Aşk mı mantık mı?

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
373
33
arkadşlar kaç gündür kararsızımm..
inanın ne karar vereceğimi bilmiorm..
bi yandan sevgilim var..sevgiye dayalı.. şuan devam ediyoruz ilişkimizi.. okumuyor..
açıktan başlamayı düşünüyor...
ve bi yerde çalışıyor..işi de fena deil..
bi taraftann bşka birisi de var. yani bana sevdiğini söyleyen aylardır..
o ise iyi bir üniv. iyi bir bölüm okuyor çok azimli fena çocuk değil..
ilk defa böyle kararsızlık yaşıyorum..
ne kadar da kötü birşeymiş karar veremememk

haklısınız..
açıktan okuyup tamamlamak istio.. ama şuan ki işi güzel de bi garantisi yok..
çok kararsıızım diğeri çok iyi bir bölüm okuyor şimdiden yüksek lisns mastır düşünüyor.
bende şuan üniv. okuorm..
ama bilemiyorummm

İki kişi bir olunca samanlık seyran olmuyor bu devirde..
İyi düşün..aşk olmalı elbette ama birazda davul dengi dengine olmalı.. eğer olmazsa, aşkı bitirir..

Sevgiler

İyi düşün bencede . İkisine baktıgında asktan once kıme guvendıgın onemlı . baktıgında o güveni hissedebiliyorsan kötü bir gelecek sezinlemedıgın ınsanla olmalısın pişman olma sonradan bak üniversite okuyorsun garantili bi iş olması lazım . Sonra karsına cok sorun cıkar soylemedı deme sen unıversıteyı bıtırdıgınde calıscaksın onun garantılı bır ısı bıle yok cıktıgında işten bır suru sorun mesela bu yanı . hemen bır ıs bulamaz her işe egıtım arıyorlar.

sevdigini sec ..sevmedigin biiryle ne olursa olsun ayni cati altinda yasiyamassin.. kiminle cok hzuurlusun? iste o sevdigindir.. pra kariyer kan doyurmuyo.. gun gelicek gormeye bile tahammulun olmucak.. bi parca ekmegin dahi olsa omzuna basinid ayadiginda huzurluysan iste o dur senin esin..

evlilikte ne aradığını ne istediğini bilmen önemli.sevdiğin insanın işi varmış boş gezen biri değil.çalışmayan sorumsuz biri olsa kesinlikle bitir derdim.ama sen çok sevmesemde olur yeterki maddi açıdan rahat olayım diyosan diğerini seç.hayır ben hem aşk yaşamak istiyorum hemde rahat yaşamak istiyorum diyosan ikisinide bırak ona göre birini bul kendine.

ben evlenmeden önce aşka öncelik verdim.
2.anlaşmak
3.çalışkan olacak zengin olmasına gerek yok .çünkü tembel insana asla tahammülüm yoktur.çok zenginlikte de hiç bi zaman gözüm olmadı.
bunların hepsini bi arada bulacağım güne kadar evlenmeyi düşünmedim kimseyle.
bence sende kendine bir hedef belirle ve ona göre karar ver

Çok garip acaba ben mi hata yapıyorum. Nedense çevremdeki bi çok kız arkadaşım sürekli şu okulda okuyor ailesi böyle şöyle veya şurda çalışıyo maaşı şu kadar muhabbeti yapıyor. sanki bu tür şeylere göre sevecekler adamları. ben üniversite okuyorum sevgilim ise okumadı, hiç aklıma bunlar gelmiyor benim. Ne bileyim okuduğum okulda beni beğendiğini sevdiğini söyleyen kişiler oldu, bölümleri de iyiydi, teklif aldım ama aklımdan hiç o şöyle bu böyle bu acaba benim dengim mi demek geçmedi. Sevgilimin şu anki işi iyi ve benim okulum bittikten sonra alacağım paraya nerdeyse eş maaş alıyo ama garantisi yok, işten çıkabilir iş bulamayabilir okumadı sonuçta ama ben bunları düşünmüyorum... bilmiyorum garip geliyo bana

sevdigin insanla yoluna devam et dolayisiyle ASK i sec diyemiycem.
cunku sen zaten onu sevmiyorsun.
gercekten sevseydin ikilemde kalmazdin,secim yapmakta bile zorlanip baskalarinin goruslerini almazdin.
gozun kariyer,okumus,okumamis bunlari gormezdi.
once kendi icinde birlikte oldugun kisiyi gercekten sevip sevmedigini anlamaya calis.

Son düzenleme:

gözüm kariyer deil ztn iyi bir bölmde okuorumm. ama tamamen aşkıda doğru bulmuyorum açkçası

bu devirde parasız aşk bile olmuyor

ama aşksızda hayat geçmiyor.....

aşık olacağın iyi biriyle olman dileğiyle..

ben derece falan filan yaparak girdiğim bi üniversitede ve bölümde okuyorum.
5 küsur yıllık sevgilim, okumadı. 2 senelik açık öğretime kaydı var ama okumayacağı çok belli.
işi de çok çok iyi değil. eğer ben seneye atanırsam neredeyse 2 katı olacak maaşım.
ama oturduk konuştuk, bunları sorun yapan insanlar değiliz.
mesleklerin, paranın sadece bu dünyada maddi şeyler için olduğunu biliyoruz..
isterse dünyanın en iyi üniversitesinde okusun, yakışıklı, zengin olsun sevgilimin bana bakışı yanında dünyayı satarım.
benimki tam saf aşıklık (sen ise mantık da arıyosun, ki bu olmalı bence)
aşk biter mi?
bilmem, belki...
ama birbirimize bağlılığımız bitmediği sürece, elimi tutup nereye götürse gelirim..
soruyolar bana sevgilin ne iş yapıyor, o da senin gibi öğretmen mi vs.. göğsümü de gere gere söylüyorum, işini hakkıyla yapan bi elektrik ustası

teşekkür ederm cnm benmmmm söyledklerin için:81:

herşeyden önce iyi bir iş önemli cnm evi olmuş arabası olmuş önemli değil. iyi bir işi olanı tercih etmeni tavsiye ederim ama yinede karar senindir maddi durum kötüleşince ilişkilerde bozulabiliyor. yani mesela biz eşimle çok sevşyoruz birbirimizi ama ailesi yüzünden yapılan borçalrda ben istemeden de olsa bazen söyleniyorum eşimde karşı cvp verse al sana kavga ve boşanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…