EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİMOnunla 3 yıl önce tanıştım 1 dene beraberliğimiz oldu 2 senemiz ayrı gecti ve hep onu bekledim 2 sene gözüm kimseyi görmedi aşk ne onun sayesinde öğrendim . Geri döndü ve cok mutluyum 6 aydır birlikteyiz. Üniversite öğrencisiyim özel bir okulda okuyordum cemaat okulu olduğu icin kapatıldı. Ve kendi şehrimde bir üniversiteye gidemiyorum. Önüme bir fırsat cıktı yurt dışında mimarlık okuyabilirim hazırlıkla birlikte 5 sene.. Ve hayatımdaki insandan ayrı kalıcam . Okulum bitince seneye evlilik kararı almayı düşünüyorduk be geç evlenmek istemeyen bir insanla birlikteyim. Oray'a gidersem eminim ki çöm zor olucak ve bitebilir ilişkimiz . Hayatım kurtulur geleceğim icin cok büyük bir fırsat ama onsuz olabilirim . Cok seviyorum cok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Ya hayatımın aşkını kaybedicem yada geleceğim için Kars'ıma çıkan fırsatısiz olsanız ne yapardınız
Evet denklik veriyorlarpeki yurtdışında okuyup geri gelip denklik alabiliceniz mi?
Ki şöylede bisey var sanırım ordaki okul uluslararası fakat yine o kapatılan okullardaki insanların büyük ihtimal yine.. Her açıdan bi korkumuz var hayatım kurtulur fakat ordaki okuldan mezun olunca denklik veriliyor deniliyor ama Türkiye'ye bile almana ihtimalleri olur mu acaba :)Evet denklik veriyorlar
Öyle kötü durumdayız ki . Turgut Özal'da okuyordum Ankara'da yasıyorum . Bi devlet üniversitesine gideceksiniz dediler . Son anda vazgeçildi bu karardan cocuk oyuncağına döndü . Burda kıytırık bi bölüm okuyorum . Devam etsem Türkiye'de diplomada Turgut Özal'da yazıcak ve cemaatle ilgim olmadığı halde mimlenicem sırf üniversite adı yüzünden .
Hakla ilişkiler bölümüm.. Cok tanıdığımız olduğu icin ailem iyi biryerlere yerleştiririz diploman olsun diye gönderdi. Lise mezunu ne kadar tanıdıkta olsa zor o durumlar. Ama fişliyorlar direk bizi suçsuz insanlarda madur durumda söyle söyliyim son sınıf tıp öğrencisi arkadaşımın 1 dersi kaldı ve sınava giremiyo. Dün YÖK'ün önündeydik cocuğu yaka paça attılar doru sordu diye. Cok karışık yani bu kapatılan okulların hali . Herkes artık kendini kurtaracak bi çözüm arıyo ziyan olan paraları geçtik yıllardan çalınacakBende ozel universitede kiytirik bir bolum okuyupta simdi isler karisinca birde mesleki gelecegin hakkinda endise etmeni anlamiyorum. Zaten bu isler olmasada kiytirik bir universiteden parali kiytirik bir diploman olacakmis ne fark edecek yani simdi ?
Cidden ilginc geldi bana hayata bakisin....
Birde bu kiytirik dedigin bolumden vazgecip yurt disinda muhendislik okumaya kalkacaksin cidden akillara zarar bir gelecek planin var..
Hakla ilişkiler bölümüm.. Cok tanıdığımız olduğu icin ailem iyi biryerlere yerleştiririz diploman olsun diye gönderdi. Lise mezunu ne kadar tanıdıkta olsa zor o durumlar. Ama fişliyorlar direk bizi suçsuz insanlarda madur durumda söyle söyliyim son sınıf tıp öğrencisi arkadaşımın 1 dersi kaldı ve sınava giremiyo. Dün YÖK'ün önündeydik cocuğu yaka paça attılar doru sordu diye. Cok karışık yani bu kapatılan okulların hali . Herkes artık kendini kurtaracak bi çözüm arıyo ziyan olan paraları geçtik yıllardan çalınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?