• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk konusunda çok bahtsızım :(

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.157
4.925
373
Merhaba hanımlar başlıkta da belirttiğim gibi bu konuda çok bahtsızım özetle geçeceğim;
Lise boyunca platonik takıldığım bir çocuk vardı bana hiç pas vermedi 3 yıl boyunca çok sevdim kendilerini ama o istemedi neyse üniversiteye geldim ilk yıl bir çocuktan hoşlandım hoşlandığımı tüm oda arkadaşlarım biliyordu ama o seneki oda arkadaşımla çıktılar ve çıkmaya devam ediyorlar. Derken o sene biriyle çıkmaya başladım 6 ay sürdü baskı, eski sevgilisinden konuşması, beni eski sevgilisine benzetmeleri nedeniyle ayrıldık. 2.sınıfa geldim bölüm arkadaşımdan hoşlanmaya başladım ona hoşlandığımı söyleyemedim platonik aşkımdaki olaylar olur diye sonra bir baktım benim eski oda arkadaşımla çıkmaya başlamışlar velhasıl kelam 2 ay önce benden hoşlanan bir çocukla konuşmaya başladım güzel güzel konuşuyorduk iş tatlıya bağlanacaktı tam ben iki hafta önce ondan hoşlandığımı söylemiştim bugün bana bir süpriz yapıldı ve başkasıyla çıkmaya başlamışlar peki hanımlar neden böyle öyle şeyler benim başıma geliyor uzaktan sevgilim olana kadar bu kızla konuşayım başkasıyla çıkınca buna tekmeyi basıyım diye düşünüyorlar nolur biraz morale ihtiyacım var bu konuda elimi nereye atsam kuruyor çünkü :14:

Yalnız değilsin , bende de aynı durum söz konusu :)
gerçi bende Genel de erkeklerle iletişim problemi var.Arkadaş olmaya kalktğım zaman da bile sanki benle arkadaş olmak istemiyorlar gibi bir izlenim hissediyorum karşımdakilerden.Ya da başta aramız iyiyken birden iletişim kopuyor. Erkeklerden soğudum artık ne kimseye güvenebiliyorum ne de arkadaşlık kurabiliyorum.Hoşlandığım insanlar da ya bana bakmıyor, ya da bir süre sonra ben soğuyorum onlardan.

İlk erkek arkadaşım "dışardan çok kendini beğenmiş biri olarak görünüyorsun ama aslında öyle değilmişsin" demişti ilişkimizin başında.insanlara sıcak davrandığım zamanlarda da erkekler uzak duruyorlar.Çekiniyorlar mı nedir :1::1:

Her hoslandiginiz insani arkadaslariniza anlatmayin.
Cünkü böylelikle onlarin önceden hic ilgisi olmasa bile siz anlattikdan sonra ilgilerini cekmis oluyor.

Duygularınızı içinizde yaşayın anlatmayın kimseye ;)

ah ah kadınlar. kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler canım. bence kimseye bahsetmeden yaşa duygularını hem şöyle düşün o insanlar seni hak etmemiş demek ki. mevlana der ya bir şey olmadı diye üzülme ya olmaması gerekiyodur ya daha iyisi olacaktır diye. eminim çok daha iyi ve düzgün bir adam çıkacak karşına.

Çevrende ne kadar kalitesiz kız varmış, en azından bunu öğrenmiş oldun. İyi tarafından bakalım.

Back
X