Aşk mı kariyer mi?

Güçlü bir kadınsınız siz de anladığım kadarıyla :) Sırf bu sebepten mi yollarınızı ayırdınız?
Yo beraberiz hala. Bekliyoruz sadece bir araya gelmeyi. Evliliği erteledik. O bana asla işi bırak demedi. Tercih yapmak zorunda bırkamadı beni. Şartlarımız elvermedi sadece. Ben düşündüm bir ara bırakıp gitmeyi. Her kararıma destek verdi. Sonuç olarak ertelemeye karar verdim. Dediğim gibi sizin durumunuz farklı bizden. Erkek arkadaşınız tercihlerinize müdahale ediyor. Kararı siz vereceksiniz.

Daha adamla evleneceginiz kesin degil.

Ise kabul edileceginiz kesin degil.

Bence oncelikle ise asilin. Zorlayin. Olursa mutlaka kariyerinizi on plana alin.

Zaten adam sizi seviyorsa katlanir. Boyle bir tercih yapmaniz gerekmez.

Seyahat sorun degil bence. Ben de bazen ayda 1 bazen 3 ayda bir surekli yurtici yurtdisi seyahat halindeyim. 5 yillik evliyim.

Ama mesai saatlerinin belirsizligini baska acilardan dusunun. Mesela bir konsere bilet almak isteyeceksiniz alamayacaksiniz.
Arkadasiniz mesaj atacak cuma aksam kahve icelim mi diye. Hayir demek durumunda kalacaksiniz. Belki de isiniz olmayacak ama bunu bilemeyeceksiniz. Evde kos kos oturacaksiniz cunku arkadasiniz baskasiyla plan yapmis olacak.
10 bin lira civari para sacip tatil rezervasyonu yapacaksiniz sonra birden gidemeyeceginiz ortaya cikacak. Birebir yasadigim durumlar.

kariyeeeer :)
cok guzel bi is ya ne güzel surekli seyahat

erkeklerin çoğuna göre kadin ogretmen olmali.ideal meslek o
e evi çekip çevireceksin çocuk bakacaksin misafir agirlayacaksin :)

kimse için kariyerini erteleme

Çok sevindim sizin adınıza. Mutluluklar dilerim.

Niye cocuguna vakit ayiramicaksin? Sehir dişina çikinca çocugu eşine birakirsin. Erkekler yapinca kötü bir baba mi olunuyor?

Asla hayallerinden vazgeçme canim ve senin hayallerini desteklemeyen biri ile beraber olma.

kariyer tabiki. karşınızdaki kişi "bayana uygun bir iş değil" deyince tepki vermediniz mi?

Bİr erkek için böyle bir fırsatı tepmeyin derim. Sizi seviyorsa bu iş ilişkinize neden engel? Evliliğe neden engel olsun ki? Kendine özgüveni olmayan erkeklerin yaptığı şeydir genelde bu.
Bayana göre bir iş değil derken,sizin hevesinizi kırmaya çalışıyor. Güzelce konuş seviyorsa zaten mecbur kabul edecek özellikle ciddi düşünüyorsa!

Konuştuğun kişinin düşünceleri oldukça sığ. Gecenin bir yarısı telefon geliyor gidiyorum. Sık sık şehir dışına çıkıyorum hiç eşimden böyle cümleler duymadım. Hadi benim çocuğum yok, çocuğu olan arkadaşlarım da benim gibiler. Hepsinin kendi işi ve sabah 8 akşam 5 değil. Akşamları toplantılara, görüşmelere katılıp şehir dışına çıkıp duruyorlar. Kimseden böyle bir cümle duymadım. Tabi ki iş hayatı diyorum. Hiçbir erkeğin evine zaman ayır demesine kanma. Varsa bu konuyla ilgili sıkıntısı kendi de ev işlerini, çocuk bakımını üstlenir senle beraber. Hayret bir şey.

Bayana uygun is dedikleri öğretmenlik gibi mesela , benim meslek .
Hem para getirsin, hem eşe baksın , hem çocuk baksın , hem temizlik yemek yapsın hem de ailesiyle ilgilensin ,
Bu bayan icin en uygun meslektir onlara gore neden; çünkü Hic bir şey aksamayacak hayatlarında ,
onlar yine normal hayatlarını yasayacaklar en güzelinden sadece tek bir fark olacak bekarliklarindan .
o da ek bir maaşlarının ve kartlarının cüzdanında yer kaplaması.
Ve biz kadınlar boyle bir hayata bayılıyoruz .idare edilmekten nerden mi biliyorum kendimden , 3 haftadır ayrılma aşamasındayız ve kartım bende ve bu bana 3.5 yıl sonra çok garip geliyor .
Çünkü can ciğer bildiğim adamın eline vermiştim , kendine olan güveni biraz daha artsın diye , iste benim gibi kadınlar da var .!

o kişinin yarın olacağı garanti değil önündeki fırsatı değerlendir

Ne hakla ve hadle sana bu şekilde dayatıyor
Her zaman önce kariyer
Sonra yine kariyer
Sonra koca

Ben şuan öğretmenim üniversiteye girmeye çalışıyorum akademisyenlik tek hayalimdi ve eşim beni hep destekler tek basıma yurtdısına gitmeme biley demez hep beni daha iyisi için tesvik eder çalışmalarıma yardım eder bana hayatında her hayalini gerçekleştirmeni istiyorum der. Kendinize yazık etmeyin o kadar boşuna mı okudunuz bi adam gelip işinizi engellesin diye mi? Bazı konularda bencil olmalı insan. Aileniz bu yüzden mi okuttu sizi

Hemen o ise gir.

O adamla evleneceginin garantisi mi var? Daha dur bakalim.

Sen ise gir basla..ilerde evlenir de zorlanirsan birakirsin.

Sakin kacirma bu isi

Bi gir calis ise belki hosuna gitmiycek? Yatili is olursada beraber gelir yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…