Ask mi huzur mu???

Yani sorumsuz derken su sekilde kızlar buyumemis pek yoksa isi yerinde madid olarak surekli birseyler yapıyor gelecek kurmak icin ugrasiyor ama bunlari yaparken hep zaman istedi benden yanyana iken surekli beni mutlu etmek icin ugrasirdi tam keyif adami yiyelim icelim gezelim gorelim mutlu olalım modunda benjmle şarkıda soyler oturup xboxta oynar ama digeri sakin dingin hayat evde cayimizi demelyelim tv bakalim annemler ilr vakit geçirelim gibi düşünüyor ben ne istedigimi bilemiyorum sanirim

birşey diyeyim mi sana, eğer bu iki adam gerçekten bahsettiğin gibiyse bence ilkini seç.
Huzur demek evde çay içip, ailelerle vakit geçirmek demek değildir.

seni benden iyi kimse anlayamaz :) benimde eski konularımdan birinde bu tarz bi karmaşa vardı. evlilik bambaşka bişey canım. istediğin kadar aşk de. olay dönüp dolaşıp maddiyata dayanıyor. ve aşk gerçekten gelip geçiyor, yerini saygıya bırakırsa ne ala, mütavazi bir hayat yaşarsınız. ikinizde çalışırsınız bir şekilde beraberlik sürer ama adam sorumsuz diyorsun hiç bulaşma derim.

diğer tarafa gelelim, bu mantıklı olan adam, evliliğinde ilgili seni mutlu etmeye çalıştıkça zamanla eminim daha çok seversin. çünkü karşında sana iyi davranan, üzerine titreyen biri var, kim olsa sever :))

ve ne kadar para önemli değil diyen varsa halt etmiş. ben yıllarca babama kızardım, eve yetemiyor diye. gün gelipte market alışverişlerine çıktığım zaman anladım ki adam çok bile yapmış. o aşk biter, istediğini alamazsın, özenirsin içinde kalır o zmn ah dersin ama geç olur. bir de cocuk oldu mu tamam.

sana güzel bir videoyla noktayı koyuyorum aslında özet bu :))

Doğru koca nasıl seçilir ( karedeniz sivesiyle tam gaz devam) - YouTube

Yani sorumsuz derken su sekilde kızlar buyumemis pek yoksa isi yerinde madid olarak surekli birseyler yapıyor gelecek kurmak icin ugrasiyor ama bunlari yaparken hep zaman istedi benden yanyana iken surekli beni mutlu etmek icin ugrasirdi tam keyif adami yiyelim icelim gezelim gorelim mutlu olalım modunda benjmle şarkıda soyler oturup xboxta oynar ama digeri sakin dingin hayat evde cayimizi demelyelim tv bakalim annemler ilr vakit geçirelim gibi düşünüyor ben ne istedigimi bilemiyorum sanirim

şu yazdığınıda okuyunca fikrim değişti. bilmiyorum ya, insanın ne kadar kötü olursa olsun bi içini titretenle evlenmeside ne güzeldir kim bilir. bende bazen aklıma getiriyorum, eski şarkılardan fln duyduğumda acaba onunla nasıl olurdu diye, eminim ilk günlerimiz şahane geçerdi. ama işte evlilik bu sadece ilk günlerdende ibaret değil. sorumluluk önemli. sırtını bir adama yaslamak önemli. ben yıllardır çalışıyorum, ilk defa evlendikten sonra evde oturayım istedim. çünkü biliyorum kocam bana bakar, güveniyorum. bundan yıllar sonrasını düşünmüyorum, o var çünkü. ayy şimdide selvi boylum filmi geldi aklıma. ya aslında varya bnm hikayemde tam ordaki gibi tamm yani.. bende güven duyduum adamı seçtim evlenmek için. ara sıra acaba desemde yinede pişman değilim. insanın kafasının rahat olması çok önemli. çünkü bir aylık iki aylık bir durum değil bu,ömürlük bişey..

işin zor tatlım, ben yazarken bile fikir değiştirdim Allah yardımcın olsun...

şu yazdığınıda okuyunca fikrim değişti. bilmiyorum ya, insanın ne kadar kötü olursa olsun bi içini titretenle evlenmeside ne güzeldir kim bilir. bende bazen aklıma getiriyorum, eski şarkılardan fln duyduğumda acaba onunla nasıl olurdu diye, eminim ilk günlerimiz şahane geçerdi. ama işte evlilik bu sadece ilk günlerdende ibaret değil. sorumluluk önemli. sırtını bir adama yaslamak önemli. ben yıllardır çalışıyorum, ilk defa evlendikten sonra evde oturayım istedim. çünkü biliyorum kocam bana bakar, güveniyorum. bundan yıllar sonrasını düşünmüyorum, o var çünkü. ayy şimdide selvi boylum filmi geldi aklıma. ya aslında varya bnm hikayemde tam ordaki gibi tamm yani.. bende güven duyduum adamı seçtim evlenmek için. ara sıra acaba desemde yinede pişman değilim. insanın kafasının rahat olması çok önemli. çünkü bir aylık iki aylık bir durum değil bu,ömürlük bişey..

işin zor tatlım, ben yazarken bile fikir değiştirdim Allah yardımcın olsun...

Canim kararsizlik falan o kadar kotu birsey ki benim ailem sakin ickisi fln olmayan saygili sevgili birisini istiyor bu adami tanidilar ve kesinlikle cok iyi anlastilar hayat senin hayatkn ama cocuk cok duzgun efendi seni seviyor hemen ailesini getirdi deger veriyor annesi seni ariyor soruyor falan ama bu kisininin soyle bir problemi var ailesine abilerine falan krediler cekmis biz evlensek bile kredileri devam edecek maddi olarak ailesine karsi cok buyuk sorumluluklara girmeye calisiyot bende el bebek gul bebek maasimla kndim idare ediyorum yapsin yapmasına birsey diyemem asla ama sonuc olarak evlenince bu kadar olmasi beni yorar yoksa ona dair suphelerim yok klasik turk erkegi mantginda olsa bile evine sahip cikacak bir adam...
Digeri ise sevdiğim ilk heyecanim...gulup eglendigimiz ani cok cok guzel yaşadığımiz ama hala çocuksu duygularini yitirmemis uydum akilli sosyal cevresi cok geniş bir adam...

Back
X