• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk mı alışkanlık mı?

pelin_882

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
2
0
6
35
Isparta
hayatımda bu zmana kadar sadece bi kişi oldu onunlada anlaşamadık bitti..Derken yıllardar tanıdığım bi arkadaşım vardı bana hislerinin farklı doğrultuda olduğunu söledi tabiki ilk zamanlar bu fikir çok itici ve iğrenç gelerek seninle ben asla olamayız sen benim arkadsımsın dedim.Aradan geçen zamanda beni kendine nasıl alıştırdı nasıl bağladı bilmiyorum ama yokluğunu hıssetmeye başlıyordum en ufak mesaj dahi atmasa.Derken ona şans vermeye karar verdim ama olaylar tam tersine döndü ne oldu anlamadım benden uzaklaştı birden,sadece uzaklaşmakla kalmadı mesaj atmadıgı kız kalmamaıs alemde gözüme soktu hepsini saklamadı bile.Şuan ne yasıyorum bilmiyorum kızlar sadece acı cekiyorum onu biliyorum onu sevip sevmediğimi dahi bilmiyorum yıllarca nasıl tanıyamamışım bu insanı çevremde sarkmadığı insan kalmadı neredeyse canımı nasıl bölesine yaktı inanın bilmiyorum beddua etmiyorum ama, söleyerek beni etkilediği her sözünü allaha havale ediyorum..En yakınınız dahi olsa aşk meşk sözlerine hemen kanmayın kızlar inanın hiç bişey ilk göründüğü gibi değil herkesi kendiniz gibi sanmayın.:25::25:

Eger o sevdigin kisiden severek ayrildiysan ve en yakin arkadasin hep senin yaninda olduysa aliskanlik derim ben. Diyerini unutmak icin belkide kendine kuruntu yaptin arkdasindan hoslandigini zannettin...

hayatımda bu zmana kadar sadece bi kişi oldu onunlada anlaşamadık bitti..Derken yıllardar tanıdığım bi arkadaşım vardı bana hislerinin farklı doğrultuda olduğunu söledi tabiki ilk zamanlar bu fikir çok itici ve iğrenç gelerek seninle ben asla olamayız sen benim arkadsımsın dedim.Aradan geçen zamanda beni kendine nasıl alıştırdı nasıl bağladı bilmiyorum ama yokluğunu hıssetmeye başlıyordum en ufak mesaj dahi atmasa.Derken ona şans vermeye karar verdim ama olaylar tam tersine döndü ne oldu anlamadım benden uzaklaştı birden,sadece uzaklaşmakla kalmadı mesaj atmadıgı kız kalmamaıs alemde gözüme soktu hepsini saklamadı bile.Şuan ne yasıyorum bilmiyorum kızlar sadece acı cekiyorum onu biliyorum onu sevip sevmediğimi dahi bilmiyorum yıllarca nasıl tanıyamamışım bu insanı çevremde sarkmadığı insan kalmadı neredeyse canımı nasıl bölesine yaktı inanın bilmiyorum beddua etmiyorum ama, söleyerek beni etkilediği her sözünü allaha havale ediyorum..En yakınınız dahi olsa aşk meşk sözlerine hemen kanmayın kızlar inanın hiç bişey ilk göründüğü gibi değil herkesi kendiniz gibi sanmayın.:25::25:

acı çektiğine göre bence sevgi var sende, yalnız bu sevginin boyutu için hiç bişey söyleyemem ama.
alışkanlıkta var.....
geçmiş olsun canım, inşaallah allah gönlüne göre verir hep.

Son düzenleme:
aslına bakarsanız arkadasımın bana ilgi göstermeye başladığı ilk zamanlar eski erkek arkadasımı düşünüyordum ama arkadasımın yoğun ilgisi karsısında sanırım geçmişe sünger çektim aklıma eski erkek arkadasım hiç gelmemeye başlamıştı derken bende arkadasımı sevdiğimi düşündüğümü sanarak şans vercektim oda bunun farkındaydı ama bi anda ilgi gösteren güzel sözler söyleyen o adam gitti neler duydum hakkıında başka kızlaradı asıldığından tut benım arkadaslarımla şakalaşmasına kadar şuan beynımde kinle karısık hisler var bi kızı sevmıyorsan uzak duracaksın alıştırmayacaksın kendine seviyorsanda sahip çıkacaksın.Ama gunumuzde sahip çıkabilen insan çok az bugun sana güzel sözler yarın başkasına.Şuan tek kelıme dahi etmıyoruz bırbırımıze saçmasapan bi şeklde sessizlik oldu bi yanım neden böyle yaptın bu kadar adimiydin sen diye sor diyor diğer yanımda hiç konuşma sessiz kal kendinin önemsendiğini düşünüp şımarmasın diyor.Sizce ne yapmalıyım bu insanla iletişimi tamamen koparmalımıyım yoksa hiç bişey olmamış gibi eskisi gbi davranarak onu şaşırtmalı mıyım?

Konunun başlığında sorduğunuz sorunun cevabı kesinlikle aşk değil bence alışkanlık mı tartışılabilir ama bariz bir detay var ortada "kaçan kovalanır"

Back
X