Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mühendislik vs bi sürü teknik bölüm var ben mimarlık istedim bölüm yine kesin değilyurt disinda mimarlik nedir yaa baska bolum mu yok okuyacak madem o kadar masrafi gozden cikariyor ailen duzgun bir bolum oku bence turkiyede bile okusan is konusu sikinti mimarlikta...
Ask ne yaa sacmalama ask karin doyurmaz ask ay sonunda maas olarak bankaya yatmaz ask diploma vermez ask meslek sahibi etmez ask gelecek garantisi vermez ask sonsuz degildir ....
Öyle kötü durumdayız ki . Turgut Özal'da okuyordum Ankara'da yasıyorum . Bi devlet üniversitesine gideceksiniz dediler . Son anda vazgeçildi bu karardan cocuk oyuncağına döndü . Burda kıytırık bi bölüm okuyorum . Devam etsem Türkiye'de diplomada Turgut Özal'da yazıcak ve cemaatle ilgim olmadığı halde mimlenicem sırf üniversite adı yüzünden .Tabiki egitim.
Ama kapitalan unv.ler yerine turkiyedeki baska unvlerde devam edebiliyorsunuz bu sekilde hem egitim hem ask olur.
Ama yurt disi benm icin daha iyi diyosan seven bekler
Bence önce egitim gerekli. Eger sevdiğiniz sizi seviyorsa zaten bekler.Onunla 3 yıl önce tanıştım 1 dene beraberliğimiz oldu 2 senemiz ayrı gecti ve hep onu bekledim 2 sene gözüm kimseyi görmedi aşk ne onun sayesinde öğrendim . Geri döndü ve cok mutluyum 6 aydır birlikteyiz. Üniversite öğrencisiyim özel bir okulda okuyordum cemaat okulu olduğu icin kapatıldı. Ve kendi şehrimde bir üniversiteye gidemiyorum. Önüme bir fırsat cıktı yurt dışında mimarlık okuyabilirim hazırlıkla birlikte 5 sene.. Ve hayatımdaki insandan ayrı kalıcam . Okulum bitince seneye evlilik kararı almayı düşünüyorduk be geç evlenmek istemeyen bir insanla birlikteyim. Oray'a gidersem eminim ki çöm zor olucak ve bitebilir ilişkimiz . Hayatım kurtulur geleceğim icin cok büyük bir fırsat ama onsuz olabilirim . Cok seviyorum cok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Ya hayatımın aşkını kaybedicem yada geleceğim için Kars'ıma çıkan fırsatısiz olsanız ne yapardınız
siz istediğiniz üniversiteyi tercih edebileceksiniz nasıl vazgeçildi ,iyi araştırmamışsın sen heralde.Öyle kötü durumdayız ki . Turgut Özal'da okuyordum Ankara'da yasıyorum . Bi devlet üniversitesine gideceksiniz dediler . Son anda vazgeçildi bu karardan cocuk oyuncağına döndü . Burda kıytırık bi bölüm okuyorum . Devam etsem Türkiye'de diplomada Turgut Özal'da yazıcak ve cemaatle ilgim olmadığı halde mimlenicem sırf üniversite adı yüzünden .