• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk herşeyi alt eder mi ?

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Merhaba kk bayanları.İyi geceler herkese.
Şuan kafam o kadar karışık ve allak bullak ki.
Derdime gelince.
Yaklaşık 2 aydır biriyle birlikteyim.
İlişkimiz çok güzel, çok seviyeli.Bana inanılmaz iyi ve anlayışlı davranıyor.Hiç bir problemimiz yok tek bir durum dışında.
Ve ben bunun ileride sorun olup olmayacağını merak ediyorum .
Sevgilimle aramda maddi uçurum farkı var diyebilirim.Evet başkası olsa sevinir belki ama ben sevinemiyorum bile.
Babasının kendine ait bir işletmesi var.Baya tutulan bir yer.Bense sıradan bir memur çocuğuyum.Tabiki memur çocuğu olmaktan gocunmuyorum.Ama aramızda epey fark var.Şuan okuduğu için tam anlaşılmıyor aramızdaki fark ama ileride sorun olmasından korkuyorum.
Sizce bu yersiz bir korku mu? Aklımı mı bulandırıyorum yoksa gerçekten dert olabilecek bir durum mu?
Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba kk bayanları.İyi geceler herkese.
Şuan kafam o kadar karışık ve allak bullak ki.
Derdime gelince.
Yaklaşık 2 aydır biriyle birlikteyim.
İlişkimiz çok güzel, çok seviyeli.Bana inanılmaz iyi ve anlayışlı davranıyor.Hiç bir problemimiz yok tek bir durum dışında.
Ve ben bunun ileride sorun olup olmayacağını merak ediyorum .
Sevgilimle aramda maddi uçurum farkı var diyebilirim.Evet başkası olsa sevinir belki ama ben sevinemiyorum bile.
Babasının kendine ait bir işletmesi var.Baya tutulan bir yer.Bense sıradan bir memur çocuğuyum.Tabiki memur çocuğu olmaktan gocunmuyorum.Ama aramızda epey fark var.Şuan okuduğu için tam anlaşılmıyor aramızdaki fark ama ileride sorun olmasından korkuyorum.
Sizce bu yersiz bir korku mu? Aklımı mı bulandırıyorum yoksa gerçekten dert olabilecek bir durum mu?
Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ailesine bağlı ,sorun olma ihtimali yüksek .

Bu karsinizdaki kisinin karakterine bagli. Cok mutlu bir hayatiniz da olabilir, yasadiginiz ilk zorlukta maddi fark yuzunuze de vurulabilir.

Bu karsinizdaki kisinin karakterine bagli. Cok mutlu bir hayatiniz da olabilir, yasadiginiz ilk zorlukta maddi fark yuzunuze de vurulabilir.
Karakteri çok oturmuş,çok düzgün.
Ortada henüz birşey yokken kendini neden mutsuz ediyorsun diyorum kendime.Ama aklımdan da çıkmıyor bu durum.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Henüz 2 aylık bir ilişki icin kafaya takılacak bir durum değil. Dünyada bunun birçok örneği var, prens Williams'ın eşide maddi geliri normal düzeyde olan Bi ailenin kızı. Karşı taraf bunu sorun edecek diye bişey yok, kendini oldugundan farklı gösterme yeter

Henüz 2 aylık bir ilişki icin kafaya takılacak bir durum değil. Dünyada bunun birçok örneği var, prens Williams'ın eşide maddi geliri normal düzeyde olan Bi ailenin kızı. Karşı taraf bunu sorun edecek diye bişey yok, kendini oldugundan farklı gösterme yeter

Ornege bayildim. Disaridan oyle gozukuyor ama kralice eziyet ediyor geline diye okudum bir yerde.

Sonradan görmelerse anlaşamazsınız ezmeye çalışırlar..

Gün gormuş insanlar ise sizin aile yapınıza,hanımlığınıza,karakterinize bakarlar..

Ayrıca okuyorsun..yani eğitimli birisin,mesleğini eline aldığın zaman kimse konuşamaz..

Hayatındaki insanın karakteriyle alakalı bu.Ama kolay kolay erkek ailesi zengin kız olsun demiyolar.Kız ailelerinde var bu durum.Sen zengin olsan o olmasa sorun olurdu bence ama böyle problem olucağını pek sanmıyorum.

Ornege bayildim. Disaridan oyle gozukuyor ama kralice eziyet ediyor geline diye okudum bir yerde.
Kraliçe zaten tam kaynana, gelinini bile öldürttü kokoş :KK62: ailesini tanımadan bişey diyemezsin belkide gercekten cok mütevazı Bi ailesi vardır. Kaynananın eziyet etmesi maddi gelirle orantılı değil tatlım onu biliyorsundur :p

Sonradan görmelerse anlaşamazsınız ezmeye çalışırlar..

Gün gormuş insanlar ise sizin aile yapınıza,hanımlığınıza,karakterinize bakarlar..

Ayrıca okuyorsun..yani eğitimli birisin,mesleğini eline aldığın zaman kimse konuşamaz..

Ailesi sonradan görmüş değil anladığım kadarıyla.
Ama tabi içine girmeden bilemezsin.
Ben kendime güveniyorum ve yani durumumdan şikayetçi değilim.Evet okuyorum da iyi yerlere geleceğim de eminim.Ama herşey çok güzel giderse ve iş ciddiye binerse bu durum ya sorun olursa diye düşünmeden edemiyorum.

Ayrıca okuyosan bi eğitimin varsa eğitimli meslek sahibi biri olucaksan kim takar ailenin durumunu yani hatta.Bukonuda çok garanti,hiç kimse bişi diyemez.

Hayatındaki insanın karakteriyle alakalı bu.Ama kolay kolay erkek ailesi zengin kız olsun demiyolar.Kız ailelerinde var bu durum.Sen zengin olsan o olmasa sorun olurdu bence ama böyle problem olucağını pek sanmıyorum.
İnşallah.Para konuşmak çok kötü bir mevzu ve bu iğrenç mevzuyu yaşamak istemiyorum.Karakterine ise güvenim tam.

Ben şuan sorun yaşamıyorum ama ilerisi için daha fazla bağlandığımda sorun olursa ya diyorum kendime.

Peki bunu alt eder mi sizce?
Tamamen ailenin karakterine yapısına bağlı aslında.. ama ben bu konularda biraz fazla gerçekçiyimdir açıkcası. İlk senelerde olmasada ileride sorun olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca bunları düşünmeniz için çok erken. Aileye gelene kadar kendisini önce iyice bir tanıyın,acele etmeyin.

Ben şuan sorun yaşamıyorum ama ilerisi için daha fazla bağlandığımda sorun olursa ya diyorum kendime.
İşte aileyi tanımadan bunu öğrenmek mümkün görünmüyor. Erkek arkadaşın senin maddi düzeyini biliyordur, ailesine seni anlattıysa ve bu insanlar maddiyata önem veriyorsa bunu illaki sormuşlardır buda az Bi Zaman icinde ilişkinize yansır. Umarım öyle bişeyle karşılaşmazsın ama bana kalırsa cokta sorun olacağını sanmıyorum

Bu yüzden insan olgunlaşmadan evlenmemeli diyorum hep.

Adamla evlenirim ben , sadece adama bakarım. Seviyor muyum, istiyor muyum? Denk miyiz kültürce, eğitimce? Ben ev kızı olsaydım mesela, doktora mezunu bir erkek karşısında kendimi ona eğitimce denk göremediğim için kötü hissederdim, ilişkiye başlamazdım.

Yani ben kendime ve adama bakarım. Maddiyatta da ev geçindirebilecek miyim, kendi payıma düşeni yapar mıyım popoma güveniyor muyum buna bakarım. Ne herifin baba parası girecek evine,ne benim baba param. Babamın işinin benim evliliğmle ne alakası olabilir?

Konu sahibesi, yaşın genç, bunları kafana takma. Yazdığın yazı okulda baba mesleği sorulunca utanan çocuk tadında, yani birazcık çocuk zihniyetinde. Ne zaman ki aileni öteyi beriyi kimliğinden kartvizitinden çıkarır ben buyum arkadaş gördüğünüm diyebilirsen o zaman hayatta tek başına durabiliyorsun demektir, git o zaman evlen.

Back
X