3 Yıllık İlişkim Var Ama Hala Aşkım vs. Diyemiyorum.

3 yıl uzun bir süre bence.Ben de eşime flört döneminde canım ,aşkım diyemezdim ilk başta.Sonradan ismiyle hitap etmek tuhaf gelmeye başlamıştı.Şimdi tekrar isimlerle hitap evresine döndük ciddi sorunlardan dolayı :(((

demek zorunda değilsin ki

illa adından farklı bişe demek istiyosan kendince bi kelime uydur :D

aşkımların bitanemlerin suyu çıktı zaten artık

Evet başlıkda da oldugu gibi ne aşkım ne bitanem yüzüne karşı ne de telefon da konusurken diyemiyorum . 3. yılımıza girmek üzereyiz mesaj da gayet doğal herşeyi söylüyorum ama yüzüne karşı gelince sadece seni seviyorum çıkıyor ağzımdan . geceleri o uyuduktan sonra veya gündüzleri uzun uzun mesajlar yazarım . Ama bugün dedi ki mesaj da dediklerin yetmiyor duymak istiyorum. Haklı da uff :KK25: Biliyorum durum çok komik gelebilir size ama inanın ki çok zor durumdayım. :26: Seviyorum çok seviyorum 2015 de söz düşünüyoruz . Başta sevgilim sorun etmişti sonra tamam demişti bugün tekrar açıldı konu görüntülü aramada güzel şeyler söyle diyor ama yok ellerimden soğuk terler akıyor tam diyecegim boğazım da tıkanıyor laf . Çok ağladım çok moralim bozuldu o da bayağı büyüttü konuyu . Nasıl aşacağım bunu hiç bilmiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43: :KK25:

mesajlarda yazarak başla, ingilizce söyle, utanıyorsan yazarak başlamak en iyisi, bas gönder tuşuna gitsin:KK48:

Çok ilginç, eşim bana ismimle seslenince artık çok tuhaf hissediyorum...

Kendi kendinize iken aynaya bakıp sevgilinizi anlatin. Canim askom söyle iyi ki o benim hayatim vs.. sonra fotoğrafını bakip kendi k3ndinize konuşun. En kisa zamanda acilirsiniz :) bir de bi anda tüm özel kelimeleri söyleyiverirsiniz. :D

Back
X