmuşsun dedi, ben aşık mi olmuşum gerçekten ? Bu duygunun adı aşk mi ?

:)
kim bu şanslı çocuk
şaka bir yana benzetmelere gerek olmadan dan diye kafanıza vurur aşk,hiçbir şeye benzemez direk anlarsın zaten

hani birinin elini tutarsin ve hizla donersin de birakir ote yana ucarsin ya... iste o hizla derse otur, oyle bir enerjiyle ders calis...

Ask iste.. birden geliyo, neye ugradigini sasiriyorsun.. sevgin karsilikliysa onu kaybetme korkusu bile sana aci cektirebiliyor..

Vallahi ben ask icin artik masum seyler dusunemiyorum.

Filmler mesela. Kiz oglana asik. Besbelli asik. Orda birinin gozleri farkli isildiyor ve diyorum ki " ayvayi yedin kizim. Simdi hic olmadigi kadar kullanilacaksin, heder olacaksin, gencligin sonup gidecek, icinin en kutsal topraklarinda vurulacaksin." Ardindan oglan "seni seviyorum" diyor. Hemen kendimce sinsi bir gulumsemeyle şerh düsuyorum. " vaktin varsa dengesiz tavirlarimla ruh sagligini bozayim.eger musaitsen yasam enerjini vampir gibi emeyim diyor inanma" diye soylenirken buluyorum kendimi ekran karsisinda

Gercekten ben ask kadar insani ve masum bir hissi "zaaf" olarak gorecek kadar ne yasadim?

Haaaa tamam tamam

Son düzenleme:
Karsindaki insanda ayni duygulari yasiyorsa aşk çok güzel birsey ama karsindaki insanin duygulari aliskanliktan ibaretse cok aci cekersin hayat cekilmez olur herseye kusersin yasama sevincin gelecegi dair bir umudun kalmaz hayatin mahvolur onun icin fazla baglanmayin tek dünyaniz hayalleriniz o insan olmasin

Milyonlarca insan, bu milyonlarca aşk demek. Kimi 'platonik' , kimi icin mantigin birlestigi yer kimi icin bir vucut kimi icin kelebekler kimisine gore bla bla bla
Yani bunu hissesecek, anlayacak siz olacaksiniz.

Kızamıyorum hemen affediyorum demişsin ya? İşte orası tehlikeli. Hemen affedersen bir sonraki aşamada affetmen gereken başka bir olay çıkar. Sana karşı hassas davranmayı bırakır zamanla. Çünkü her şeyi affediyorsun nasılsa. Karşındakine bu rahatlığı verme. Biraz kaybetme korkusu olsun. Hatta bayağı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…