aşk mı mantık mı?

nerdeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
172
0
46
İzmir
:14: lutfen bana yardım edın cok zor durumdayım bugun görucuye cıktım çocuk mantıken uyuyor heryönuyle işi gücü ıyı devlet memuru evi var efendıyede benzıyo aıle yapısı bızımklere uygun galıba benden de hoslandı gıderken telefnumu ıstedı muhtemelen yarın arar.... fakat söyle bı duurm var ben gecen hafta bırıyle tanstım ve kısa surede ondan cok hoslandım sankı ılkkez asık oldum bana dunyanın en yakısıklı erkegı gıbı gelıyr o da bana karsı bırseyler hıssedıyr suan bayram dolayıısyla aılesının yanında ve benı eskısı gıbı aramıyor fakat sıtem edınce hemen özr dıleyp ulaşıyr gelecege yönelık bnmle planları var mı bılmıyrm ama ona karsı derın hısler besledgm gercek... şimdi ben napayım bukadar ıyı de bı kısmet gelmıs yok desem ıcım elvermıyr ama aşkımdan da vazgecemıyrm napmalıyımm allahım bana yardım etsın... lutfen bı akıl verin çaresız kalms gıbıyım

görücü gelen kişiye karşı içinde birşey oldu mu yani az da olsa bir hoşlantı?
aşık oldum dediğin kişi ailene uygun mu,evlenilecek biri mi?
bence artılar eksiler listesi yap...evet duygular çok önemli ama mantıkta işin içine girmeli bence...
ben nişanlıyım,nişanlımla tanıştığımız zaman ilişki adına birşeyler düşünmeye başlamadan önce;statüsünü,eğitimini,ailesini önemsemedim desem yalan olur.baktım uygun kriterleri,eee çokta beğendim aşkucumu olur bu iş dedim bırakmadım peşini:9::9:

Bence eğer aşık olduğun kişinin karakterini de beğeniyorsan aşk diyorum ben...Mantık evliliği yapacağın kişinin dış görüntüsünden hoşlandıysan ona da aşık olabilme ihtimalin var demektir....Ben böyle düşünüyorum....

Hoslandigin cocuklada uzun suredir tanismiyosun, ustelikle daha onunla aile yapilariniz hakkinda bile konusmadin, hersey cok daha zor olur bence, ote yandan gorucuye gelen cocuk senden de hoslanmis gibi bence onunla gorusup tanimaya bak:1:

ee hoş bı çoçuktu ama ötekı gıbı degıl tabıkı ayrıca cokta mulaım bırıne benzıyodu :2: heyecanlanmadm işin aslı ama bn istrsem zamanla bişeyler hıssedebılırm kkendımı bılıyrm sadce aklım dıgerınde önce dıgerını karsıma alıp herseyı anlatsam mı bnmle gelecege dönuk dusunmuyrsan cık gıt desem nasıl olur

ee hoş bı çoçuktu ama ötekı gıbı degıl tabıkı ayrıca cokta mulaım bırıne benzıyodu :2: heyecanlanmadm işin aslı ama bn istrsem zamanla bişeyler hıssedebılırm kkendımı bılıyrm sadce aklım dıgerınde önce dıgerını karsıma alıp herseyı anlatsam mı bnmle gelecege dönuk dusunmuyrsan cık gıt desem nasıl olur

ama adam sana derse,nerden bileyim ciddi düşünüp düşünmeyeceğimi seni daha iyi tanımam lazım cevap vermek için...ki tipik erkek lafıdır bu!
o zaman ne yapacaksın kuzum?

ilk önce tanıstıgım çocukla aıle yapılarmz cok uyumlu degıl ama ılk kez asık oluyrm herzman mantıgımla hareket eden ben bu sefer kalakaldm :5:

haklısın sedoss ozman bu cocukla ararsa görseyım ötekınınde cevabna göre bı kaarar mı vereyım az çok samımıyetını anlarım herhalde

ilk önce tanıstıgım çocukla aıle yapılarmz cok uyumlu degıl ama ılk kez asık oluyrm herzman mantıgımla hareket eden ben bu sefer kalakaldm :5:

gerçekten zor bir durum ama az da olsa erkeğin gözünden anlarsın ciddi olup olmadığını,laylaylom bir tip mi nasıl biri?uzun süreli ilşkileri mi olmuş yoksa hep kısa süreli mi?bence bunların cevaplarını öğren.aile yapıları da çok önemli bence.evlilikte ailelerle de evleniyorsun valla:52: bir de kaç yaşındasın kuzum?bence bu da ciddi bir ilişki için çok önemli bir kıstas.flört edebilecek genç bir yaştaysan gönlünün peşine düş ama istediğin ciddi bir ilişki ise görücü çocuk iyidir diye düşünüyorum...

allahım hıcbı genc kıza ilerde pişman olacagı kararlar verdırme yarabbııımmmmmm aminnnn :44:

25 yasındayım ve artık ılerıye dönuk bırsey ısyrtm tabıkı ılk görstgm çocuk bnm yanmda okadar heyecanlanmstıkı ınanamadım kı gercekten cok yakısıklı bırı o da ögretmen meslektasız bana ınandrmak ıcın kalbıne dokunamamı ıstedı gercekten yerınden cıkacak gıbı carpıyrdu onunla zman nasıl gectı anlamadım sankı bı ruyada gıbıydık ıkımzde ama tabıkı bunlar yanıltıcı olabıılır hernekadr derınden etkılanms olsamda mantıgım bı adım öne gelıyor ara sıraa buaralar hep gerıden gelıyr gercı ama

Tabiki ask diyorum cunki, Sevmedigin bir Insanla nasil o güzeL seyler yasiya bilirsinki.. Gelinlik Damatlik Dügün Evlilikk Cocuklar... Bunlari Sevdigin birinle Yasamak daha bir baska diye düsünüyorum..

Yinede sen bilirsin...

25 yasındayım ve artık ılerıye dönuk bırsey ısyrtm tabıkı ılk görstgm çocuk bnm yanmda okadar heyecanlanmstıkı ınanamadım kı gercekten cok yakısıklı bırı o da ögretmen meslektasız bana ınandrmak ıcın kalbıne dokunamamı ıstedı gercekten yerınden cıkacak gıbı carpıyrdu onunla zman nasıl gectı anlamadım sankı bı ruyada gıbıydık ıkımzde ama tabıkı bunlar yanıltıcı olabıılır hernekadr derınden etkılanms olsamda mantıgım bı adım öne gelıyor ara sıraa buaralar hep gerıden gelıyr gercı ama

hımm yaş flört dönemini geçmiş ve ciddi düşünmeye gelmiş kuzum.
bu arada bende öğretmenim:1: 1.çocuğa hemen umut verme o zaman,ama görüşmeye devam et ve tanımaya çalış..
görücü çocukta arayacaktır mutlaka.onunla da görüş ama ikisiyle de bir isim koymadan ve ikisine de umut vermeden.zor olacak ama illa sonunda birisi daha ağır basacaktır.seçenek yapmakta zarar yok bence,tabi karşındakinin duygularını da incitmeden.

Tabiki ask diyorum cunki, Sevmedigin bir Insanla nasil o güzeL seyler yasiya bilirsinki.. Gelinlik Damatlik Dügün Evlilikk Cocuklar... Bunlari Sevdigin birinle Yasamak daha bir baska diye düsünüyorum..

Yinede sen bilirsin...

haklısın canm zaten buyuzden cok dusunuyrm dıgerınıde sevebılırm ama digeryle bukadar yogn bır gun gecrmısken bıraz zor görunuyr ötekını hıc tanımmas olsaydm terrddt bıle etmedm şuan allahım belkıde benı sınıyor

hımm yaş flört dönemini geçmiş ve ciddi düşünmeye gelmiş kuzum.
bu arada bende öğretmenim:1: 1.çocuğa hemen umut verme o zaman,ama görüşmeye devam et ve tanımaya çalış..
görücü çocukta arayacaktır mutlaka.onunla da görüş ama ikisiyle de bir isim koymadan ve ikisine de umut vermeden.zor olacak ama illa sonunda birisi daha ağır basacaktır.seçenek yapmakta zarar yok bence,tabi karşındakinin duygularını da incitmeden.

çok teskr ederım canım .... peki bu etik olur mu ıkısıylede aynı anda görsmek ilk görstgm çocuk sevgılıymıısz gıbı davranıyr

Back
X