Aşk-ı memnuya mı döndük desem

Bu saatden sonra karısmayın bırseye
Ben olsam bahanelerle ne dugune gıderdım ne gorusurdum o adamla evlenecegı ıcın gorusmemenız gerek

Su an olay sıcak her şey geçer gider mesafeli olursun olur biter. Madem önce skylemedin şimdi hiç söyleme . Hem zamanla inan aklınızdan çıkıp gider bu durum. Adam düzgün birbiriyse kuzenin oynamıyoroynamıyorsa bırak bence söyleme. .hem aranızda ciddi bir şey olmamış. Kader bu aldatma falan yok ortada . İnanİnanın gençken bir heves sevdiğin biriyle dost bile okuyor

bence sonsuza kadar sus artık :)
bişey olmaz bişey yaşamamışsınız zaten
ama bence bir araya gelmeyin

Söyleyemedim evet ama bir art niyetim de yoktu. Hem bunun altında nasıl bir art niyet olabilir bilmiyorum. Söylemiş olsam ben o zor günleri geçirmemiş olacaktım, kendime neden böyle bişeyi çektireyim ki. Teşekkür ederim yine de

Son düzenleme:
Ya şuanda bişey söylemeyi gerçekten düşünmüyorum ama şartlar neyi getirir zaman neyi getirir bilmiyorum İnanın. Teşekkür ederim

Layık görmüyorum ama inşallah diyorum kendiliğinden biter ben hiç karışmak istemiyorum. aliyi tam tanımıyorum çünkü ne der napar kestiremiyorum

Evet ben de böyle düşünüyorum mutlular şuan, kuzenimi üzmeyecek belki de. Karıştırıp da herkesi mutsuz etmek istemiyorum. Benim de ileride hayatıma biri girecek unutacağım her şeyi biliyorum

Evet ben de böyle düşünüyorum mutlular şuan, kuzenimi üzmeyecek belki de. Karıştırıp da herkesi mutsuz etmek istemiyorum. Benim de ileride hayatıma biri girecek unutacağım her şeyi biliyorum
Unutamayacak kadar büyük bir aşk yaşamış gibi konuşuyorsunuz... Çocuk dengesiz.. Bu kesin.. Bu saaten sonra asla hiçbir şey demeyin.. Üzülen kuzeniniz olur.. Siz kötü ara bozucu olursunuz.. O dengesiz de mutlu mesut devam eder hayatına başka kızlarla.. Yani siz susun o kafi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…