- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
Hanımlar hepinize merhaba. Bundan 3 ay kadar önce kuzenimle, (adına melek diyelim) buluşmak için sözleşmiştik.O başka arkadaşlarıyla sabahında kahvaltı yapacaktı öğlen de benimle buluşacaktı ama bi şekilde kahvaltı uzadı ve o arkadaşlarıyla hep beraber takıldık gün boyu. Çok sevmiştim arkadaşlarını özellikle bi tanesiyle güzel anlaşmıştık. Ona da Ali diyelim. İnstagramdan hepsiyle takipleştik, gecesinde bana Aliden mesaj geldi baya konuştuk. Ben zaten beğenmiştim onu konuştukça da hoşlanmaya başladım.kuzenime bişey söylemedim ama, eğer aramızda bişey olursa beraber söyleriz diye düşündüm. Çocuk bi değişikti ama, mesela gece iyi konuşuyodu ertesi gün yoktu. Kararsızdı bi hoşlanıyorum diyodu bi başka bişey. 1 ay kadar böyle konuştuk. En sonunda bana ben seninle mutlu olamam ki başkasından hoşlanıyorum dedi ve bu kişinin de kuzenim olduğunu söyledi. Ben napacağımı bilemedim, sordum neden benle konuştun o zaman dedim. Affet ben dünyanın en iğrenç adamıyım hatta adam bile değilim eğer sen istersen melekle hiç görüşmem her yerden siler engellerim dedi. Ben de hiçbir şey demedim. Ben dedim meleğe hiçbir şey söylemicem. Konuşmayı bitirdik onunla. Bikaç gün sonra melekten öğrendim ki, ona yazmaya başlamış. Ve dahası da bunların aileler tanışıyor. Ali'nin babası meleğin annesine diyip duruyormuş daha önce, bizim çocukları bi tanıştıralım diye. Benim basiretim bağlandı ve kuzenime hiçbir şey anlatamadım. Çünkü başta isteksizdi, çocuğun ailesinin gazıyla kendisine yazdığını düşünüyodu ve istemiyodu onu. Ve de onunla olursa hemen evlilik ister onlar diyordu.İçim rahattı o açıdan ama gelin görün ki şuan sevgililer. Ve melek çok mutlu. Geçenlerde Doğum günüydü meleğin, herkesle toplu kutlamak istemiş ama Ali karşı çıkmış yalnız kutlayalım diye. Belli ki yüz yüze gelmek hiç istemiyor. Ben sadece yorumlarınızı almak istiyorum, arkadaşlarım gibi çoğunuz keşke kuzenine söyleseydin diyecek belki ama yapamadım gün geçtikçe daha da zorlaştı benim için ve içinden çıkamadım en son. Sadece susabildim