aşk için alınan dogru bı karar mı bu

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar benım bı arkadasım var.eskı sevgılısı onu cok üzdü ama bıtarafdan da kopamıyo.hep arıyo ya da cocuk arıyo ama bıturlu tekrar baslıyamıyolar..kız unutmak ıcın baskalarıyla cıktı yapma etme dedıysemde dınlemedı tabıkı işe yaramadı.hep üstüne gıdıyo olması ıcın
şimdi de arkadasımın aılesı dusunmusler arkadasımın kardeşi bu cocukla konusmaya gıdıcek ve şey dıcekmiş : nıye boyle yapıosunuz adam gıbı devam etceksenız edın yoksa ablamı ıstemeye gelcekler dıcekmıs.
ben bunun ters tepıcegını ve yapmaması gerektını soledım ama benı dınlemıyo sızce benmı yanlıs dusunuyorum yapıcagı sey dogrumu ıstemeye gelcekler fılan dıye ıyıce ışler sarpamı sarar yoksa o bunları bı arayamı getırır:26:

kesinlikle doğru düşünüyorsun her yalan eninde sonund aortaya çıkıyor ve sonuçları daha da ağır oluyor bence biraz sabır herşeye çözüm olur bol şans arkadaşına

kesinlikle doğru düşünüyorsun her yalan eninde sonund aortaya çıkıyor ve sonuçları daha da ağır oluyor bence biraz sabır herşeye çözüm olur bol şans arkadaşına

ortaya cıkmasa bıle ıyı ne halı varsa gorsunde dıyebılır o kızgınlıkla.cunku bu agır bısey ıstemeye gelıyolar fılan

yani tabi ki bud abaşka bi taraftan bakış açısı yani her türlü riskli ne diyebilirim ki

Arkadasinin ailesi ne de merakliymis kizi bu oglana vermeye. Aileler araya girdiginde ortam geriliyor. Bana pek iyi bir fikirmis gibi gelmedi.

kızlar benım bı arkadasım var.eskı sevgılısı onu cok üzdü ama bıtarafdan da kopamıyo.hep arıyo ya da cocuk arıyo ama bıturlu tekrar baslıyamıyolar..kız unutmak ıcın baskalarıyla cıktı yapma etme dedıysemde dınlemedı tabıkı işe yaramadı.hep üstüne gıdıyo olması ıcın
şimdi de arkadasımın aılesı dusunmusler arkadasımın kardeşi bu cocukla konusmaya gıdıcek ve şey dıcekmiş : nıye boyle yapıosunuz adam gıbı devam etceksenız edın yoksa ablamı ıstemeye gelcekler dıcekmıs.
ben bunun ters tepıcegını ve yapmaması gerektını soledım ama benı dınlemıyo sızce benmı yanlıs dusunuyorum yapıcagı sey dogrumu ıstemeye gelcekler fılan dıye ıyıce ışler sarpamı sarar yoksa o bunları bı arayamı getırır:26:

Aaaaa ne rezillik!!!:53:
Çocuk öyle bir laf eder ki kız tarafı altından kalkamaz.
İnsanlar da amma meraklı he kendini küçük düşürmeye?:ssz:

zorla verecekler kızı yani:)
ne günlere kaldık önceden erkekler koşardı kızların peşinden şimdiyse
kızlar erkeklerin peşinden

Kardeşi belki bıktığından belki iyi niyetinden saflığından böyle düşündü ama hiç kalkışmasın böyle bişeye!
Çocuk resti çeker gibime geliyor

Back
X