• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Dipten Gitmektir - Saklı Kalan Show TV

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
$sakli-kalan.webp

Karşı konulamayan aşklar, söylenen yalanlar, geçmişe dair büyük sırlar...

Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerindendir. Ailenin iki oğlundan küçük olanı Murat Cevher de bu holdingin patronudur… Annesi Sitare Hanım, eşi ve kızıyla sakin bir hayat yaşayan Murat Cevher, bir gün tesadüf eseri genç bir kadınla tanışır ve hayatı tamamen değişir… Bu genç kadına âşık olmasıyla, aslında bugüne kadar yaşadığı hayatın mutluluktan uzak olduğunu anlayacak olan Murat Cevher, aşkının bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir...

Bir intihar, bir cinayet ve imkânsız bir aşk, tüm aile fertlerinin hayatını sonsuza dek değiştirecektir...

Eki Görüntüle 1038479

Karşı konulamayan aşklar, söylenen yalanlar, geçmişe dair büyük sırlar...

Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerindendir. Ailenin iki oğlundan küçük olanı Murat Cevher de bu holdingin patronudur… Annesi Sitare Hanım, eşi ve kızıyla sakin bir hayat yaşayan Murat Cevher, bir gün tesadüf eseri genç bir kadınla tanışır ve hayatı tamamen değişir… Bu genç kadına âşık olmasıyla, aslında bugüne kadar yaşadığı hayatın mutluluktan uzak olduğunu anlayacak olan Murat Cevher, aşkının bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir...

Bir intihar, bir cinayet ve imkânsız bir aşk, tüm aile fertlerinin hayatını sonsuza dek değiştirecektir...

Arkadaşlar , o kadar güzel bir dizi yapmışlar. Bir düzensiz yayınlıyorlar ki yazık gerçekten.
Cast gerçekten çok iyi , çekimler detaylar da. İlk bölümü izlemiştim. Sonra başa döndü heralde. ama kaçıranlar nasıl yakalayacak o kadar detayı.
Saçmaladılar gerçekten. Doğru düzgün yayına devet ediyorum:) bir de hangi diziydi o ; zengin kız fakir oğlan yeni version. show tv de. kalktı mı o dizi yayından bilen var mı?

ben de 2 ve 3 bölümünü izledim beğendim. internetten müsait olunca ilk bölümünü izleyecem.sanırım ilk bölüm şimdiki zamanı anlatıp daha sonra 3 yıl öncesini göstermeye başlıyorlar.

evet ilk bölümü izledim.keşke izlemeye 2. bölümden başlamasaydım.ben de ölen kızı başrol zannediyordum.2.bölümde de o kızın hayatını verip başrol intibası uyandırdığı için ilk bölümde öldüğünü öğrenince üzüldüm.baya başrol ölmüş kadar üzüldüm :26: hemen günümüze dönüp gülcenin katili bulma serüvenini görmek istiyorum

cdizi cok güzelmis yahu, tadi damagimda kaldi.
yayindan kalkti galiba bayadir yeni bölüm yok
ömer rolundeki cocukta muhteseme gecti.
en cokta onun icin sevmistim diziyi :(

Back
X