her evlilikte sorunlar oluyor en başta önemli olan soru şu ki...Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım doktor ben ise lise mezunu hemşireyim 5 yıllık bir ilişkimiz var çok güzel giden. Ama aramızda olduğu gibi aileler arası da kültür farkı var Benim ailem ilkokul mezunu işçi kesim iken erkek arkadaşımın babaannesi dedesi bile üniversite mezunu. Annesi , babası , abisi , ablası yakın çevresinden söz etmiyorum bile hepsi mi öyle olur? Neyse arkadaşlar bu sorun olur mu dicem ama olucağı belli bir şey. Sizce tanışma faslına gelmeden ilişkiyi bitirmek en mantıklısı mı o zaman daha çok üzülürsem diye yol yakınken geri mi dönsem?
sorma :))
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım doktor ben ise lise mezunu hemşireyim 5 yıllık bir ilişkimiz var çok güzel giden. Ama aramızda olduğu gibi aileler arası da kültür farkı var Benim ailem ilkokul mezunu işçi kesim iken erkek arkadaşımın babaannesi dedesi bile üniversite mezunu. Annesi , babası , abisi , ablası yakın çevresinden söz etmiyorum bile hepsi mi öyle olur? Neyse arkadaşlar bu sorun olur mu dicem ama olucağı belli bir şey. Sizce tanışma faslına gelmeden ilişkiyi bitirmek en mantıklısı mı o zaman daha çok üzülürsem diye yol yakınken geri mi dönsem?
Canım benim kv kp hep ilkokul mezunu eşimin kuzenleri,amcası halaları herkes nerdeyse ilkokul mezunu. Benimse en Küçük'ten en büyüğe herkes okumuş hatta dereceli çoğumuz dayım Türkiye 24. Sü kuzenim 21. Diğer kuzenim 200. Kardeşim 750. Ablam Ankara'da 1500. Olmustu. Düşün en Kötüleri benim (o dönemim sıkıntılıydı çalışmadım bir kere bile) matematik öğretmeniyim. Babam Ankara hukukta okuyor ikinci üniversite bu sene başladı .:) daha sayayım mı. Eşimin ailesinde bir tek eşim üni öezunu. Liseye giden bile yok nerdeyse. Ama babam bi çok konuyu eşime danışır. Beraber karar verirler. Çok iyi anlaşırlar. Bende eşimin ailesiyle çok iyi anlaşırım. Hatta bazı konular olunca bana danışır kv kızım sen bilirsin diye. Hiç bir sıkıntı yaşamadıkMerhaba arkadaşlar
yani enteresan siz 5 yıl nasıl anlaştınız hakkatten etrafta kız kıtlığı mı vardı :)))Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?