• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk, çaresizlik, kabulleniş...

deim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
5
0
6
Kırıkkale
öncelikle yargılamadn dinlemesini rica ediyorum herkesten.. ben evli bi adama aşık oldum.. ilk başta çok kötü bi durum gibi göründüğünü biliyorum. ama benim ona karşı hissettiklerim çokk farklı ilk kez tanışıyorum böyle bi hisle.. onu çok seviyorummm.. o gülünce güller açıyo sanki gönlümse.. onunla konuşunca gözgöze gelince.. herşeyi unutuyorum sanki dünyada sadece o ve ben varmışız gibi hissediyorum. baştan kaybedilmiş bir aşk öyküsü benimkisi.. bu duyguyu tarif etmek yaşamaktan çok daha zor. onla bi gelecek düşlemiyorum istemiyorum da. çünkü zaten onun hayatını paylaştığını birisi var ve ben araya girebilecek yapıda bi insan değilim.. ona karşı en ufak bi adım atmıyorum atmam da. o bana bi adım atsa bile benm fikrim kararım değişmez.. ama onun başka birinin olduğunu düşündükçe canım yanıyo.. hiç bişe beklememe rağmen ondan uzak kalınca üzülüyorum.. aşkımı sessiz sedasız tek başıma yaşıyorum.. dedim ya o gülünce gözleri gözlerime değince dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum ve bununla yetiniyorum.. yetinmek zorundayım.. fazlasına hakkım yok çünkü. kurulan bi yuvayı bozamam ben.. aynı işyerinde çalışıyoruz her gün görüyoruz birbirimizi ve ben ona bu kadar yakınken uzak durmak çok zor.. sadecee paylaşmak istedim.. ne yapacağımı bilmiyorumm içimde tutamadım bunları çünkü anlatmak bile suç gibi..

bu duygunun yanlış olduğunu sen de biliyorsun canım. kendini uzak tut. sürekli onun evli olduğunu düşün. ya da o hayran olduğun birisiymiş gibi düşün. mesela ben de bizim dış ticaretçiye hayranım adam evli. ama benimkisi hayranlık hiç art niyet yok. sen de öyle düşün. çokta düşünüp üstüne gitme :16:

Canım sen kaç yaşındasın?Yaşadığın duyguya hürmet ediyorum.Biliyorum ki aşk insanın elinde olmayan bir şeydir.Allah yardımcın olsun bu duyguyu çok iyi bilirim.Ama unutma ki o evli biri .Ve onun evliliğine saygı duyman ve evliliğini bozmaman çok taktir edici. Ve sakın yanlışa düşme.Tavsiyem canım çalıştığın yerden ayrıl eğer mümkünse ondan uzak dur.Hayatından onu çıkarmaya çalış uzaklaş ordan.Yoksa çok acı çekersin seni üzmekten başka hiç bir işe yaramaz bu aşk.Yapacak bir şey yok.Ne yazık ki o evli canım bunu unutma.

bu duygunun yanlış olduğunu sen de biliyorsun canım. kendini uzak tut. sürekli onun evli olduğunu düşün. ya da o hayran olduğun birisiymiş gibi düşün. mesela ben de bizim dış ticaretçiye hayranım adam evli. ama benimkisi hayranlık hiç art niyet yok. sen de öyle düşün. çokta düşünüp üstüne gitme :16:

inan bana bende de hiç art niyet yok.. konuşmuyorum bile onunla zorunda kalmadıkça.. bakmıyorum görmüyorum duymuyorum onu.. ama hissetmekten vazgeçemiyorum.

Canım sen kaç yaşındasın?Yaşadığın duyguya hürmet ediyorum.Biliyorum ki aşk insanın elinde olmayan bir şeydir.Allah yardımcın olsun bu duyguyu çok iyi bilirim.Ama unutma ki o evli biri .Ve onun evliliğine saygı duyman ve evliliğini bozmaman çok taktir edici. Ve sakın yanlışa düşme.Tavsiyem canım çalıştığın yerden ayrıl eğer mümkünse ondan uzak dur.Hayatından onu çıkarmaya çalış uzaklaş ordan.Yoksa çok acı çekersin seni üzmekten başka hiç bir işe yaramaz bu aşk.Yapacak bir şey yok.Ne yazık ki o evli canım bunu unutma.

24 yaşındayım ben oda 32 yaşında. yanlışa düşmem düşmeye vicdanım izin vermez.. onun düşününce bile vcdanım sızlarken onla olmak imkansız bi durum.. sadece herşeyi kaabul edip ondan hiçbişe bekleemeden devam etmek çok zor. insan aşık olunca geleceği düşler ama ben bunu aklımdan bile geçiremiyorum.. bi söz duymuştum bi programda "insan herkese aşık olabilir ama herkesle aşkını yaşayamaz" diye. şimdi çok daha iyi anlıyorum bu sözü..

Ask zaten nerde imkansiz varsa gider onu sevdirir kimisi askini yasar acisini ceker kimisi umitsizce sever keske bu duyguyu yok edebilsek :( isin cok zor bence de ayril o yerden ve kendi yoluna bak yoksa Hayat Sana izdirap olmaya devam edecek

Ask zaten nerde imkansiz varsa gider onu sevdirir kimisi askini yasar acisini ceker kimisi umitsizce sever keske bu duyguyu yok edebilsek :( isin cok zor bence de ayril o yerden ve kendi yoluna bak yoksa Hayat Sana izdirap olmaya devam edecek

işten ayrılamam çünkü ihtiyacım var.. uzak duruyorum zaten sadece zorunda kalınca konuşuyorum.. muhabbet etmeyi özlesem de böylesi daha doğru

Back
X