- 10 Ağustos 2018
- 7
- 3
- 36
- Konu Sahibi Yeniogretmen95
-
Teşekkür ederim ben de ınanın böyle düşünüyorum sanırım kendımı 3 ay boyunca kandırdım ben kendısının boyu kısa olmasına rağmen asla tek kelıme etmedım dış görünüşü ile ılgılı cıdden canım çok sıkıldı ama ıste annesı gelecek üç haftaya nasıl gelmesin dıyecegım nasıl reddedcegım bazen de onu düşünüyorum reddederken bıle kıracağımı düşünüyorum ve nedense hep aklımda ever gerçekten gördüğümde heyecanlandırdık bırısı çıkarsa ne yaparım dıye düşünüyorumSendeki hafif hoslanti boslukta olmandan kaynaklaniyo. Sevilmek begenilmek istiyosun vs. Ama gel gelelim bu okuz sana burnun buyuk vs. Gibi laflar etmis. Bundan bi cacik olmaz inanki. Hoslandiginida dusunmuyorum bosluktasin. Olurda he dersen ve bigun karsina nabzini +120ye cikaracak birisi cikarsa o zaman coook uzulursun. Ayrica Yasindan dolayi sikinti etme bence kismet bu isler ve yasin genc zaten.
Gelmesin annesi ben olsam soylerim. O size burnun buyuk sisko gorunuyosun dediginde siz de kirildiniz. O takmiyor siz de takmayin. Bi insana burnun buyuk demek ne dmeek ya hele bi bayana. Omur boyle gecmez soyliyim.Teşekkür ederim ben de ınanın böyle düşünüyorum sanırım kendımı 3 ay boyunca kandırdım ben kendısının boyu kısa olmasına rağmen asla tek kelıme etmedım dış görünüşü ile ılgılı cıdden canım çok sıkıldı ama ıste annesı gelecek üç haftaya nasıl gelmesin dıyecegım nasıl reddedcegım bazen de onu düşünüyorum reddederken bıle kıracağımı düşünüyorum ve nedense hep aklımda ever gerçekten gördüğümde heyecanlandırdık bırısı çıkarsa ne yaparım dıye düşünüyorum
Böyle konuşan biriyle ciddi bir adım atmazdım. Ne demek ayrılırsan beddua ederimSizce her şey çok mu hızlı ılerlemıs oldu bılıyorum evlılık kararı almak ıcın çok erken ama bana sureklı benı bırakma bırakırsan sana beddua ederım tarzında şeyler söylüyor ıster istemez kendımı baskı altında hıssedıyorum acaba benımle sırf evlenmek ıcın mı evlenecek dıye de kendime sormadan edemıyorum sımdıden ev eşyaları almak istedıgıni falan söylüyor
Ne sadece aşkla ne sadece mantıklı yürür evlilik tabi yürütenler var ama zoraki. İkisi de olmalı bence. Mantık dediğin şey zaten sadece maddi olarak değil merhametli, dzügün gelecekte iyi bir baba olabilecek potansiyele sahip kişiyi eş olarak seçmekte bir mantıktır. Bu çok önemli gerçekten öyle görüyorsun bi adım önde demektir. Çünkü bu zamanda saygılı eş bulmak çok zor. Benim için sevgiden de önce gelir saygının olmadığı yer de aşk bitiyor zaten. Seni anlıyorum çünkü ben de hiç aşık olmadım 5 yaşındayım sevgilim bile olmadı bi dene en azından dediler denemek saçma geliyor bana o kişiye karşı bi şey hissetmiyorsam hissetmiyorumdur ne onu boşuna ümitlendirmeye gerek var ne de kendini yormaya. Vaov aşk beklemiyorum ama karşımdaki insanın beni etkilemesini ondan bir şeyler öğrenmeyi olgun kişiliğini isterim ki hep ergenler denk geldiMerhabalar 25 yaşındayım yaklaşık 2 aydır görüştüğüm bırısı var arkadaş vesılesı ıle tanıştık bugüne kadar hayatımda cıddı birisi olmadı görüştüğüm kişiler oldu hep delicesine aşık olmayı bekledim fakat olmadı hep reddettim benımle tanışmak ısteyenlerı fakat bu kez şans vermek ıstedım nıyetı cıddi evlenmek ıstedıgını söylüyor onun bana karşı duyguları var fakat ben bır türlü ona his besleyemıyorum acaba zaman geçirsem sever mıyım dıyorum bana çok değer verıyor gelecek hayalleri kuruyor aılemle dahı tanışmak ıstıyor çok dürüst efendı yalansız dolansız bazen sorun bende mi dıyorum nıye aşık olamıyorum çok mu erken karar verıyorum dıyorum inanın aylardır düşünüyorum mantığım evet dıyor ama kalbim hayır aslında o da bunun farkında alışırsan daha farklı olacak dıyor acele etme dıyor üstelık aynı iş ortamında çalışıyoruz her gün yüz yüze bakıyoruz çok uzatmadan sızce bıtırmelı mıyım
Kesinlikle uygun bir dille noktalayın.Bana kişilik bozukluğu var gibi geldi bu adamda ve oldum olası,oldu bittiye getirilmeye çalışılan şeylerden hiç hoşlanmam.Bilemiyorum ama nedense bana negatif bir hissiyat verdi bu kişi ve hislerimde pek yanılmam.Sizce her şey çok mu hızlı ılerlemıs oldu bılıyorum evlılık kararı almak ıcın çok erken ama bana sureklı benı bırakma bırakırsan sana beddua ederım tarzında şeyler söylüyor ıster istemez kendımı baskı altında hıssedıyorum acaba benımle sırf evlenmek ıcın mı evlenecek dıye de kendime sormadan edemıyorum sımdıden ev eşyaları almak istedıgıni falan söylüyor
Evet ben de gelmesın dıcem ama bana hakaret etmesinden korkuyorum suçunu kabul etmeyecek öyle de bır huyu var ben haklıyım sen haksızsın diyecek bana kırıcı şeyler söyler dıye korkuyorum ben sana şaka yapmıştım diyecek sen yanlış anladın dıyecek nasıl açıklama yapacağım bılmıyorumGelmesin annesi ben olsam soylerim. O size burnun buyuk sisko gorunuyosun dediginde siz de kirildiniz. O takmiyor siz de takmayin. Bi insana burnun buyuk demek ne dmeek ya hele bi bayana. Omur boyle gecmez soyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?