Böyle farazi konularda eski konulara bakmadan edemiyorum daSizce aşk her şeyi affeder mi ya da insanlar değişir mi ? Genel anlamda sormak istiyorum aa evet çok değişti ya da hiç değişmedi dediğiniz aşkın affetmeyeceği şudur dediğiniz bir şey var mı ? deneyimlerinizi merak ediyorum. Yaşım pek büyük değil ve yaşamış görmüş kişiler varsa aranızda tecrübelerini dinlemek isterim. dertleşmekk herkese iyi gelebilir
evet cok haklısınız kaybetme incitme korkusu çok önemli. saygı tabi...aşk elbette her şeyi affetmez.
İhaneti aldatmayı affetmez mesela. Aldatma varsa orada gerçek bir aşk yoktur.
Şiddeti, saygısızlığı da affetmez. Bir insan saygı duymadığı, incitmekten korkmadığı birini de sevemez.
Birini çok seviyoruz diye kendi karakterimizden yada özsaygımızdan vazgeçmemeliyiz.
Senelerdir evliyim ve senelerdir aynı insanla beraberim aldatılmayı, şiddeti, kötü davranışları affetmem.
karşı tarafla yaşadığın şeye duruma göre değişir bazı şeyler
katılıyorumkarşı tarafla yaşadığın şeye duruma göre değişir bazı şeyler
insanlar bence değişmez sadece bir süre rol yapar. değişmek ciddii irade isterEn güzel yıllarını, birinin değişeceği vaadiyle ziyan etme.
bu başlık kendim için değil dertleşip kafamı dağıtmak adınaydıBöyle farazi konularda eski konulara bakmadan edemiyorum da
Neyin aşkı neyin affetmesi kızım sen iyi misin?
Önceki konularına baktım travmatik ve mide bulandırıcı bir ilişkin varmış. Hala affetmek diyorsun ya
Keşke hiç bakmasaydım eski konularına valla
evet benim konu çok derin ve karmaşık zaten kendi konumu dışında tuttumZaten her şey affedilmez de seninki hiç affedilmez. Değil aşk hiçbir durum affettirmez.
Aşk her şeyi affetmez. Hele hele şiddet, ihanet, iftira ve aşağılanmayı asla affetmez.Sizce aşk her şeyi affeder mi ya da insanlar değişir mi ? Genel anlamda sormak istiyorum aa evet çok değişti ya da hiç değişmedi dediğiniz aşkın affetmeyeceği şudur dediğiniz bir şey var mı ? deneyimlerinizi merak ediyorum. Yaşım pek büyük değil ve yaşamış görmüş kişiler varsa aranızda tecrübelerini dinlemek isterim. dertleşmekk herkese iyi gelebilir
Biliyorsan hayatına da uygula o zamaninsanlar bence değişmez sadece bir süre rol yapar. değişmek ciddii irade ister
Niye değişsin ve insan iradesini neden değişmek için kullansın? Kendinde memnun olmadığı bir şey varsa ve kendi isterse değişir ya da davranışlarını değiştirir ancak başkası için neden değişelim kendimizden memnunsak? Bu çok saçma bir beklenti. Karşınızdaki insanı doğrusuyla yanlışıyla olduğu gibi kabul edersiniz ya da ilişkiye son verirsiniz.insanlar bence değişmez sadece bir süre rol yapar. değişmek ciddii irade ister
Başlıcam aşkına ya. Herif demediğini koymadı sana. Herif sana iyi oral yapıyosun diye o.. muamelesi yaptı. Sen affettin beyefendi kusur kaldı öyle mi? Senin var ya içinden geçerler içinden. Üstüne basmayan kalmaz.Sizce aşk her şeyi affeder mi ya da insanlar değişir mi ? Genel anlamda sormak istiyorum aa evet çok değişti ya da hiç değişmedi dediğiniz aşkın affetmeyeceği şudur dediğiniz bir şey var mı ? deneyimlerinizi merak ediyorum. Yaşım pek büyük değil ve yaşamış görmüş kişiler varsa aranızda tecrübelerini dinlemek isterim. dertleşmekk herkese iyi gelebilir
Şu tepkinize güldüm yanlış anlasilmasin. Basligi acarken ayni seyi geçirmiştim icimden.Başlıcam aşkına ya.