Aşk mı mantık mı?

karşınıza daha iyi şartlarda biri çıkınca sevgilinizi beyenmemeye başlamışsınız .neden bir ilişkiye başlamadan önce mantığınızı devreye sokmadınız ileride bu kişi bana iyi bir gelecek sağlayacakmı , eğitim seviyelerimiz eşit değil bi sorun olurmu falan filan niye bunları düşünmediniz.şimdi karşınızdakine yanlış yapmış olmuyormusunuz.bence siz sevgilineze aşık falan değilsiniz sadece sevdiğinizi sanıyorsunuz eğer böyle olmasaydı kesinlikle bu şekilde düşünmezdiniz.birileriyle birşeylere başlamadan önce iyi düşünün ondan sonra yok kararsız kaldım başkası çıktı karşıma daha iyi şartları var aman ben onamı gitsem ne yapsap acaba demeyin.

bence mantık. evlilik düşünüyorsanız, evlilikte aşk diye bir şey kalmıyor. alışkanlık ve sevgi yerini alıyor. kültürel farklılıklarda varsa zamanla erkek bunu kompleks yapıyor ve kadını ezmeye başlıyor. benim fikrim bu.

İkisi de çok önemli. :26:

Aşk bitebilir eğer beraberinde olması gerekenler olmazsa, güven, sadakat, saygı gibi...

Sırf mantık tercih edilirse ve o insana aşık da olunamazsa o zaman da hayat zindana döner işte...

İyi düşünüp tercihini ona göre yap derim, inşallah pişman olmazsın her ne yönde karar alırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…