Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantik evliligi ama heyecan duymayacagim biri olmali ayni zamanda. Galiba hem aşk hemn mantik oluyo benimkisi:)
Kalmayiz insallah:) napalim insan gorunce kalbinin atmadigi biriyle evlenebilir mi. Aslinda benim sorunum şu: karsima cikan düzgün erkeklere karsi hicbir sey hissedemiyorum. Sorunlu tiplere karsi icim kıpır kıpırBence zaten ikisi bir arada olmali ama oyle diye diye bekar kalicaz galiba![]()
Neye göre mantık neye göre aşk aralarındaki farkları söylersen daha iyi olurMantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
Kalmayiz insallah:) napalim insan gorunce kalbinin atmadigi biriyle evlenebilir mi. Aslinda benim sorunum şu: karsima cikan düzgün erkeklere karsi hicbir sey hissedemiyorum. Sorunlu tiplere karsi icim kıpır kıpır![]()
Icinizin aldigi biriyle mantik evliligi..Mantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi
O sorunlu tipler baskın karakter oluyor ondan cekici geliyor:) bir de özgüvenleri tam. Bundan da cekici geliyo galiba:) düzgün dedigim kisilerde de özgüven yokSorunlu olmak cekicilik katiyordur ondandir zaar![]()
Mantik evliliginden bahsettigim sadece para degil. Yani anlayisli biriylemi hayat gecer yoksa sevdigin biriylemi ? Sizler sevdiginiz insanlami yoksa mantiginizimi dinleyerek evlendiniz pismanliklariniz varmi