Aşk her şeyi affeder mi ?

lenzina

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-5
Puanlar
11
Sizce aşk her şeyi affeder mi ya da insanlar değişir mi ? Genel anlamda sormak istiyorum aa evet çok değişti ya da hiç değişmedi dediğiniz aşkın affetmeyeceği şudur dediğiniz bir şey var mı ? deneyimlerinizi merak ediyorum. Yaşım pek büyük değil ve yaşamış görmüş kişiler varsa aranızda tecrübelerini dinlemek isterim. dertleşmekk herkese iyi gelebilir

aşk elbette her şeyi affetmez.
İhaneti aldatmayı affetmez mesela. Aldatma varsa orada gerçek bir aşk yoktur.
Şiddeti, saygısızlığı da affetmez. Bir insan saygı duymadığı, incitmekten korkmadığı birini de sevemez.
Birini çok seviyoruz diye kendi karakterimizden yada özsaygımızdan vazgeçmemeliyiz.
Senelerdir evliyim ve senelerdir aynı insanla beraberim aldatılmayı, şiddeti, kötü davranışları affetmem.

karşı tarafla yaşadığın şeye duruma göre değişir bazı şeyler

Böyle farazi konularda eski konulara bakmadan edemiyorum da

Neyin aşkı neyin affetmesi kızım sen iyi misin?

Önceki konularına baktım travmatik ve mide bulandırıcı bir ilişkin varmış. Hala affetmek diyorsun ya

Keşke hiç bakmasaydım eski konularına valla

evet cok haklısınız kaybetme incitme korkusu çok önemli. saygı tabi...

bu başlık kendim için değil dertleşip kafamı dağıtmak adınaydı eski konular sizi rahatsız ettiyse yorum yapmayın o zaman burada ben sohbet ediyorum. saygıyı bozmaasak tatlı tatlı konuşsak hemcins olarak

Aşk her şeyi affetmez. Hele hele şiddet, ihanet, iftira ve aşağılanmayı asla affetmez.

insanlar bence değişmez sadece bir süre rol yapar. değişmek ciddii irade ister
Niye değişsin ve insan iradesini neden değişmek için kullansın? Kendinde memnun olmadığı bir şey varsa ve kendi isterse değişir ya da davranışlarını değiştirir ancak başkası için neden değişelim kendimizden memnunsak? Bu çok saçma bir beklenti. Karşınızdaki insanı doğrusuyla yanlışıyla olduğu gibi kabul edersiniz ya da ilişkiye son verirsiniz.

Başlıcam aşkına ya. Herif demediğini koymadı sana. Herif sana iyi oral yapıyosun diye o.. muamelesi yaptı. Sen affettin beyefendi kusur kaldı öyle mi? Senin var ya içinden geçerler içinden. Üstüne basmayan kalmaz.

Aşk affetse ben affetmem dermisim .Valla aşk yenen birşey değil daim değil .Onun sevgiye dönmesi için ham halinin islenmesi lazım .Bunun için kafası çalışan iki kişi lazım ortak zevkler denk olmak lazım o kadar çok şey lazimki.Sizin yaşta kelebek uçuşa geçse aşk kapı gicirdasa aşk oluyor .Sonra hepsi aynı yere gidiyor.Belki eski aşkları kırpıp yıldız yapıyorlardrr.Bence aşk dediğin emniyet huzur para ve benimle aynı olan biri.Ben herşeyin kolayını seviyorum uçurumları aşmayı değil bana uygununu.Bu arada bence siz daha önemli konulara eğilin para iş güç vsvs yoksa o aşkınıza ot tıkar hayat nacizane.

`