- Konu Sahibi omaysaglam
Aşk mı gurur mu sorusunun cevabi neden ve nasil ayrildiginiza bagli sanirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman doğumgünü mesajı da çok ona.....Kıskançlikdan dolayi ayrıldık ama sonra kendisi direk yeni kişiler aramaya başladı
Mesaj attim cevapta atti ama sadece bi kaç konuştuk en azindan denemiş oldum ve artık unuttuğumu anladım zor olsa da kabullenmek gerek yorumunuz için teşekkür ederim :)Ben olaam dogumgunu mesajida atmazdim. Yani atmamalisiniz bence atmayin. Su erkeklere yuz vermeyin deli oluyorumo gelsin gelmek istese bin tane bahane bulur gelirdi. Tabi siz bilirsiniz yinede. Bence attiktan sonra daha cok uzulup pisman olucaksiniz.. gelismeleri yazin hayirliai olsun hakkinizda
Yani onun beni unuttuğunu anladım şansımı denedim ve olmadı içimde kalmasindan daha iyi diye kendimi teselli ediyorum :)Ben olaam dogumgunu mesajida atmazdim. Yani atmamalisiniz bence atmayin. Su erkeklere yuz vermeyin deli oluyorumo gelsin gelmek istese bin tane bahane bulur gelirdi. Tabi siz bilirsiniz yinede. Bence attiktan sonra daha cok uzulup pisman olucaksiniz.. gelismeleri yazin hayirliai olsun hakkinizda
Merak etmeyin ilerde guluceksiniz emin olun hic uzulmeyin sizden degerli kimse yok zaten gecer yakindaYani onun beni unuttuğunu anladım şansımı denedim ve olmadı içimde kalmasindan daha iyi diye kendimi teselli ediyorum :)
Kizlar faha önce yazdiklarimi belki biliyosunuzdur ama size şöyle özetliyim şuan sevdiğim çocukla ayriyim ama ayni okuldayiz sürekli görüyorum uzun bi zaman geçirdik ve güzel anılarimiz oldu ona medaj atmak istiyorum ama artik bana karşı eskisi hissedip hissetmediginden emin değilim sürekli tweetlerine bakıyorum ve açıkçasi aşk acısı çekiyormus gibi dr bi hali yok tabi bende sürekli Üzgün olarak dolaşmiyorum neyse kızlar sizce ne yapmaliyim gururumu yenmelimiyim yoksa unutmaliyim ama seviyorum ve 1 hafta sonra doğum günü
Yani kizlarla foto falan koyacak kadar umrunda degilsin zaten ne mesaji ne dogumgunu allasen arkadasimEn iyisi öyle yaomak çünkü sevgimi hak etmeyecek kadar bencil sürekli baska bi kızla fotoğraf koyuyor