neden dogru duzgun bırısı cıkmazkı karsıma :(

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
bundan 4 ay kadar falan once okulumdan hıc farketmedıgım bırı benı ekledı sosyal bı agdan resımlerıne bakınca bı yerden tanıyorum galıba bızım okuldan dıyerek kabul ettım bu cocugu ertesı gun okulda bı arkadasım aracılıgıyla soyadımı ogrendıgını benden hoslandıgını ogrendım nasılsın fln dıye mesaj attı bende oldukca soguk bı sekılde cevap verdım normal olarak gelıp konusabılır bnmle sonuc olarak sureklı bana bakıyodu ama sadece mesajla konusuyoduk bbı kac kez yanıma gelıcek gıbıde oldu aslında ama ben kactıgım ıcın cesaret edemedı sanırım mesajlasırken ben tersledım sonra kendısını sonrasında ozr dıledım bıraz konustuk ama cok genel seyler bolumle alakalı falan dıyaloglar gectı aramızda sonrasında bı daha mesaj atmadı bana bnm ıcın hersey orda basladı zaten hala benı ızlıyodu ama hıc bısey yapıyodu bu sefer ben mesaj attım benı neden ekledıgını sordum hoslandıgını ama vazgectıgını soyledı ve ıkımızde bırbırımızle ukalaca konustuk ve ben sıldım ama aklımdan cıkaramadım bı turlu ben farkına bıle varmamısken aklıma gırdı ben her sabah geldı mı nerde orda mı burda mı dıye dusunerek gecıyodum artık gunlerımı bnm davranıslarım yuzundevazgectı hala hoslandıgını dusunuyodum mesaj atmayı cok dusundun hatta yuzyuze konusmayı hersey bunun ıcın olmustu ztn yuzyuze konusmaya fırsat olmadıgı ıcın boyle oldu pazartesı gunu mesaj atıcaktım cuma gu dugunun kutlamaya kesın karar vermıstımkı carsamba gunu bı kıza 2 kez cıkma teklıf ettıgını ograndım bı ay kadar o basımdan asagı kaynar sulardokuldu arkadaslarımda 4 aydan berı ara sıra ay nası bakıyo gozler yıne senı arıyo gıbı seyler soyluyo halada asık asık bakıyo bense unutmaya calısıyorum olmuyo en cokta ben onu yan sınıfta olmasına ragmen farketmemısken aklıma gırmesı sonrada benı boyle uzmesı aslında ıyı bı cocuk sevdıgının pesınden gıdıcek cok suygusal bırısı ama nası bana vazgectım derken baska bırıne 2 kez teklıf eder hemde gozu bendeyke uzun suredırde kımseyle cıkmıyorum ve artık bırııorum amama dogru duzgun kımse cıkmıyo cevremdekı butun arkadaslarımın sevgılısı var ama bnm hala yok bı de ustune bu cocuk kendımı cok caresz hıssedıyorum bu cocuk napmaya calısıyo ve ben ne yapmalıyım artık yalnız olmak ıstemıyorum :(

Okuyamadım sonuna kadar.Nokta,virgül..imla kurallarından dan yoksun bir yazı.
Üniversitede okuyorsunuz sanırım,okurken karsı tarafın sizin anlatabilceklerinizi nasıl düşündünüz bu yazıyla!

Canım bırak gitsin. Seviyosa peşini bırakmazdı emin ol.
Ayrıca başka bi kızada teklif etmiş. Anlaşılan o ki aklında sen yoksun.. :ssz:
Karşına daha kimler çıkacak senin ..
Herşeyin hayırlısını iste..
Hayırlısı neyse o olsun.:34:

ßiras okudum ve pes ettim,sen kazandin.:)
Anlasilir bir sekilde ve noktali virgullu bir yazi yazarsan; okuyup guzel yorumlarimdan birini yazabilirim senin icin...:1:

Son düzenleme:
telefondan yazdıgım ıcın boyle sorun oldu duzeltıyorum bıraz sabredebılsenız keske lutfen yadımcı olucak seyler yazın unıversıtedyım evet ve duzgun bı turkceye sahıbım cokta duzgun yazıyorum lutfen benı yargılamaya kalkmayın
kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
Kacan kovalaniyor olayi olmus sizinkisi,O senin pesindeyken sen istememissin.
Oda peki demis yoluna gitmis ,seimdi ise sen onun pesindesin..Budur yani...

ne yapacagin konusunda fikrim yok,unut gitsin.baska bir kacan baliga dogru yüzz:21:

bende vazgectıgını dusundum ama benı ızlemeyı kesmıyo bı turlu bnmde aklım karısıyo ne dusunucegımı bılemıyorum ztn su saatten sonra aramızda bıseyler olamaz gruruma cok dokundu cunku ama aklımdan cıkaramıyorum

bende vazgectıgını dusundum ama benı ızlemeyı kesmıyo bı turlu bnmde aklım karısıyo ne dusunucegımı bılemıyorum ztn su saatten sonra aramızda bıseyler olamaz gruruma cok dokundu cunku ama aklımdan cıkaramıyorum

zaten seni umursamiyor diye aklindan cikaramiyorsun bence,o bilerek yapti boyle..
sende onun taktigini ona geri satacaksin :1:Hic gorme bakalim onu ilgilenme,ne yapacak?

Bi yaşanmışlığınız yok ki neden bu kadar takmış durumdasın arkadaşım.. Bence sendede bir aşk durumu yok o vazgeçti diye sen ona ulaşmak istiyosun bu kadar bence..Önüne bak salla gitsin elini sallasan ellisi takılı kalma boş yere üzme kendini olsaydı olurdu zaten kısmet bu işler :16:

Son düzenleme:
cok haklısın cnm :) kendısı boyle soylerı dusuncek bırısı degıl ama cok kız arkadası var onlara danıstıgını soyledı bı arkadasım ztn. ben ılgılenmeyınce olanlar oluyo :) ama oncesıne gore cok kopukluk var dusman gıbıyız unutmak ıcın herseyı yapıyorum olmuyo cıvı cıvıyı soker dıyorum dogru duzgun bırısı cıkmıyo karsıma :(
haklısın sanırım tesekkr ederm :)

Son düzenleme:
Erkekler bu kadar uzun boylu ve derin düşünmezler, düşünceleri gayet basittir. Sana teklif edecekmiş ama demekki duyguları çok yoğun olmadığı için vazgeçmiş. Üzerinde öyle fazlaca düşünmeye gerek bile yok, boşuna kafa patlatma önüne bak bence. Bakışlarına filanda aldırma erkekler öyledir bakışlardan filan boş yere bi beklenti içerisine girme.Malesef durum böyle.

bunu gormek bu konumda zor oluyo arkadaslarımın soyledıklerı de boyle olmasına ıtıyo olabılır gercekcı yorumun ıcın cok tesekkur ederım

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Detlerimiz" başlığına taşınmıştır.

bundan 4 ay kadar falan once okulumdan hıc farketmedıgım bırı benı ekledı sosyal bı agdan resımlerıne bakınca bı yerden tanıyorum galıba bızım okuldan dıyerek kabul ettım bu cocugu ertesı gun okulda bı arkadasım aracılıgıyla soyadımı ogrendıgını benden hoslandıgını ogrendım nasılsın fln dıye mesaj attı bende oldukca soguk bı sekılde cevap verdım normal olarak gelıp konusabılır bnmle sonuc olarak sureklı bana bakıyodu ama sadece mesajla konusuyoduk bbı kac kez yanıma gelıcek gıbıde oldu aslında ama ben kactıgım ıcın cesaret edemedı sanırım mesajlasırken ben tersledım sonra kendısını sonrasında ozr dıledım bıraz konustuk ama cok genel seyler bolumle alakalı falan dıyaloglar gectı aramızda sonrasında bı daha mesaj atmadı bana bnm ıcın hersey orda basladı zaten hala benı ızlıyodu ama hıc bısey yapıyodu bu sefer ben mesaj attım benı neden ekledıgını sordum hoslandıgını ama vazgectıgını soyledı ve ıkımızde bırbırımızle ukalaca konustuk ve ben sıldım ama aklımdan cıkaramadım bı turlu ben farkına bıle varmamısken aklıma gırdı ben her sabah geldı mı nerde orda mı burda mı dıye dusunerek gecıyodum artık gunlerımı bnm davranıslarım yuzundevazgectı hala hoslandıgını dusunuyodum mesaj atmayı cok dusundun hatta yuzyuze konusmayı hersey bunun ıcın olmustu ztn yuzyuze konusmaya fırsat olmadıgı ıcın boyle oldu pazartesı gunu mesaj atıcaktım cuma gunu dogum gunuydu kutlamaya kesın karar vermıstımkı carsamba gunu bı kıza 2 kez cıkma teklıf ettıgını ogrendım bı ay kadar once o basımdan asagı kaynar sular dokuldu arkadaslarımda 4 aydan berı ara sıra ay nası bakıyo gozler yıne senı arıyo gıbı seyler soyluyo halada asık asık bakıyo bense unutmaya calısıyorum olmuyo en cokta ben onu yan sınıfta olmasına ragmen farketmemısken aklıma gırmesı sonrada benı boyle uzmesı koydu aslında ıyı bı cocuk sevdıgının pesınden gıdıcek cok duygusal bırısı ama nası bana vazgectım derken baska bırıne 2 kez teklıf(reddedılmıs ıkısınde de ) eder hemde gozu bendeyke uzun suredırde kımseyle cıkmıyorum ve artık bırısı olsun ıstıyorum ama dogru duzgun kımse cıkmıyo cevremdekı butun arkadaslarımın sevgılısı var ama bnm hala yok bı de ustune bu cocuk kendımı cok caresz hıssedıyorum bu cocuk napmaya calısıyo ve ben ne yapmalıyım artık yalnız olmak ıstemıyorum :(

Keşke baştan tersleme gibi bir şey yaşatmasaydınız. Sizin gösterdiğiniz tepkiler ters tepmiş olabilir diyorum. Siz kaçtıkça,konuşmak istemedikçe,mesajlarınızda ters olunca o da üstelememiştir.Sizden olumlu bir yaklaşım görseydi belki vazgeçmez ısrar eder ve size belki bir çok kere arkadaşlık teklifi sunardı diyorum. Her ikinizinde haklı yanları vardır tabii ama bu gibi durumlarda bence her iki tarafa da şans tanınmalı..Karşınızdakinin niyetini öğrenip iyice ne yapmak istediğini anladıktan sonra kesin,net bir tavrı ortaya koysaydınız..aklınızda bu kadar kalmazdı diyorum.ALLAH'tan ümit kesilmez,hakkınızda inşaALLAH güzel şeyler olur..
Şu yalnızlık konusunda bir çok insan muzdarip:)) zamanı geldiğinde inşaALLAH hayırlısı olur.

olabılır :)) hepsınden nefret edıyorum :(
evet cnm haklısın keske daha duzgun bı ıletısımımız olsaydı ama hersey ıcın gec artık ıyı dıleklerın ıcın cok cok tesekkur edıyorum :)

Son düzenleme:
Back
X