Cevap VAZGEÇMEMerhaba, şimdi buradan çok isim yazmak istemiyorum, isimlerden biri daha az bulunur olduğu için ne olur ne olmaz tanıyan çıkar ama benim için bir aklımdaki kişi benden hoşlanıyor mu bir de aramızda bir ilişki olacak mı diye iki cevap bakabilirsen çok sevinirim.
Bende özelden yazdım.bekliyorum cevabı nızı teşekkürler
Cevap HEMEN SONUCA GİTMEYE ÇALIŞOzelden yazdım canım:)
Cevap HER ŞEYİ OLURUNA BIRAK.Uyarınızı gördüm fakat ismimi yazmam gerektiği için özel mesaj attım size :)
Aranız tekrar düzelecek miy diye sordum cdvap ORTALIĞIN YATIŞMASINI BEKLEBu kitabı geçen sene ya da kışın olabilir, kitabcı da görmüştüm. 3 farklı soru sormuştum. Çok ilginç cevaplar gelmişti. Ama geleceğe dair şeyler değildi pek sorularım. Benim de sorum var, özelden sormak istiyorum mümkünse. :)
CEVAPMerhabalar, sözlüm ne zaman buluduğumuz yere temelli geri dönecek ?
ne demek bu :/ bir daha çeker misiniz lütfenCEVAP
BUNDAN OLABİLDİĞİNCE KEYİF ALMAYA BAK.
Teşekkürler.Aranız tekrar düzelecek miy diye sordum cdvap ORTALIĞIN YATIŞMASINI BEKLE
ne demek bu :/ bir daha çeker misiniz lütfen
Maalesef tek bir defa sorulabiliyor aynı soru. 15 gün sonra ancak ikinci kez sorabiliriz.
Anlıyorum ama ben sevdiğim kişi ne zaman yanıma gelecek demişim, bundan keyif almaya bak cevap olmuyor ki, anlamadım komik yani :) Sizin tekrar çekmeniz gerekirdi... Ben olsam öyle yapıp yazardım, ama yine de teşekkürler.CEVAP
BUNDAN OLABİLDİĞİNCE KEYİF ALMAYA BAK.
Anlıyorum ama ben sevdiğim kişi ne zaman yanıma gelecek demişim, bundan keyif almaya bak cevap olmuyor ki, anlamadım komik yani :) Sizin tekrar çekmeniz gerekirdi... Ben olsam öyle yapıp yazardım, ama yine de teşekkürler.
Anlıyorum o zaman sorumu öyle değiştirsek olur mu ? Çünkü bilmiyorum böyle olduğunu :/Kitabı sadece sizin sorunuz için kullanmadığım için kitap için söylenen kurallara uymam gerekiyor. Sorunuzun şekli de sağlıklı bir cevabın önüne geçmiş olabilir. Çünkü kitapta zamana ilişkin bir sorunun cevabı yok maalesef. Bu kişi benim için doğru kişi mi? Bu kişi ile hayatımı devam ettirmeli miyim? gibi sorulara daha sağlıklı cevaplar geliyor.
Bu nedemek anlamadım ne demek oluyırEvlilikleri ölene kadar mı diye sordum cevap İLİŞKİNİZİ TEKDÜZELEŞTİRME
Bir de isim yazabilirseniz sizin ve sözlüğnüzünAnlıyorum o zaman sorumu öyle değiştirsek olur mu ? Çünkü bilmiyorum böyle olduğunu :/
Sorumu sözlüm sözünde durup buraya gelecek mi diye sorsak
Mrb ozel den ismilerimizi yazdım cevabınız merak ediyorum :)
Bu nedemek anlamadım ne demek oluyır
Hiimm anladım :) teşekkür ederimCEVAP
YENİDEN BAŞLAMAYI ÖNER
özelden yazıyorum çok teşekkür ederimBir de isim yazabilirseniz sizin ve sözlüğnüzün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?