Aşk-ı Memnu Kanal D

Lady diğerleri bizi burda görmesin losttan afaroz ederler..kaydirigubbakcemile3

Sana da hayırlı cumalar bulutolsamopuyorumnanaktan

Yine takıldık kaldık:roflol:

Biz de takılır kalırız böyle yapımcılara duyurulur yani..Bir an önce başlasın:gitme:

bakalım ne fırtınlar kopacak yeni dönemde senaryolar üretelim behlülle bihter i kim gördü ne yaptılar matmazel taşındımı nihal ne alemde elif napıyor adnan beyin kafası kaşınıyormu boynuzlardan ötürü ayrıca bir bölüm az bişey izledim eski aşk- ı memnuyu adnan bey ne öyle hiç karizmatik değil şimdiki adnan beyin eline su dökemez karizmatik yakışıklı adnan beyimiz hadi kızlar yorumlar senaryolar üretelim ben beceremem ama fikir veriyorum sizlere fikir bizden senaryolar sizden döktürün bakalım

Eski aşkı memnunun tamamını izledim ben evet o Adnan Bey hiç karizmatik değil bi de daha yaşlı..Ordaki aldatılır ama yenisindeki Adnan Beyin erken yatmasının haricinde pek bi itici yanı yok..

birde elektirik yok mum ellerinde faytonla gidiyolar gidecekleri yere tel yok şimdiki imkanlarla kıyas bile olamaz müjde ar şimdi oynasa adnan beyi hiç aldatmazdı heralde düşünsenize behlülle bihter mesajlaşıp telden konuşuyolar o zaman iletişimleri nasıldı acaba sadece bakışmaklada nereye kadar yani

Evet orda tam kitaptaki gibi canlandırmışlar..Burda günümüze uyarlanmış. Ama bu yenisi daha iyi..Entrikalar falan..

Behlülle meltem cumbulu öpüşürken gördünüzmü resmini. Iğğğğğğğğ. Bu çocuk daha körpe toy :)) ne işi var onla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…