Aşk mı heves mi

kızlar iyi günler öncelikle
Sevgilim var ama geçici bi heves mi yoksa aşk mı anlayamıyorum,onu çok seviyorum,çok güzel vakit geçiriyoruz ama korkuyorum heves olmasından.bunu nasıl anlayabilirim ona da kaç kez ya gecici hevesse ya benden sıkılırsan tarzı şeyler söyledim saçmalama ne sıkılması heves felan değil diyo.
bunu kimse bilemez kendisi de dahil ;) Ayrıca aşk da olsa bi gün bitebilir çok bişey farketmez yani.. Geleceği düşünmekten anı kaçırıyosunuz ;)

Bu kadar çok düşünüp analiz etmek yerine geçirdiğiniz güzel vakitlerin tadını çıkarmaya bakın :)
Heves olsa bile evet geçici bir şey yakında sıkılırım diyeceğini sanmıyorum. Tadını çıkarmaya bakın o yüzden. :)
Ben kendi acimdan da bilmek istiyorum heves mi oldugunu fazla dusunuyorum cok tedirginim haklisiniz :KK43: tadini cikarmaliyim

Heves mi aşk mı anca bitince anlarsın şekerim çabuk unutursan hevesmis dersin acı çekip günden güne ozleyip onu unutamıyorum destanları yazarsan asıkmissin denir.. yani bitmeden hepsi aşktır ayırt edemezsin çünkü.. ona göre davranmak nedir onu da anlamadım ama yanlış aşkta da heveste de yanlıştır..

Ask ya da heves olsa ne degisecek ne farkedecek. Duygu bunlar bi cercevesi yok ki ya da garantisi ya da bi tarifi 3 bardak su koyunca ask olsun diyelim. Bugun asik olursun yarin biter askin. Bugun heves gibi gelir yarin gozun ondan baskasini gormez. Akisina birak tadini cikar

Heves mi aşk mı anca bitince anlarsın şekerim çabuk unutursan hevesmis dersin acı çekip günden güne ozleyip onu unutamıyorum destanları yazarsan asıkmissin denir.. yani bitmeden hepsi aşktır ayırt edemezsin çünkü.. ona göre davranmak nedir onu da anlamadım ama yanlış aşkta da heveste de yanlıştır..
Oyle olmuyo ben de iste hemen baglaniyorum insanlara bi hafta surse bile ayrilinca aci cekiyorum

Benim de genellikle öyle bi yapım var hayattima giren herkese abartisiz değer veren bi insanım ama unutabilmek var hep tüm yureginle özlemek var.. yani ani yasa her türlü acı çeken sen oluyorsun sonuçta biterse..

Benim de genellikle öyle bi yapım var hayattima giren herkese abartisiz değer veren bi insanım ama unutabilmek var hep tüm yureginle özlemek var.. yani ani yasa her türlü acı çeken sen oluyorsun sonuçta biterse..
Siz de benim gibisiniz demek ki :) karsi taraf da ayni sekilde deger veriyosa ne mutlu bize..

Ama degismeni tavsiye ederim genc kizken bi kişiye platonik senelerce bekleyip ikinci hatasından itibaren sildim çok zor oldu Cok ağladım üzüldüm ama anlayabiliyordum yaptığı hata beni hiçe saydirirdi öyle özgüveni biri de değildim bi başkası çıktı karşıma uzun süre sonra ona tutuldum o da bi bahaneyle çıktı hayatımdan ama onun olgün oluşu verdiği teselli bile tatlı geldi uzulemedim bi başkası bela oldu biraktirmadi hep tehdit hep duuygun sömürüleri onu da anladım ki evlenecek kişi değildi eşimle tanistik benim için sadece değer verdiğim bir kişi olarak beni o beladan kurtardi bi baktık biz sevgili es anne baba olmuşuz o bile benim her kıymet verisimi baglanisimi kullanır bazen ama hep üzülen hep gönül alan hep bağlanan yıpranan olmuşum söyle geriye bakinca.. sen benim gibi olma daha yolun daha cizilmemisken değiş kararlı ol her yürek kaldırmaz bence benim çektiğimı..

Birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadardır birliktesiniz?
Bazı duygular zamanla tanımlanır. Çünkü zamanla karşınızdaki insanı tanımanıza ve paylaştığınız şeylere göre şekillenir o duygular. Diyelim ki şuan bir heves ama zamanla ne kadar uyumlu bir çift olduğunuz, birbirinizin dilinden anladığınız ortaya çıktı, o heves aşka da dönüşebilir. Ya da tam tersi... Şimdiden bunları düşünmek yersiz.

kızlar iyi günler öncelikle
Sevgilim var ama geçici bi heves mi yoksa aşk mı anlayamıyorum,onu çok seviyorum,çok güzel vakit geçiriyoruz ama korkuyorum heves olmasından.bunu nasıl anlayabilirim ona da kaç kez ya gecici hevesse ya benden sıkılırsan tarzı şeyler söyledim saçmalama ne sıkılması heves felan değil diyo.
Dert mi arıyorsun kendine zorla? Herşey güzel gidiyormuş işte neden kötüyü düşünüyorsun? Zamanla görüp anlarsın neyin ne olduğunu, şuanın tadını çıkar bence. Ayrıca çocuğa sürekli, ya benden sıkılırsan gibi şeyler söyleyip ezik durumuna düşme gözünde.

Dert mi arıyorsun kendine zorla? Herşey güzel gidiyormuş işte neden kötüyü düşünüyorsun? Zamanla görüp anlarsın neyin ne olduğunu, şuanın tadını çıkar bence. Ayrıca çocuğa sürekli, ya benden sıkılırsan gibi şeyler söyleyip ezik durumuna düşme gözünde.
Ezik duruma dussem ne fark eder dusmesem ne fark eder :)

Birbirinizi ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadardır birliktesiniz?
Bazı duygular zamanla tanımlanır. Çünkü zamanla karşınızdaki insanı tanımanıza ve paylaştığınız şeylere göre şekillenir o duygular. Diyelim ki şuan bir heves ama zamanla ne kadar uyumlu bir çift olduğunuz, birbirinizin dilinden anladığınız ortaya çıktı, o heves aşka da dönüşebilir. Ya da tam tersi... Şimdiden bunları düşünmek yersiz.
Yersiz oldugunu biliyorum kabul ediyorum zaten.dedigim gibi surekli gelecegi dusunen bi insanim kaygilarim ve korkularim pesimi birakmiyor,bu yuzden bunu merak ediyorum zaten.Bi cozumunuz varsa dinlemek isterim

Sürekli karşındaki insana, ya benden bıkarsan, ben senin için heves miyim tarzı sorular sorarsan, senin kendine güvenin olmadığını anlar ve saygısı azalır. Bence çok şey farkeder ama sen ezik gibi de olabilirim diyorsan devam et sorularına.
Cok agresifsiniz tanimadiginiz bi insana senli konusmak ne kadar dogru ? Siz diye hitap etmek varken ?

Back
X