- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Su an olay sıcak her şey geçer gider mesafeli olursun olur biter. Madem önce skylemedin şimdi hiç söyleme . Hem zamanla inan aklınızdan çıkıp gider bu durum. Adam düzgün birbiriyse kuzenin oynamıyoroynamıyorsa bırak bence söyleme. .hem aranızda ciddi bir şey olmamış. Kader bu aldatma falan yok ortada . İnanİnanın gençken bir heves sevdiğin biriyle dost bile okuyorHanımlar hepinize merhaba. Bundan 3 ay kadar önce kuzenimle, (adına melek diyelim) buluşmak için sözleşmiştik.O başka arkadaşlarıyla sabahında kahvaltı yapacaktı öğlen de benimle buluşacaktı ama bi şekilde kahvaltı uzadı ve o arkadaşlarıyla hep beraber takıldık gün boyu. Çok sevmiştim arkadaşlarını özellikle bi tanesiyle güzel anlaşmıştık. Ona da Ali diyelim. İnstagramdan hepsiyle takipleştik, gecesinde bana Aliden mesaj geldi baya konuştuk. Ben zaten beğenmiştim onu konuştukça da hoşlanmaya başladım.kuzenime bişey söylemedim ama, eğer aramızda bişey olursa beraber söyleriz diye düşündüm. Çocuk bi değişikti ama, mesela gece iyi konuşuyodu ertesi gün yoktu. Kararsızdı bi hoşlanıyorum diyodu bi başka bişey. 1 ay kadar böyle konuştuk. En sonunda bana ben seninle mutlu olamam ki başkasından hoşlanıyorum dedi ve bu kişinin de kuzenim olduğunu söyledi. Ben napacağımı bilemedim, sordum neden benle konuştun o zaman dedim. Affet ben dünyanın en iğrenç adamıyım hatta adam bile değilim eğer sen istersen melekle hiç görüşmem her yerden siler engellerim dedi. Ben de hiçbir şey demedim. Ben dedim meleğe hiçbir şey söylemicem. Konuşmayı bitirdik onunla. Bikaç gün sonra melekten öğrendim ki, ona yazmaya başlamış. Ve dahası da bunların aileler tanışıyor. Ali'nin babası meleğin annesine diyip duruyormuş daha önce, bizim çocukları bi tanıştıralım diye. Benim basiretim bağlandı ve kuzenime hiçbir şey anlatamadım. Çünkü başta isteksizdi, çocuğun ailesinin gazıyla kendisine yazdığını düşünüyodu ve istemiyodu onu. Ve de onunla olursa hemen evlilik ister onlar diyordu.İçim rahattı o açıdan ama gelin görün ki şuan sevgililer. Ve melek çok mutlu. Geçenlerde Doğum günüydü meleğin, herkesle toplu kutlamak istemiş ama Ali karşı çıkmış yalnız kutlayalım diye. Belli ki yüz yüze gelmek hiç istemiyor. Ben sadece yorumlarınızı almak istiyorum, arkadaşlarım gibi çoğunuz keşke kuzenine söyleseydin diyecek belki ama yapamadım gün geçtikçe daha da zorlaştı benim için ve içinden çıkamadım en son. Sadece susabildim
bence sonsuza kadar sus artık :)Hanımlar hepinize merhaba. Bundan 3 ay kadar önce kuzenimle, (adına melek diyelim) buluşmak için sözleşmiştik.O başka arkadaşlarıyla sabahında kahvaltı yapacaktı öğlen de benimle buluşacaktı ama bi şekilde kahvaltı uzadı ve o arkadaşlarıyla hep beraber takıldık gün boyu. Çok sevmiştim arkadaşlarını özellikle bi tanesiyle güzel anlaşmıştık. Ona da Ali diyelim. İnstagramdan hepsiyle takipleştik, gecesinde bana Aliden mesaj geldi baya konuştuk. Ben zaten beğenmiştim onu konuştukça da hoşlanmaya başladım.kuzenime bişey söylemedim ama, eğer aramızda bişey olursa beraber söyleriz diye düşündüm. Çocuk bi değişikti ama, mesela gece iyi konuşuyodu ertesi gün yoktu. Kararsızdı bi hoşlanıyorum diyodu bi başka bişey. 1 ay kadar böyle konuştuk. En sonunda bana ben seninle mutlu olamam ki başkasından hoşlanıyorum dedi ve bu kişinin de kuzenim olduğunu söyledi. Ben napacağımı bilemedim, sordum neden benle konuştun o zaman dedim. Affet ben dünyanın en iğrenç adamıyım hatta adam bile değilim eğer sen istersen melekle hiç görüşmem her yerden siler engellerim dedi. Ben de hiçbir şey demedim. Ben dedim meleğe hiçbir şey söylemicem. Konuşmayı bitirdik onunla. Bikaç gün sonra melekten öğrendim ki, ona yazmaya başlamış. Ve dahası da bunların aileler tanışıyor. Ali'nin babası meleğin annesine diyip duruyormuş daha önce, bizim çocukları bi tanıştıralım diye. Benim basiretim bağlandı ve kuzenime hiçbir şey anlatamadım. Çünkü başta isteksizdi, çocuğun ailesinin gazıyla kendisine yazdığını düşünüyodu ve istemiyodu onu. Ve de onunla olursa hemen evlilik ister onlar diyordu.İçim rahattı o açıdan ama gelin görün ki şuan sevgililer. Ve melek çok mutlu. Geçenlerde Doğum günüydü meleğin, herkesle toplu kutlamak istemiş ama Ali karşı çıkmış yalnız kutlayalım diye. Belli ki yüz yüze gelmek hiç istemiyor. Ben sadece yorumlarınızı almak istiyorum, arkadaşlarım gibi çoğunuz keşke kuzenine söyleseydin diyecek belki ama yapamadım gün geçtikçe daha da zorlaştı benim için ve içinden çıkamadım en son. Sadece susabildim
Yaprak Dokumune daha cok benziyor.
Söyleyemedim evet ama bir art niyetim de yoktu. Hem bunun altında nasıl bir art niyet olabilir bilmiyorum. Söylemiş olsam ben o zor günleri geçirmemiş olacaktım, kendime neden böyle bişeyi çektireyim ki. Teşekkür ederim yine deValla baştan söyleyeseydin kıza hiç bunlar olmayacaktı .neden gizlersiniz ki ?burda bir art niyet var .bence sen hoşlanmışsın çocuktan yazmaya başlamışsın gibi geldi .oda hemen atlamış ama aklı kuzenindeymiş .kuzen baştan istememiş sonra kuzeni tavlayınca Sana güle güle demiş .kuzwnin sayesinde tanıştığın birini kuzeninden saklamışsın.çok çirkin bir davranış .artık birsey yapma .çekemiyor derler işi bozmaya çalısıyor derler kötü olursun ..
Ya şuanda bişey söylemeyi gerçekten düşünmüyorum ama şartlar neyi getirir zaman neyi getirir bilmiyorum İnanın. Teşekkür ederimBence soylemelisiniz. Iliskileri cok ciddi bir hal alip da evlenirlerse o zaman siz onlarla nasil ayni ortami paylasacaksiniz? Su anda düşünüyorum mesela esimle kuzenim arasinda küçük de olsa biseyler yasanmis ama ben bilmiyorum ve biz beraber zaman geçiyoruz... cok kirici ve kendimi kandirilmis gibi hissederim. Simdi söylerseniz en azindan ikiyuzlu davranmamis olursunuz.
Layık görmüyorum ama inşallah diyorum kendiliğinden biter ben hiç karışmak istemiyorum. aliyi tam tanımıyorum çünkü ne der napar kestiremiyorumBence ali normalde kararsız degil karaktersiailesinin fikrini illa ki biliyordur ama sizinle tanışıp bi anda muhabbet açılınca zaten kuzen oldugunuz için aile şartlarının aynı oldugunu düşünmüş ki kuzeniniz ilk anda çok yogun tutkulu bişey hissetmemiştim ondan yazmış size sonra ailesinin telkinleriyle pişman olup mantıki davranmış ki kuzen olup beraber büyüdüğünü için her şeyiniz benziyordu hatta pislikle Ha o Ha bu diye ona atlamış olabilri
Bence ali kararsız biri degil karaktersiz ailesinin fikrini biliyordur mutlaka ama kuzeninize tutkulu bişeyler hissrtmediginden siz bi anda gelip muhabbetiniz akıcı gelmiş sarmış ve kuzen oldugunuz için aile yapınız aşagı yukarı aynı oldugunu düşünmüş direk atlamış size sonra ailesinin telkinleri olunca bakmış olacak gibi degil mantıken davranıp ona yazmış birde beraber büyüdüğünüx için çogu özelliğiniz benzerdir bence kuzeninizi seviyorsanız böyle bi adama layık görmeyin
Evet ben de böyle düşünüyorum mutlular şuan, kuzenimi üzmeyecek belki de. Karıştırıp da herkesi mutsuz etmek istemiyorum. Benim de ileride hayatıma biri girecek unutacağım her şeyi biliyorumSu an olay sıcak her şey geçer gider mesafeli olursun olur biter. Madem önce skylemedin şimdi hiç söyleme . Hem zamanla inan aklınızdan çıkıp gider bu durum. Adam düzgün birbiriyse kuzenin oynamıyoroynamıyorsa bırak bence söyleme. .hem aranızda ciddi bir şey olmamış. Kader bu aldatma falan yok ortada . İnanİnanın gençken bir heves sevdiğin biriyle dost bile okuyor
Benim de Yok hayatıma bakmaya çalışıyorum, inşallah karşı karşıya gelmeyiz ama istemiyorumBosver soleme cocugun sana karsı hissi yokmuş senın ona karsı varmı pekı
Ay Allah korusun ya,insan korkuyor gerçekten. Ama evlenirlerse de pek görüşmem zaten,öyle bişeye mahal vermem yani inşallahEvlenirse kuzenine bunun bende gözü var diyip sizi görüştürmezse şaşırmayın..
Unutamayacak kadar büyük bir aşk yaşamış gibi konuşuyorsunuz... Çocuk dengesiz.. Bu kesin.. Bu saaten sonra asla hiçbir şey demeyin.. Üzülen kuzeniniz olur.. Siz kötü ara bozucu olursunuz.. O dengesiz de mutlu mesut devam eder hayatına başka kızlarla.. Yani siz susun o kafi..Evet ben de böyle düşünüyorum mutlular şuan, kuzenimi üzmeyecek belki de. Karıştırıp da herkesi mutsuz etmek istemiyorum. Benim de ileride hayatıma biri girecek unutacağım her şeyi biliyorum
Erkekler kendini suçlu hissedip birde bunun ortaya çıkacağını düşününce saçmalayabiliyor. Öyle bir durum olmaz inşallah tabii..Ay Allah korusun ya,insan korkuyor gerçekten. Ama evlenirlerse de pek görüşmem zaten,öyle bişeye mahal vermem yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?