Aşk mı eğitim mi yardım lütfen.. :(

Ne yapardınız

• Aşkı seçerdim

OY: 2 2,1%
  • Eğitimi seçerdim

OY: 95 97,9%

• Ankete Katılan
    97
Eğitimine engel olmaya çalışacaksa,okumanı desteklemeyecekse bas tekmeyi gitsin. Biz eğitim+askerlik 6 yıl bekledik. Hatta şuan bile memurluk için beraber dersaneye gidiyoruz. Eğitim aşka engel değil, bu durum sana bazı gerçekleri göstermeye yarayacak; vereceği tepkiyle seni sevip sevmediğini,doğru insan olup olmadığını görmüş olacaksın

hayatımın aşkı falan diye büyütmeyin gözünüzde bu kadar.aşk harika bir duygu evet ama gözünü karartmaya değmez.
daha okurken nedir bu evlenme hevesleriniz anlamıyorum ki..harika bir şans gelmiş ayağına yurtdışında süper bir bölüm hem de..neden tepesin ki? aşk her yerde ama böyle şanslar insana çok ender geliyor..
kaçırma pişman olursun diyorum...

bir de eğitime karar verirsen ki umarım verirsin,adamdan ayrılıp gitmeliein.. öyl umutlanma sakın uzaktan ilişki yürür diye..yok öyle dünya..gider gitmez bi de ilişki yürütücem diye yıpranma oralarda...

Kaderindeki kişi o ise eninde sonunda eğitimin bitince de onunla olursun ancak gitmezsen bir ömür pişman olursun. Ufkun açılır,bakış açın değişir. Yurt dışı eğitimi sana çok şey katar.
Hepimiz ilişkilerimize sonsuza kadar sürecek diye başlıyoruz. Ancak ilişkiler bir süre sonra öyle de olmayabiliyor. Şu an sana sonsuza kadar sürecek diye geliyor, biliyorum. Ben de öyle idim. Eski eşim karşıma çıktı diye İngiltere'deki doktora eğitimime gitmekten vazgeçtim. Evlendim ve 12 yıl sonra da boşandık....Doktoramı yaptım sonra ama aradan epey uzun zaman geçince ve Türkiye'de...Şimdi olsa gitmeliydim diyorum, evleneceksem de yine bir şekilde karşıma çıkar yine evlenirdik. Bilmiyorum belki de evlenmezdik. Ben onu kaçırmayayım :) derken aslında çok şey kaçırdım.

EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM
asla aksi bir hata yapmazssın umarım.
hiçkimse için geleceğini satmaya değmez.
ileride çok çok çok pişman olursun.
git oku.

bence yurtdışında fırsat varken oku hem de erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüş olursun eger ayrılırsa senden seni gerçekten sevmiyormuş bende erkek arkadaşım yüzünden dil okuluna gitmedim eger gitseydim orda üniversitede okuma imkanı çıkmıştı bana ne oldu ayrıldık sonunda aldatıldım şimdi pişmanım

ayrıca benim arkadaşım da fransaya gidecekti ama sırf erkek arkadaşımla barışırım diye bile gitmedi pişman oldu.

Eğitim kesinlikle.
İnsanlar eşlerinden bile ayrılabiliyor kaldıkı sevgili.
Eğitim sana herşekilde lazım hayatını devam ettirebilmen için

Tabikide eğitim. Yarının ne getireceği bilinmez.
Ve seviyorsa gerçekten bekler.

Önce eğitim tabi ki üzerine fazla düşünme sakın,eğitim sana bir ömür lazım olacak..Seviyorsa kopamazsınız zaten.

aşkı seçecek keko olduğunu sanmıyorum seviyorsa beklesin

Erkek arkadaşının yerine aileni koy. Yurtdışında eğitim fırsatı buldum ama göndermiyorlar diye bir konu açardın. Deli misin? Yurtdışı eğitim fıtsatı kaçar mı? Bir de burada bir arkadaş daha yazmış. 5 yıl sürecekse ayrılın en baştan. Birbirinizin 5 yılını çalmayın. En azından birinizin karşısına iyi biri çıkacak. Bırakın hayatınızı yaşayın. Eğitim sonunda ikiniz de isterseniz tekrar denersiniz...

Aşkı seçer, bana de stek olmasını isterim.olmuyorsa bırak gitsin, dönerse senindir, dönmesse hiç senin olmamıştır .aşk beraber yaşayabilmektir.ayrı vucütlarda tek ruh olabilmek

Evet denklik veriyorlar
Ki şöylede bisey var sanırım ordaki okul uluslararası fakat yine o kapatılan okullardaki insanların büyük ihtimal yine.. Her açıdan bi korkumuz var hayatım kurtulur fakat ordaki okuldan mezun olunca denklik veriliyor deniliyor ama Türkiye'ye bile almana ihtimalleri olur mu acaba :)

Bende ozel universitede kiytirik bir bolum okuyupta simdi isler karisinca birde mesleki gelecegin hakkinda endise etmeni anlamiyorum. Zaten bu isler olmasada kiytirik bir universiteden parali kiytirik bir diploman olacakmis ne fark edecek yani simdi ?
Cidden ilginc geldi bana hayata bakisin....

Birde bu kiytirik dedigin bolumden vazgecip yurt disinda muhendislik okumaya kalkacaksin cidden akillara zarar bir gelecek planin var..

Hakla ilişkiler bölümüm.. Cok tanıdığımız olduğu icin ailem iyi biryerlere yerleştiririz diploman olsun diye gönderdi. Lise mezunu ne kadar tanıdıkta olsa zor o durumlar. Ama fişliyorlar direk bizi suçsuz insanlarda madur durumda söyle söyliyim son sınıf tıp öğrencisi arkadaşımın 1 dersi kaldı ve sınava giremiyo. Dün YÖK'ün önündeydik cocuğu yaka paça attılar doru sordu diye. Cok karışık yani bu kapatılan okulların hali . Herkes artık kendini kurtaracak bi çözüm arıyo ziyan olan paraları geçtik yıllardan çalınacak

Anladimda senin cozumum halkla iliskilerden cikip muh okumaksa cidden ilgincmis ? Devlet illaki bir cozum onerecektir binlerce ogrenci sizle ayni durumda, gozlerini kapatacak ne haliniz varsa gorun diyecek halleri yok. Bence herkes akli basinda ve sabirli hareket etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…