Onunla 3 yıl önce tanıştım 1 dene beraberliğimiz oldu 2 senemiz ayrı gecti ve hep onu bekledim 2 sene gözüm kimseyi görmedi aşk ne onun sayesinde öğrendim . Geri döndü ve cok mutluyum 6 aydır birlikteyiz. Üniversite öğrencisiyim özel bir okulda okuyordum cemaat okulu olduğu icin kapatıldı. Ve kendi şehrimde bir üniversiteye gidemiyorum. Önüme bir fırsat cıktı yurt dışında mimarlık okuyabilirim hazırlıkla birlikte 5 sene.. Ve hayatımdaki insandan ayrı kalıcam . Okulum bitince seneye evlilik kararı almayı düşünüyorduk be geç evlenmek istemeyen bir insanla birlikteyim. Oray'a gidersem eminim ki çöm zor olucak ve bitebilir ilişkimiz . Hayatım kurtulur geleceğim icin cok büyük bir fırsat ama onsuz olabilirim . Cok seviyorum cok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Ya hayatımın aşkını kaybedicem yada geleceğim için Kars'ıma çıkan fırsatısiz olsanız ne yapardınız
Benim bir senem boşa gidicek . 7500 öğrenciyiz Suriye'den İpek üniversiteside kapatıldı ordaki öğrencilerde bizde hep Ankara'yı tercih edicez ama anlata olmycak herkese . E hem şehir dışına gidicez hem diplomada Turgut Özal yazıcak mutlaka hemde şehirdışı masrafları ayrı okula para ödenecek..Burada ne okuyordun, farklı bir bölüm mü? Okuduğun seneler boşa mı gidecek? Normal de kapatılan okulların öğrencileri yine Türkiye'de devlet okullarına aynı bölümlere yerleşecekti, olmadı mı senin?
Ayrıca eğitim demek neden sevgiliyi bırakmak olsun, çok seviyorsanız bu engeli de aşarsınız, eğer burada başka okul seçme hakkın yoksa tabiiki eğitimi seçmelisin ama eğitimi seçmek aşkından vazgeçmek olmamalı.
Ve söyle söyliyim öğrencilerde öğretim görevlilerine ön yargılı . Basta burda yıldırım Beyazıt'a geçirdiler bizi ama öğretim görevlileri ve öğrenciler ayağa kalktı imza topladı . Ve onlar madur olmasın diye biz farklı farklı şehirlere dağıtılıcaz.Benim bir senem boşa gidicek . 7500 öğrenciyiz Suriye'den İpek üniversiteside kapatıldı ordaki öğrencilerde bizde hep Ankara'yı tercih edicez ama anlata olmycak herkese . E hem şehir dışına gidicez hem diplomada Turgut Özal yazıcak mutlaka hemde şehirdışı masrafları ayrı okula para ödenecek..
Hiççç düşünme ablacım... Eğitim şart , aşk her yaşta her ilde , hatta her ülkede bulunabilir ama karşına çıkan geleceğini kurtaracak olan bu iş hayatındaki fırsat birdaha belkide çıkamayacak. Çok iyi düşün derim , eğitimini ihmal rtme .Onunla 3 yıl önce tanıştım 1 dene beraberliğimiz oldu 2 senemiz ayrı gecti ve hep onu bekledim 2 sene gözüm kimseyi görmedi aşk ne onun sayesinde öğrendim . Geri döndü ve cok mutluyum 6 aydır birlikteyiz. Üniversite öğrencisiyim özel bir okulda okuyordum cemaat okulu olduğu icin kapatıldı. Ve kendi şehrimde bir üniversiteye gidemiyorum. Önüme bir fırsat cıktı yurt dışında mimarlık okuyabilirim hazırlıkla birlikte 5 sene.. Ve hayatımdaki insandan ayrı kalıcam . Okulum bitince seneye evlilik kararı almayı düşünüyorduk be geç evlenmek istemeyen bir insanla birlikteyim. Oray'a gidersem eminim ki çöm zor olucak ve bitebilir ilişkimiz . Hayatım kurtulur geleceğim icin cok büyük bir fırsat ama onsuz olabilirim . Cok seviyorum cok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Ya hayatımın aşkını kaybedicem yada geleceğim için Kars'ıma çıkan fırsatısiz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?