• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk her şeyi affeder mi ?

Sizce aşk her şeyi affeder mi ya da insanlar değişir mi ? Genel anlamda sormak istiyorum aa evet çok değişti ya da hiç değişmedi dediğiniz aşkın affetmeyeceği şudur dediğiniz bir şey var mı ? deneyimlerinizi merak ediyorum. Yaşım pek büyük değil ve yaşamış görmüş kişiler varsa aranızda tecrübelerini dinlemek isterim. dertleşmekk herkese iyi gelebilir

Aşk her şeyi affetmez. İnsanlar değişmez.

Önemli olan insanın kendisine değer vermesi. Mutlu olmadığımız, sevilmediğimiz, saygı görmediğimiz ilişkilerde bulunmamalı, ısrarla sürdürmemeliyiz.

Mutlu değilsen, endişelerin varsa o ilişki, o kişi senin için doğru kişi değildir.

Seni seven, sana değer veren, senin için fedakarlık yapan biriyle beraber olmak çok harika bir şey. Açıkçası her genç kızın özellikle 20lerinde böyle bir ilişki yaşaması isterim. Çünkü değer görmek harika bir şey. Ama yeri geldiğinde, böyle harika ilişkiler bile bitirilir.

Her insanın kişiliği farklı, gerçekten kaos-kavga-dram seven çok insan var. Allah onlara akıl fikir versin, ama hayat böyle ilişkilerle kendini yıpratmak için çok kısa.

Bu kısa hayatı böyle bizlere iyi gelmeyen insanlarla harcamamalıyız. Bazı şeyler yeri geldiğinde bitmeli.

Siz kimi affetmek istiyorsunuz konuyu söyleyin bence .Kobay gibi sordunuzda bizlere .

Başlıcam aşkına ya. Herif demediğini koymadı sana. Herif sana iyi oral yapıyosun diye o.. muamelesi yaptı. Sen affettin beyefendi kusur kaldı öyle mi? Senin var ya içinden geçerler içinden. Üstüne basmayan kalmaz.
Hemde ne biçim.Pinpon topuna döner aşk herşeyi affedermi diye ondan sormuş da aşk degilki bu paspas olmak .Çok alakasız olmuş .İnsan biraz gözünü açar ne diyelim .Bizde yazdık valla saf saf

Sizce aşk her şeyi affeder mi ya da insanlar değişir mi ? Genel anlamda sormak istiyorum aa evet çok değişti ya da hiç değişmedi dediğiniz aşkın affetmeyeceği şudur dediğiniz bir şey var mı ? deneyimlerinizi merak ediyorum. Yaşım pek büyük değil ve yaşamış görmüş kişiler varsa aranızda tecrübelerini dinlemek isterim. dertleşmekk herkese iyi gelebilir
Bu çok olgun bir yerden bakılması gereken bir soru bence. İnsanlar değişir evet ama zorunda kalınca değil farkına varınca değişir. Aşkın affetmeyeceği şey şudur, seni kendinden uzaklaştıram bir ilişki. Eğer sen olduğun yerde kendin gibi davranamıyorsan, sürekli üzülüyorsan ve değer görmediğini düşünüyorsan orada mesele aşk değil, alışkanlıktır. Çoğu evlilik de şunun üzerine kuruludur, insan sevdiği için başlar, ama iyi hissetmediği yerde kalamaz. Sevgi seni bağlar, ama huzur seni tutar.

Siz eski nişanlınızla barışmadınız di mi? 😄 En son gizli gizli mesajlaşıyoruz ama bir araya gelmiyoruz yazmışsınız

Siz eski nişanlınızla barışmadınız di mi? 😄 En son gizli gizli mesajlaşıyoruz ama bir araya gelmiyoruz yazmışsınız
sadece sohbet amaçlı bir konuydu fakat herkes saldırmıs ilginç şekilde bu sitede herkesin derdi birbiriini gömmek anonim olununca herkes kkalp kırıyor malesef

Aldatmayı affetmez adı üstünde aşk,iki kişilik bir duyguyu üçüncü kişi bozar.

Kim böyle saçma cümleler kurar bilmiyorum asıl cümle şu olmalıydı aşk en ufak kötü olan hiçbir şeyi affetmez.

Dersin zamanla geçer mi
Güzel günlerin hatrınaaaaa

Back
X