Güçlü bir kadınsınız siz de anladığım kadarıyla :) Sırf bu sebepten mi yollarınızı ayırdınız?Üstelik biz sizin gibi yeni de değildik 2 seneye yakın birlikteydik ve evlenmeye karar vermiştik. Ailelerimizle tanışmıştık vs.
Yo beraberiz hala. Bekliyoruz sadece bir araya gelmeyi. Evliliği erteledik. O bana asla işi bırak demedi. Tercih yapmak zorunda bırkamadı beni. Şartlarımız elvermedi sadece. Ben düşündüm bir ara bırakıp gitmeyi. Her kararıma destek verdi. Sonuç olarak ertelemeye karar verdim. Dediğim gibi sizin durumunuz farklı bizden. Erkek arkadaşınız tercihlerinize müdahale ediyor. Kararı siz vereceksiniz.Güçlü bir kadınsınız siz de anladığım kadarıyla :) Sırf bu sebepten mi yollarınızı ayırdınız?
Çok sevindim sizin adınıza. Mutluluklar dilerim.Yo beraberiz hala. Bekliyoruz sadece bir araya gelmeyi. Evliliği erteledik. O bana asla işi bırak demedi. Tercih yapmak zorunda bırkamadı beni. Şartlarımız elvermedi sadece. Ben düşündüm bir ara bırakıp gitmeyi. Her kararıma destek verdi. Sonuç olarak ertelemeye karar verdim. Dediğim gibi sizin durumunuz farklı bizden. Erkek arkadaşınız tercihlerinize müdahale ediyor. Kararı siz vereceksiniz.
Ben de o lafına takıldım, bayana uygun değil ne demek diye sordum. Sen ileride evlenmek, anne olmak isteyeceksin fakat evine çocuğuna vakit ayıramayacaksın bu işe devam edersen o anlamda dedim diyor. Genel olarak evlilik hayatına uygun bir meslek değilmiş ona göre. Ben olmasam dahi hayatında evleneceksin ileride, o zaman bu işi yapamayacaksın, o yüzden şimdiden hiç başlama, farklı sektörlerde tecrübe edin diyor.
Merhaba Hanımlar, ben bir süredir bir kişiyle görüşüyorum. Kendisi benden hoşlandığını söylemişti, bir süre mesafeli olarak görüştük ve en sonunda ben bu kişiden etkilendiğimi, hoşlandığımı hissettim. Kalbim pır pır atmaya başladı diyebilirim :) Daha ilişkimiz yeni fakat tutkulu bir aşk yolunda ilerliyoruz diyebilirim. Yeni tanışmadık, uzun zamandır tanıdığım, güvendiğim biri. Isındım kendisine oldukça. Annem de tanıyor bu kişiyi ve çok onaylıyor. Fakat en son bir pürüz çıktı bizim ilişkimizdeBu kişi benden 7 yaş büyük, maddi durumu iyi, iyi bir işi olan biri. Bense üniversiteden daha yeni mezun olacağım. Şu an güzel bir iş imkanı buldum gibi bir tanıdık vasıtasıyla bir teklif aldım. Genç, dinamik, benimki gibi bir eğitimi olan birinin çok uygun olacağını söyledi bu kişi, eğer ben de istersem üstlerine önerecekmiş ve olabilitesi çok yüksekmiş. Fakat bu iş öyle memurlar gibi 8-5 belli bir mesaisi olan bir iş değil. Bir gün bomboş olabilirken diğer gün çok yoğun olabilir. Ayrıca iş yoğunluğuna göre kimi zaman ayda bir, kimi zaman 3-4 ayda bir yatılı seyahatler mevcut. Beni oldukça heyecanlandıran bir teklif oldu, hayatımdaki kişiye de açtım bu durumu. Kendisi ilk başta çok sevindi, çok gururlandı benle fakat işin şartlarını duyunca suratı düştü Ben daha genç olduğum için hemen evlilik düşünmüyoruz ama kendisi ciddi bir ilişki yaşamak istediğini her fırsatta dile getiriyor. Bana dedi ki "bu iş çok bayana uygun bir iş değil, benim sende aklım kalır, yarın öbür gün evlensek daha da sıkıntı, çocuk mevzusuna hiç girmiyorum bile." dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Bayana uygun is dedikleri öğretmenlik gibi mesela , benim meslek .Çok haklısınız ben de kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ve sizin gibi güçlü kadınları örnek alıyorum. Zaten "çalışsam mı çalışmasam mı" diye bir konu açmam bile. Fakat erkek arkadaşım diyor ki "çalış, ben sana çalışma demiyorum, aksine her kadın çalışmalı diye düşünüyorum ama farklı bir sektörde, evlilik hayatına uygun bir sektörde çalış diyorum" diyor.
Verdim tabi ki. Evlenip çocuğun olunca sıkıntı yaşarsın, çocuğunu bırakıp gitmek istemezsin bir anne olarak demek istedim dedi.kariyer tabiki. karşınızdaki kişi "bayana uygun bir iş değil" deyince tepki vermediniz mi?
o kişinin yarın olacağı garanti değil önündeki fırsatı değerlendirMerhaba Hanımlar, ben bir süredir bir kişiyle görüşüyorum. Kendisi benden hoşlandığını söylemişti, bir süre mesafeli olarak görüştük ve en sonunda ben bu kişiden etkilendiğimi, hoşlandığımı hissettim. Kalbim pır pır atmaya başladı diyebilirim :) Daha ilişkimiz yeni fakat tutkulu bir aşk yolunda ilerliyoruz diyebilirim. Yeni tanışmadık, uzun zamandır tanıdığım, güvendiğim biri. Isındım kendisine oldukça. Annem de tanıyor bu kişiyi ve çok onaylıyor. Fakat en son bir pürüz çıktı bizim ilişkimizdeBu kişi benden 7 yaş büyük, maddi durumu iyi, iyi bir işi olan biri. Bense üniversiteden daha yeni mezun olacağım. Şu an güzel bir iş imkanı buldum gibi bir tanıdık vasıtasıyla bir teklif aldım. Genç, dinamik, benimki gibi bir eğitimi olan birinin çok uygun olacağını söyledi bu kişi, eğer ben de istersem üstlerine önerecekmiş ve olabilitesi çok yüksekmiş. Fakat bu iş öyle memurlar gibi 8-5 belli bir mesaisi olan bir iş değil. Bir gün bomboş olabilirken diğer gün çok yoğun olabilir. Ayrıca iş yoğunluğuna göre kimi zaman ayda bir, kimi zaman 3-4 ayda bir yatılı seyahatler mevcut. Beni oldukça heyecanlandıran bir teklif oldu, hayatımdaki kişiye de açtım bu durumu. Kendisi ilk başta çok sevindi, çok gururlandı benle fakat işin şartlarını duyunca suratı düştü Ben daha genç olduğum için hemen evlilik düşünmüyoruz ama kendisi ciddi bir ilişki yaşamak istediğini her fırsatta dile getiriyor. Bana dedi ki "bu iş çok bayana uygun bir iş değil, benim sende aklım kalır, yarın öbür gün evlensek daha da sıkıntı, çocuk mevzusuna hiç girmiyorum bile." dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba Hanımlar, ben bir süredir bir kişiyle görüşüyorum. Kendisi benden hoşlandığını söylemişti, bir süre mesafeli olarak görüştük ve en sonunda ben bu kişiden etkilendiğimi, hoşlandığımı hissettim. Kalbim pır pır atmaya başladı diyebilirim :) Daha ilişkimiz yeni fakat tutkulu bir aşk yolunda ilerliyoruz diyebilirim. Yeni tanışmadık, uzun zamandır tanıdığım, güvendiğim biri. Isındım kendisine oldukça. Annem de tanıyor bu kişiyi ve çok onaylıyor. Fakat en son bir pürüz çıktı bizim ilişkimizdeBu kişi benden 7 yaş büyük, maddi durumu iyi, iyi bir işi olan biri. Bense üniversiteden daha yeni mezun olacağım. Şu an güzel bir iş imkanı buldum gibi bir tanıdık vasıtasıyla bir teklif aldım. Genç, dinamik, benimki gibi bir eğitimi olan birinin çok uygun olacağını söyledi bu kişi, eğer ben de istersem üstlerine önerecekmiş ve olabilitesi çok yüksekmiş. Fakat bu iş öyle memurlar gibi 8-5 belli bir mesaisi olan bir iş değil. Bir gün bomboş olabilirken diğer gün çok yoğun olabilir. Ayrıca iş yoğunluğuna göre kimi zaman ayda bir, kimi zaman 3-4 ayda bir yatılı seyahatler mevcut. Beni oldukça heyecanlandıran bir teklif oldu, hayatımdaki kişiye de açtım bu durumu. Kendisi ilk başta çok sevindi, çok gururlandı benle fakat işin şartlarını duyunca suratı düştü Ben daha genç olduğum için hemen evlilik düşünmüyoruz ama kendisi ciddi bir ilişki yaşamak istediğini her fırsatta dile getiriyor. Bana dedi ki "bu iş çok bayana uygun bir iş değil, benim sende aklım kalır, yarın öbür gün evlensek daha da sıkıntı, çocuk mevzusuna hiç girmiyorum bile." dedi. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?