Aşk herşeyi affeder mi?

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
Slm arkadaşlar sizce aşk herşeyi affedermi , ablam hep derki aşk herşeyi affediyor affedilmeyecek şeyleri bile sonrada mutsuz evlilikler oluyor der...
Evlenirken karşındaki insan hakkında kafanda soru işareti olmaması gereklidir der, bu söylemlere katılıyor musunuz fikirleriniz nelerdir???:ecrin_bebek:

emin oL ediyor, tescillendi onaylandı

Cok dogru soylemis ablan..
Isin icinde ask varsa herseyi affediyo...
Ki askta sonsuz olmadigina gore..
Bittiginde gercekleri goruyosun.
Gordugun zamanda cok gec olabiliyo bazen...

aynen ablan çok doğru söylemiş
bencede aşk herşeyi effeder ve ablanın dediklerine katılıyorum fakat mutsuz evlilik konusunda genelleme yapamycm cnm

Herşeyden vazgeçebilecek kadar aşığım ama aldatılmayı şiddeti affedemem...

Bencede aşk herşeyi affetmiyor...

öle körü körünede bağlanıp herşeyi kabullenip aa aşığım hadi affedim olmazkii.. neyi affediceğime göre değişir bu benim için..Mesela ailemden birine hakaret ederse, beni aşağlarsa, bana şiddetin ş'sini kullanmaya kalkarsa, aldatırsa, ışte ozaman aşığım affedim asla demem

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkın gözü kör adı ustunde.. sevdiginin yanlışlarını gormezsin,gorsende gormemezlige gelirsin.. konduramazsın cunku..
gozumle gormeden inanmam dersin(aldatma konusuna gelınce) gozunle gordukten sonra bile yanlış goruyorum demeler baslar yanı buna akıl erdirmezsin.. {insan kafayı yer yaff}

Allah kımseye gostertmesın boyle bir seyi

aşkın neyi affedecegine baglı.. herseyi affedecgini sanmıyorum.. benneyaptımki

ask bence kücük seyleri affeder..
ama aldatilma gibi bisi söz konusu oldugu zaman bu insandan insana degisio..

ben mesela büyük konusmiyim ama aldatilmayi asla affetmem..:1no2:
büyük konusmuyorum ama ... :1closedeyes:
yüce allahim bu aklimi almadigi sürece affetmem yanii..

bende kesinlikle aldatmayı affetmem ihanet benim için son nokta olur ve anında bitiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…