olamaz mı
Yani cirkin degilim ama 7 24 te makyajlami dolasaym.. yada benim kusurum olamazmi manken degilim sonuçta. Ayreten yani karektermle ilgilenmesi daha önemli degilmi. Adamlarn isi gucu guzel hatun olmus. Guvenemiyorum kimseye napaym ben :/olamaz mı
Yani cirkin degilim ama 7 24 te makyajlami dolasaym.. yada benim kusurum olamazmi manken degilim sonuçta. Ayreten yani karektermle ilgilenmesi daha önemli degilmi. Adamlarn isi gucu guzel hatun olmus. Guvenemiyorum kimseye napaym ben :/
Peki ilgi duydugum kisiye napmaliym surekli tersliyorm bu yuzdn nasl anlarm onun ciddi olup olmadiginoHayır demek kırıcı değildir, dediğiniz yoklayanlara denmesi gerekir. Her bakana, ilgilenmiş gözükenle iletişim kurmak diye bir şey yok ,"sanane be slk :s" seviyesine düşmeden iletişim bitirebilmeyi öğrenin, o da pratikle olur tabi.
Bu işin bu zamanı, o zamanı yok ayrıca; arayan bulur. Seçici olan kazanır, genelleme yapan kısmetsizliğine ağlar.
Peki ilgi duydugum kisiye napmaliym surekli tersliyorm bu yuzdn nasl anlarm onun ciddi olup olmadigino
Ya iste hos sohbet ediyorZ ama bu sefer kıskanclık yapıor sanki kocam gibi anlayamiyorm dedigin gibi zaman gecirmek lazmTerslemek yerine muhabbet edin suya sabuna dokunmayan cinsinden, beraber zaman geçirdikçe, esas derdinin beden mi yoksa siz mi olduğu hakkında daha rahat fikir edinirsiniz.
Ya iste hos sohbet ediyorZ ama bu sefer kıskanclık yapıor sanki kocam gibi anlayamiyorm dedigin gibi zaman gecirmek lazm
Çocuk sevgilim bile değil o kisma anlam veremiyorum :/Kıskançlık? Ben kaçar; koca olunca kıskançlık normal olmuyor bana göre.
Çocuk sevgilim bile değil o kisma anlam veremiyorum :/
Bunların senin güzelliğinle ya da dış görünüşünle alakası yok. Sorun adamın kendine güvensizliği, sana güvensizliği, seni istediği çizgiye sokma isteği. Bunlar seni rahatsız etmiyorsa devam et, ediyorsa daha başından yol ver gitsin.Iste başkalarıylami konusuosn ..
Neden oraya gidiyosun burda doktor yokmu
Dışarı cikion sıkı giyin acik giyinme
Telefonu neden gec aciosn gibi.
hmm anladmBunların senin güzelliğinle ya da dış görünüşünle alakası yok. Sorun adamın kendine güvensizliği, sana güvensizliği, seni istediği çizgiye sokma isteği. Bunlar seni rahatsız etmiyorsa devam et, ediyorsa daha başından yol ver gitsin.
Çocuk sevgilim bile değil o kisma anlam veremiyorum :/
Iste başkalarıylami konusuosn ..
Neden oraya gidiyosun burda doktor yokmu
Dışarı cikion sıkı giyin acik giyinme
Telefonu neden gec aciosn gibi.
Yorumunuza saygı duyuyorm. Sorunun bende olduğunu varsayarsak nasil ustesinden gelebilirim bu durumunSevgiliniz...
Hatta esiniz bile olsa sizin zihinsel yetiniz yokmus gibi davranamaz, davranmamali.
'Disari cikiyorsun sıkı giyin' bir cocuga soylenirse sevgi gostergesi olabilir ancak.
'Telefonu neden gec aciyorsun, baskalariyla mi konusuyorsun, acik giyinme' demek de kisi bunu ilgilendigi kadina soyluyorsa onun iffetine hakarettir.
Hayatinizda hicbir sifati olmayan biri bunlari soyleyebiliyorsa...
Tepkinizi koyamadiginiz, mesafenizi koruyamadiginiz icin sorunu onda degil kendinizde arayin.
Yazik bize yazııkbende aynı şeyi düşünüyorum tatlım sonunda benim gibi yanlız kalacaksın malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?