aşk meşk

azalea9397

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
12
0
1
28
. 4 senedır birisiyle gorusuyordm.aılem mezhep farklılığı yuzunden ayırdı bizi daha snra ailemın begendıgı bir cocukla ailemı kırmamak ıcın nışanlandım ama o cocugu unutamadm kendımı tutamadım ve o cocukla konusmaya basladım.ailem o cocukla konustugumu ogrendıler ve benı cok zora koydular.şimdi sevdigim çocuk bnmle konusmuyor nışanlı oldugum ıcın bnde nışanlımdan ayrılmak ıstıyorum.ailem bizi rezil edersın ayrılırsan dıyor.ve benı cok zor gunlerın bekledıgını soyluyorlar.onları uzdugumu de napıcam ben...yardımmmm

ya zaten su an sevdıgımle kavusmak bi yana nışanlımdan ayrılmak ıstıyorm hem onun harıcınde nısanlımla anlaşamıyoruzda

Aileni uzmemek için sevgilinden ayrılıyorsun.
Onların istediği biriyle nisanlaniyorsun.
Nişanlandığın halde eski sevgilinle gorusuyorsun ?
E bu durumda ailenin yanı sıra elin oğlunu da üzmüş, kandırmış olmuyor musun ?
Ayrıl nisanlindan. Zira seninle evlenilmez.

Ailemi kırmamak için başkasıyla nişanlanmak neyin kafası ya? Aileniz için yaşamıyorsunuz. Sevdiğiniz insan sizinle konuşmamakta haklı. Ben olsam yüzüne bakmazdım. Allah akıl fikir versin.

ya elbette ben suçlu oldugumu kabul edıyorum ama sonuçta olmus bısey bu su an ıcın bugunden sonrasını dusunmelıyım barı bunun için bana akıl versenız

ya elbette ben suçlu oldugumu kabul edıyorum ama sonuçta olmus bısey bu su an ıcın bugunden sonrasını dusunmelıyım barı bunun için bana akıl versenız
akıl versek yapabileceksen verelim sorun değil.. bizde akıldan çok ne var...

benim aklım şu: nişanlından ayrıl, sevdiğin çocukla bir daha görüşme uzun bir süre hayatına kimseyi sokma.. ailenle de otur düzgünce konuş ben evlenirsem her şey daha kötü olur ayrılcam die.. zaten bir süre geçtikten sonra her ana baba affeder..
ben de hayatına çeki düzen ver gerçekten hem ailenin kabul edebileceği hem de senin sevebileceğin birini bulana kadar da kimseye kalbini açma...

bende oyle dusunuyorum. bugun cocukla konusmaya karar verdım. umarım umdugum gıbı olur

Şimdi ailemi kırmamak için nişanlandin sonra evlilik yapacaksin sonra da ailen kirilmasin diye çocuk mu yapacaksın?

E nişanlının suçu ne?

ben bu çocugu sevebilirim umıdı ıle baktım ama onun harıcındede hıc anlaşaöadıgımızı gordum yanı bırbırımzle uyusmadıgımızı

nişanlına burada yazık oluyor maalesef herşeyden habersiz o çocuk şu an ailenin bu yaptığı çok yanlış!

Burda bence ailen gercekten seni cikmaza itmiş nerden baksan mutsuz olacaksin hem sevdigini istemiyorlar hemde zorla sevmediğin biriyle evlendirmek istiyorlar. cikar yol bence ailende simdi gelecek seni ne bekliyor bilinmez,aileni dinle evlen diyecegim ya sevemezsen neolcak hem sana hem o oglana yazik olcak benim tanidik kiz var sevmedigle evlendirdiler kiz birturlu sevemedi ve babasi vebali oldu yani adam pisman oldu ama ne fayda vefat etti adam o pismanlikla gitti kiz hep uzgun ama napsin boşanmakta kolay degil demem o ki ailede evlatta orta yol bulmazsa hep mutsuz olan kiz olacak oglanda bunu bile bile yasayacak boyle dahami iyi, umarim hakkinda hayirlisi olur zor bir durum gercekten

Tesekkur ederim ben cocuktan ayrilirim dert degil ama ailem bana cok kotu gunler yasatacak bunuda biliyorum

Senin bir mesleğin, bir işin hayatın yok mu? Nişanlanmak neyin kafası? Adama da yazik günah. Sen ondan ayrıl hayatını düzene sok kusura bakma da nasıl bir kafadasin cozemedim

Şimdi ayrılmazsam evlendiğimde ayrılacağım öyle daha kötü olcak de eni sonu ayrılırım de şimdilik daha iyi olur falan filan .

Ailem bilerek kucuk yasta nisanlandriyor sirf ayni dinden olmayan birini bulmayalim diye bnm sevdigim cocukta ayni dinden olmaynca direk nisanlandirdilar

Bir aile daha.. Allah aşkına ailenizin seçtiği kişiyle nisanlanmissiniz daha ne istiyorsunuz eski sevgilinizden.. Gerçekten sevseydiniz bir başkasının gunahina girip de nisanlanmazdiniz .. Mutluluk pozları da verdiniz mi bari nisanda.. Umarim eski erkek arkadaşınız aklını başına alır. Sizden uzak durur. Siz ve sizin gibilerden hayır gelmez..( Erkek /kadın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…