aşk meşk

eğer sevgilinizi çok sevseydiniz nişanlanmazdınız ben çok biliyorum yıllarca sevgisinin arkasında duran bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz elde edince eski hevesiniz kalmıyor sanki bence. eger biraz sevgin varsa nişanlına karşı niaşnlınla eski sevgili durumunu paylaş hatta irtibat kurduğunu ama psikojinin iyi olmadını da belirt tabi ki ve " bana yardım eder misin ben seni seviyorum ama çok bunaldım bu yüzden seninle taştışıyorum ve huzuru hiç bulamadım " de samimiyetine inanır ve böyle dürüst bir kızı bırakmaz sende vizdanen rahat olur ah almassın ayrılırsa da zaten eski sevgilini mevzunu ailen biliyor muş bu yüzden nişan atar sende hatanı kabullenir ve celemesini çekersin bence sağlam adımla ilerle sonuçta nişanlından sonra olmuş ve paylaşmak zorundasın

Aileni üzmemek için sevdiğinden ayrılmak hadi neyse de sevmediğin biriyle evlenilir mi? O çocuğa da yazık değil mi? Hakkına giriyorsunuz. Aileniz mezhep farkını önemseyecek kadar dindarsa, her dinde insan hakkı yemek günahtır.

illaki onu sevecegime ınanıyorlar.ama sevebilsem severdım sevemıyorum.ustelık anlaşamıyoruzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…