Bana bakar mısın? Özelden isimleri yazıyorum canımHerkese merhaba.
Carol Bolt'un kitabını bilmeyen yoktur herhalde. Benim de ilgimi çekti ve aldım.
Forumda aşk ile ilgili sorularına cevap arayan forumdaşlara eğlence amaçlı olarak kitaptan bir sayfa seçebilirim.
Sayfalar numaralandırılmış olmadığı için sayı söylenmesi bir şey ifade etmiyor. O yüzden kendi adınız varsa karşı tarafın adı ve aşk ile ilgili olan sorunuzu sorarsanız ben de sizin yerinize kitaba soracağım.
Herkese iyi forumlar.
Eki Görüntüle 2183904
Bana bakar mısın? Özelden isimleri yazıyorum canım
Olsun canım sağol :)Tam bir soru sormamışsın canım. Aşkınız ne olacak diyr çektim hayır cevabı çıktı. İlişkiniz düzelecek mi diye tekrar sormak durumunda kaldım cevap "bir ilişki sadece hayalle üzerine kurulmaz oldu.
Öncelikle teşekkür ediyorum. Sorumu özelden yaziyorum
Özelden yazdım size, şimdiden teşekkür ederim :)
Çok tesekkurler sevgili Özeci, kitap kardeş de sağolsun
Merhaba gelecek sevgilim hakkinda bilgi verir misiniz ozelden adımı yazmistim
Çok teşekkür ederim :)Barışacak mısınız sorunuzun cevabı
"şansını daha fazla zorla"
Rica ederimÇok teşekkür ederim :)
Herkese merhaba.
Carol Bolt'un kitabını bilmeyen yoktur herhalde. Benim de ilgimi çekti ve aldım.
Forumda aşk ile ilgili sorularına cevap arayan forumdaşlara eğlence amaçlı olarak kitaptan bir sayfa seçebilirim.
Sayfalar numaralandırılmış olmadığı için sayı söylenmesi bir şey ifade etmiyor. O yüzden kendi adınız varsa karşı tarafın adı ve aşk ile ilgili olan sorunuzu sorarsanız ben de sizin yerinize kitaba soracağım.
*****Sorusu olan arkadaşlar özel mesaj atmak yerine konuya yazarlarsa daha iyi olacaktır. Bir de tek soru üzerine olacak sorular bunun da bilgisini vereyim.
Herkese iyi forumlar.
Eki Görüntüle 2183904
Bu kitabı geçen sene ya da kışın olabilir, kitabcı da görmüştüm. 3 farklı soru sormuştum. Çok ilginç cevaplar gelmişti. Ama geleceğe dair şeyler değildi pek sorularım. Benim de sorum var, özelden sormak istiyorum mümkünse. :)Herkese merhaba.
*****Sorusu olan arkadaşlar özel mesaj atmak yerine konuya yazarlarsa daha iyi olacaktır. Bir de tek soru üzerine olacak sorular bunun da bilgisini vereyim.
Herkese iyi forumlar.
Eki Görüntüle 2183904
Merhabalar, sözlüm ne zaman buluduğumuz yere temelli geri dönecek ?Herkese merhaba.
Herkese iyi forumlar.
Eki Görüntüle 2183904
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?