hayatımda bu zmana kadar sadece bi kişi oldu onunlada anlaşamadık bitti..Derken yıllardar tanıdığım bi arkadaşım vardı bana hislerinin farklı doğrultuda olduğunu söledi tabiki ilk zamanlar bu fikir çok itici ve iğrenç gelerek seninle ben asla olamayız sen benim arkadsımsın dedim.Aradan geçen zamanda beni kendine nasıl alıştırdı nasıl bağladı bilmiyorum ama yokluğunu hıssetmeye başlıyordum en ufak mesaj dahi atmasa.Derken ona şans vermeye karar verdim ama olaylar tam tersine döndü ne oldu anlamadım benden uzaklaştı birden,sadece uzaklaşmakla kalmadı mesaj atmadıgı kız kalmamaıs alemde gözüme soktu hepsini saklamadı bile.Şuan ne yasıyorum bilmiyorum kızlar sadece acı cekiyorum onu biliyorum onu sevip sevmediğimi dahi bilmiyorum yıllarca nasıl tanıyamamışım bu insanı çevremde sarkmadığı insan kalmadı neredeyse canımı nasıl bölesine yaktı inanın bilmiyorum beddua etmiyorum ama, söleyerek beni etkilediği her sözünü allaha havale ediyorum..En yakınınız dahi olsa aşk meşk sözlerine hemen kanmayın kızlar inanın hiç bişey ilk göründüğü gibi değil herkesi kendiniz gibi sanmayın.