Aşk İlişkileri Acil yardım? Kafam çok karışık ve bir o kadar da üzgünüm.

nrdnrd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
66
7
28
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım doktor ben ise lise mezunu hemşireyim 5 yıllık bir ilişkimiz var çok güzel giden. Ama aramızda olduğu gibi aileler arası da kültür farkı var Benim ailem ilkokul mezunu işçi kesim iken erkek arkadaşımın babaannesi dedesi bile üniversite mezunu. Annesi , babası , abisi , ablası yakın çevresinden söz etmiyorum bile hepsi mi öyle olur? Neyse arkadaşlar bu sorun olur mu dicem ama olucağı belli bir şey. Sizce tanışma faslına gelmeden ilişkiyi bitirmek en mantıklısı mı o zaman daha çok üzülürsem diye yol yakınken geri mi dönsem?

Bence ayrılmayın. Madem güzel giden bir ilişkiniz var. Herkesin şartları bir olmuyor maalesef. Kendinizi ve ailenizi ezik hissedeceğiniz bir durum yok bence. Önemli olan iki tarafında tavırları, davranışları, samimiyetleri. Önce bir tanışın ailesiyle derim.

Eğer erkek arkadaşın size bu farkı ima etmiyorsa, bu zamana kadar bir sorun çıkmamışsa böyle düşünüp kendini sakın üzme. Mutlaka farklılıklar olacaktır ama belki bu size avantaj olarak döner bilemezsin ki.:nazar:

şimdi gördüm kusura bakmayın ah umarım dediğiniz gibi olur da güzel gider ilişki. Ya bir görseniz herkes meslek sahibi ve okumuş gerçi sartlardan kaynaklı eğer şartları iyi olmasaydı onlar da buralara kadar gelemicekti belki de. Annesi öğretmen babası subay abisi inşaat mühendisi ablası öğretmen .Babaannesi öğretmen dedesi sağlıkçı :) İki kuzeni gazeteci ,muhabir olanlar da var ah kızlar ah anlıcağınız okumamışı yok :)

şimdi gördüm kusura bakmayın ah umarım dediğiniz gibi olur da güzel gider ilişki. Ya bir görseniz herkes meslek sahibi ve okumuş gerçi sartlardan kaynaklı eğer şartları iyi olmasaydı onlar da buralara kadar gelemicekti belki de. Annesi öğretmen babası subay abisi inşaat mühendisi ablası öğretmen .Babaannesi öğretmen dedesi sağlıkçı :) İki kuzeni gazeteci ,muhabir teyzesi halaları kuzenleri amcaları dayıları kısaca hepsi meslek sahibi üniversite mezunu ah kızlar ah anlıcağınız okumamışı yok hayır bende hepsini çok sonradan öğreniyorum tabi defalarca konuştum bu konuyu erkek arkadaşım dert etmiyor diyor ama o beni sevdiğinden ailesinin böyle düşünüceğini sanmıyorum çünkü çevrelerinde erkek arkadaşımla yaşıt ve annesinin çok sevdiği kızlar var düşünün kü ben daha hiç tanışmadım cesaret edip sosyal medya hesaplarımda dahi etkli değiller:)

Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım doktor ben ise lise mezunu hemşireyim 5 yıllık bir ilişkimiz var çok güzel giden. Ama aramızda olduğu gibi aileler arası da kültür farkı var Benim ailem ilkokul mezunu işçi kesim iken erkek arkadaşımın babaannesi dedesi bile üniversite mezunu. Annesi , babası , abisi , ablası yakın çevresinden söz etmiyorum bile hepsi mi öyle olur? Neyse arkadaşlar bu sorun olur mu dicem ama olucağı belli bir şey. Sizce tanışma faslına gelmeden ilişkiyi bitirmek en mantıklısı mı o zaman daha çok üzülürsem diye yol yakınken geri mi dönsem?
her evlilikte sorunlar oluyor en başta önemli olan soru şu ki...
bu sorunlara katlanıcagın,adam buna değer mi?

Değdiğini düşündüğüm için bu kadar zamandır birlikteyim ama tabi ailesi ne der bilemem cesaret edip tanışamadım bile.

Merhaba arkadaşlar

5 yıldır bunu hiç düşünmediniz mi ?
Hem işçi kesiminin nesi varmış ?
Doktor dediğiniz de bir tür işçi, hizmet verip karşılığını alıyor
Bunu sorun eden insan değil zaten
Sorun olup olmayacağını yaşamadan da bilemezsin, mesleğini eline almış pırıl pırıl hemşiresin, 5 senede yürütmüşsünüz bu ilişkiyi demek ki kafalarınız uyuşuyor. Ailenden utanmanı çok yadırgadım, ailem olaydı da hepsi ilkokul mezunu çöpçü olaydı, heeeyyy gidi heeyy dünyada anasız babasız kimsesiz kalmak nedir haberin var mı?? Karşındakiler bunu sorun ederse tavrını koyarsın ancak ortada fol yok yumurta yok

Merhaba arkadaşlar
Canım benim kv kp hep ilkokul mezunu eşimin kuzenleri,amcası halaları herkes nerdeyse ilkokul mezunu. Benimse en Küçük'ten en büyüğe herkes okumuş hatta dereceli çoğumuz dayım Türkiye 24. Sü kuzenim 21. Diğer kuzenim 200. Kardeşim 750. Ablam Ankara'da 1500. Olmustu. Düşün en Kötüleri benim (o dönemim sıkıntılıydı çalışmadım bir kere bile) matematik öğretmeniyim. Babam Ankara hukukta okuyor ikinci üniversite bu sene başladı .:) daha sayayım mı. Eşimin ailesinde bir tek eşim üni öezunu. Liseye giden bile yok nerdeyse. Ama babam bi çok konuyu eşime danışır. Beraber karar verirler. Çok iyi anlaşırlar. Bende eşimin ailesiyle çok iyi anlaşırım. Hatta bazı konular olunca bana danışır kv kızım sen bilirsin diye. Hiç bir sıkıntı yaşamadık

Kendini de aileni küçük görme bence seni yetistirmişler ne güzel...
okumuş olmaları da avantaj lafın davranışın nereye gidecegini bilirler cahille ugrasmak cok zor inan...

Konu fake gibi geldi
ikinizinde meslegi var önemli olan meslegin üniyi o kadar takinti yapiyorsan yillardir hemsireler icin lisans tamamlama aciliyor onu tamamlarsin bu kadar komplex nedir yani

Erkek arkadaşınız sorun olarak görmüyorsa ve siz de ileride böyle bir şeyi sorun olarak ortaya atmayacağına eminseniz neden olmasın? İlla aileye karşı ailelerde aynı seviyede mi olmalı?

5senedır ailesı ıle tanışsaymışsınız keşke

Merhaba arkadaşlar
yani enteresan siz 5 yıl nasıl anlaştınız hakkatten etrafta kız kıtlığı mı vardı :)))

Ben drları sevmem sağlıkçı olarak..Yürütebiliyorsan ne güzel..

Back
X