- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
- Konu Sahibi eternity38
mrb arkadaşlar. ilişkilerinizde aşk mı daha ön plandadır yoksa mantık mı? yani bi başka deyişle kalbimizin sesini mi dinlemeliyiz beynimizin emirlerini mi? ben arada kaldım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ask daha agir basiyorhangisi daha ağır basıyo peki![]()
Aşk dedim. :)
Mantıklı hareket edip aşkı seçin:)
Bende ask daha agir basiyor![]()
diyelim ki mantik evliligi yapican: o kisiye icin isinmadigi zaman nasil onunla bir yastiga bas koyucaksin? Belki hersey önüne gelicek elini sicak sudan soguk suya koyamana izin vermicek ama bunlarin ne degeri var ki o kisiye tahammül edemedikten sonra?bilemedim ki valla canım çok çelişkideyim...![]()
diyelim ki mantik evliligi yapican: o kisiye icin isinmadigi zaman nasil onunla bir yastiga bas koyucaksin? Belki hersey önüne gelicek elini sicak sudan soguk suya koyamana izin vermicek ama bunlarin ne degeri var ki o kisiye tahammül edemedikten sonra?
Aşk evliligi yaptin diyelim. El ele verip herseyin üstesinden gelebilirsiniz..
Ikisi de tek başına yetersiz..mantığın olmadıği bir aşk evliliği,aşkın hiç olmadığı mantik evliliği yani her ikisinin de sonu hüsran...mrb arkadaşlar. ilişkilerinizde aşk mı daha ön plandadır yoksa mantık mı? yani bi başka deyişle kalbimizin sesini mi dinlemeliyiz beynimizin emirlerini mi? ben arada kaldım...
Bir şarkı vardı yalan dostum aşk diye bışey yok aşk dedığin 3 günluk eğlence kapılip ta sürünen çok :))) evlilikte aşk 1 yıl maximim 2 sonra bütün evlilikler aynı oluyo...mrb arkadaşlar. ilişkilerinizde aşk mı daha ön plandadır yoksa mantık mı? yani bi başka deyişle kalbimizin sesini mi dinlemeliyiz beynimizin emirlerini mi? ben arada kaldım...
Çekecek çilen varsa çekiyosun değil mi.. ne demişler yastik degişir kader değişmez..işallahh çok mutlu oluruzz.Sonuçta evlilik. Kadere bağlı kim varsa kaderin de o olur.
Allah. Hayırlı insan nasip etsin
haklısınız o zaman biraz mantık biraz da sevgi saygıyı harmanlayıp o şekilde karar vermek gerek. tabi bu işler kısmet ne olacağı belli olmazKişisel ozelliklerine aşık olduğum biri ile mutlu olursun :)
ben hep aşktan yana olmuşumdurmrb arkadaşlar. ilişkilerinizde aşk mı daha ön plandadır yoksa mantık mı? yani bi başka deyişle kalbimizin sesini mi dinlemeliyiz beynimizin emirlerini mi? ben arada kaldım...
Bir şarkı vardı yalan dostum aşk diye bışey yok aşk dedığin 3 günluk eğlence kapılip ta sürünen çok :))) evlilikte aşk 1 yıl maximim 2 sonra bütün evlilikler aynı oluyo...
ben hep aşktan yana olmuşumdur
bende öyle yaptım aynen bende de elde var 0 hayırlısı ya napiiim olmuyorsa olmuyorvalla bende bugüne kadar hep aşktan yana oldum kalbimle hareket ettim ama elde var sıfır!o yüzden hem mantık hem aşk diyorum. bi de böyle deneyelim bakalım
![]()