Aşk-ı Memnu Kanal D

Ya romanda cidden evleniyo mu nihalle behlül.

kazlar evlenmiyolar.romanda nihal behlüklle bihterin konuşmasına şahit oluyor.yataklara düşürüyor.bayılıyor gene.o arada behlül kaçıyor. nihalin üzüldüğünü gören beşir herşeyi anlatıyor. bihter utancından öldürüyor kendini. gerçi bu bihterde utanç gurur yokda o ayrı

o değilde bu firdevsin 4 ayağınınüstüne düşmesi o yalancılıkla o edepsizlikle deli ediyor beni. asıl o sürünsün. gerçi son bölümlerde biraz düzeldide . başlarda çekilcek bi kadın değildi

su cetin ozder de ayni ali sarper gibi adamin surati hic oynamiyo hep ayni aynen boyle:1ninca:

bu gece sadece sefkat istiyorum ednan sempatiksalakcinnieeeeee boyle cocuk olmaz zanimca nasil kakaliyacak adnana cocugu yapamiyacak iste

ay durun ben bakarim yukariya belki hap isterlersempatiksalakcinnihapi bilmem ama bihterin ne istedigi belliydi yine adnanin koynun sabahi etti sonra hirsini mutfak takimindan aldi.atesini sondurmek icin behlulun kapisina dayanacakti ama avcunu yalamakla kaldi bu seferyasakkelime

nihalede bak sen istiyorum diyor kucuk zilli ne istiyorsun kizim he:icecream:

bir gecede 2 gerdek cok fazla geldi baga:kahve:

birde adnan giriverseydi su gerdege :tomato:

sevişme sahneleri çok eleştirildiğinden olsa gerek tereyagından kıl çeker gibi seviştirmişler milleti..
firdevsin küpeleri , nihalin yüzünden anlaşılması, bir de ıkı istiyorumla işi noktaladılar..

çetonun blazer ceket içine lacoste tshirt giymesinden de fenalık geldi..stil yapıcaz diye ..hep aynı tarz olur mu ya..

ilerde bebek ortaya cıkınca bihter adnana bana bebek için dönmeni istemedim beni sevdiğin için dönmeni istedim ondan bebeği sakladım der kesin bihterde yalanmı yok boshayallersmile

dizi cekilirken yani sette sevisme sahnesi cekilecek, acaba kimi sevistirsek aklinialirimsmile diye dusunurken akillarina firdevs ve nihal geldi. ama once bir soralim dediler. kim sevismek isteeeeerrrr ordan bihter atlamis hemen ben ben ben ben aaaaaaaa yok olmaz sen cok sevistin, sende zaten tohumlar karisti. nihalde gelmis demiski yaaaaa ben hic sevismedim ama sira bende demissssssssss :roflol:

ya bu arada bihter deodorant reklamında ne çok hopluyor yaa o nasıl yürüyüş:dilcikar:
ilk defa gördüm gerçekten göğüsler ibir sağa bir sola sallanıyor..deli kadın yaaahhh..

beşir şu bitter e haddini bildirrrrrr.....elime verseler şu bitter motorunu gırtlaklarım ya ben...kimse alamaz elimden....1 kaşık suda boğarım..yok yok ne kaşığa gerek var ne suya susuz da boğarım ben onu....kevaşe yaaa....!!!!!ohhh behlül sana iyi yaptı kalakalırsın işte öyle sap gibi............kudur iyice
ayy bu nihal behlül le olduuuuuu:))))))))anooooo kıs naptın seeeennnnn.ohh iyi yaptın sefam olsun:)))
behlül aşık artıkın :D
verince aşıkmı olunuyor ki aklinialirimsmilebilmiyorumkismile

durunla nihal behlule mi verdi benmi yanlis anliyorum neyse simdi izleyecegim
sorma öyleymiş bende izleyemedim artıkın tekrarını izlerimmm...

Hadi ya alsanaalsanasmile iyi marifet yapmış..

Ne bekliyor ki bihterden tebrik felan mı...

Bihterin yüzünü merak ettim çok ya.Nası yıkılmıştır garibim vah

eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileakannehir:gitme:ohaoldumsmile

kadına birde gelme eve diyor sanki tek başına yaptı kadın bütün bu haltları, hem kadınla her türlü şeyi yaşa sonrada amca kızıyla nişanlanınca düzenin bozulmasın huzurun kaçmasın diye gelme eve de ooh ne ala memleket :olmaz:
dimi hayvan kere hayvan bu uşak yahu...:mymeka:

İşte orda saçmalık yaptı bence.

İntihar ederse gene bir saçmalık yapacak başka birşey olmayacak .

Bence şuan yapması gereken en mantıklı şey madem geriye bakmak istemiyor ednana sımsıkı sarılması ve hayatına devam etmesi..
bu kadar aşıkken ednana falan sarılamaz..
önce behlülü vursun sonrada kendini..yerimseniben

Tamam açık artırma kapandı :delphin:

Olan ednana olacak valla...Bi ona üzülüyorum adamın ne suçu vardı keşke firdevsle evlenseydi en baştan -tatlicadiarzu-
anam ne diyon kız firdevs onu soyup soğana çevirirdi lülülülülülünaniknaniksırnaşık şey:jeyyar:
su cetin ozder de ayni ali sarper gibi adamin surati hic oynamiyo hep ayni aynen boyle:1ninca:
:1ninca:sempatiksalakcinni:dance:

nihalede bak sen istiyorum diyor kucuk zilli ne istiyorsun kizim he:icecream:
bir gecede 2 gerdek cok fazla geldi baga:kahve:
birde adnan giriverseydi su gerdege :tomato:

:delphin::delphin:

behlül bin beter olur umarım.bu bölümde bihterin bütün kaşarlıklarını unuttum behlüle olan öfkemden.firdevs hanımın kızı olma sırası cidden.hiçbir hakkı yok bihteri bu şekilde aşağılamak için.bihter yabancıydı sonuçta amcası ve ekmek yediğin yere yapılmayacak şeylerdi behlülün yaptığı.bihterin yaptığı hiçbir şey haklı göstermez kendisini elbette.haydi firdevs hanımın kızı atağa geç.biri şu nihali behlülde kurtarsa diyeceğim ama onun midesinde kelebekler var.beyninde de akıl yok.bu kadar şey meraklısı mı olur bi kız ya.sözde okul birincisi falandı. yemişim başarısını ödülünü.mutfak takımına iyi yaptı bihter.her ne olursa olsun ekmek yediğin kapıdaki,sana iş imkanı sağlayan insanların hayatını bu kadar dile düşürmek olmaz.millet konuşurken susmasını bilmek lazım.

amanııın neler olmuş bu bölümde :)))

nihal amacına ulaşmış, maşallah diyorum yani,anlarlar mı yüzümden diyor bir de, zalak kaydirigubbakcemile3

firdom asil kadın bakın, sadece küpelerini yatak odasında unuttu yani onu gösterdiler, öyle istiyorum filan demez, bu arada kaptı kafam kadar tek taşı.

millete bak ya vuslata ya teknede ya da viyanada bir suitte eriyorlar.olmadı bizde böyle bir şanskaydirigubbakcemile3

bitter mutfak takımına çok ayıp etti ama tamam, pek hoşlanmadığını belli ediyordu sürekli cemile ama öyle de adam kovulur mu herkesin ortasında? kenara çekersin odaya çağırırsın ne bileyim usulunce kovalarsın.bitterin yaptığı saygısızlığın dik alası ama ondan ne saygı bekleyeceksek artık...

ben behlüle bir şey demiyorum artık, baldızı,yengeyi ve adamın kızını sıradan geçirdi ben arse halanın yerinde olsam kendimi kollarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dizi cekilirken yani sette sevisme sahnesi cekilecek, acaba kimi sevistirsek aklinialirimsmile diye dusunurken akillarina firdevs ve nihal geldi. ama once bir soralim dediler. kim sevismek isteeeeerrrr ordan bihter atlamis hemen ben ben ben ben aaaaaaaa yok olmaz sen cok sevistin, sende zaten tohumlar karisti. nihalde gelmis demiski yaaaaa ben hic sevismedim ama sira bende demissssssssss :roflol:

delikafadulden
sevişmeyen kimler kaldı diye sette anons edilecek yakında..
şahesteleri de görmek istiyoruz süprizzzzz
ben anlamam

bu dizi hani mayısta bitiyordu..
4-5 bölümü mü kaldı yanı?

bence firdevs o adamla evlenemicek,almış alacağı tek kayası olacak..
yanlız tek kayayı kaptığı gün yatağa girmesi de enteresan.. hatun beleşe gitmedi.. kaydirigubbakcemile4

bihteri hiç sevmeme yaptığı hiç bişeyi onaylamama rağmen ilk defa dün akşam üzüldüm onun için

ayy dün akşam baya ekşınlıydı..
herkes birbirini ibiklemek için o geceyi beklemiş..
ya bu nihal ne salak yaa..
yok yüzümden anlaşırmıymışyok şölemiymiş..
anam kesin buda hamile kalır bakkkk

kızlar ya ben akşam sonuna kadar izleyemedim
mezarlıkta ben hamile değilim dedi adnana
sonra eve gelmiş birhter hamilemiyimdedide eve geldi anlamadım ben.
nasıl geldi eve bebek yokmuymuş.

Back
X