Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 Yıllık İlişkim Var Ama Hala Aşkım vs. Diyemiyorum.
3 yıl uzun bir süre bence.Ben de eşime flört döneminde canım ,aşkım diyemezdim ilk başta.Sonradan ismiyle hitap etmek tuhaf gelmeye başlamıştı.Şimdi tekrar isimlerle hitap evresine döndük ciddi sorunlardan dolayı ((
Evet başlıkda da oldugu gibi ne aşkım ne bitanem yüzüne karşı ne de telefon da konusurken diyemiyorum . 3. yılımıza girmek üzereyiz mesaj da gayet doğal herşeyi söylüyorum ama yüzüne karşı gelince sadece seni seviyorum çıkıyor ağzımdan . geceleri o uyuduktan sonra veya gündüzleri uzun uzun mesajlar yazarım . Ama bugün dedi ki mesaj da dediklerin yetmiyor duymak istiyorum. Haklı da uff Biliyorum durum çok komik gelebilir size ama inanın ki çok zor durumdayım. :26: Seviyorum çok seviyorum 2015 de söz düşünüyoruz . Başta sevgilim sorun etmişti sonra tamam demişti bugün tekrar açıldı konu görüntülü aramada güzel şeyler söyle diyor ama yok ellerimden soğuk terler akıyor tam diyecegim boğazım da tıkanıyor laf . Çok ağladım çok moralim bozuldu o da bayağı büyüttü konuyu . Nasıl aşacağım bunu hiç bilmiyorum
Kendi kendinize iken aynaya bakıp sevgilinizi anlatin. Canim askom söyle iyi ki o benim hayatim vs.. sonra fotoğrafını bakip kendi k3ndinize konuşun. En kisa zamanda acilirsiniz :) bir de bi anda tüm özel kelimeleri söyleyiverirsiniz.