aşk mı mantık mı?

çok teskr ederım canım .... peki bu etik olur mu ıkısıylede aynı anda görsmek ilk görstgm çocuk sevgılıymıısz gıbı davranıyr

etik olur ama ancak az önce de söylediğim şekilde.ikisiyle de henüz arkadaşmışsınız havasını vererek,onlara bunu hissettirerek..aşkım canım balım moduna girmeden,birbirimizi tanıyalım havasında ilerlersen etik olur canım yani tabi bence...

evet dogru dıyosun ozman sımdı ılk iş 1. çocuga bıraz yavaslamasını söylemek ve yavastan konuyu acarak nıyetımı bellı etmek lazım bakalım o ne dusunuyr bu konuda

evet dogru dıyosun ozman sımdı ılk iş 1. çocuga bıraz yavaslamasını söylemek ve yavastan konuyu acarak nıyetımı bellı etmek lazım bakalım o ne dusunuyr bu konuda

evet kesinlikle canım.ya bende böyle ilişki uzmanı gibi konuşuyorum ama çevremde gördüklerim ve kendi yaşadıklarımdan tecrübeyle...
1.çocuk kesinlikle yavaşlamalı ve ağzı aranmalı,ciddiyeti anlaşılmalı
2.çocukla da herşey ağırdan alınmalı o zaten ciddiymiş...
Allah yardımcın olsun,inşallah en doğru kararı verirsin tatlım,iyi geceleeer:16:

çok çok teskr ederm canm tavsıyelerıne kesınlıkle uyucam bakalım yarın nolcak iyi gecelrrr

2.cocukla yalniz bir ortamda kalmadin..tanima firsatin olmadi..onu da hemen silip atma..artilara eksilere bak..

2.cocukla yalniz bir ortamda kalmadin..tanima firsatin olmadi..onu da hemen silip atma..artilara eksilere bak..

evet mors bugun haber beklıcem bakalım arayacakmı cocuk dun telefnumu ıstedı ötekı zaten yogunluktan bana ulasamıyr bu arada bende daha rahat bı degerlendrme yaparım galıba çocuk arar aramaz hemen yazcam sıze :26:

azönce aldıghım bı habere göre biz çocukla mutfakta konusurken annesı cins cins sorular sorup kızına kaş göz yapıp hadi kalkalım dıyormus bu saat oldu daha cocuk aramadı ama bız konuusrken gözlerınn ıcı parlıyrdu ayrıca telefeonumu hemen ıstedı ama bnce annesı sayesınde bu iş olmıcak olmazsada nedense üzülmicemm aşk kalacak bana :1:

bırde şunu belrtmeyı unutmusum dun cocugn cok pasf oldugu hıssıne kapıldım aılesı ıstemez dıye uzaktan bırını dusunmems :31:

İnsan olduğumuz için maskelerimiz hep yanımızdadır.O yüzden bir insanın sözlerine ,davranışlarına kanmak cok zor değil.
Bir insan birini tanımadan aşık olması sonradan bir takım sorunları ortaya çıkarır çünkü zamanla o insanda göremediğiniz hoş olmayan davranışlar gözünüze batabilir.Yavaş yavaş ,ön yargılarınızı bir kenara bırakarak tanımaya çalıştığınızda ,o kişinin artı ve eksi yönlerini görürsünüz ona göre sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz zaten severseniz daha sonra aşk gelip sizi yoklar zaman zaman.

Bir insanı tanımadan yargılamayın,size tavsiyem öncelikle bir kağıt ve kalem alıp neler istediğinizi,neler beklediğinizi yazmanızı ve görmenizi öneririm.Daha sonra bu iki kişiyi gözlediğiniz kadarıyla olumlu, olumsuz yönlerini ayrı bir kağıda yazın böylece size en uygun olanı görmenizi sağlayacaktır.
Bence acele etmeden tanımaya çalışın.Her zaman aklınızda biraz da olsa şüphe olsun.Şüphe her zaman doğruyu gösterir.

Mevlana'nın bir beyitinden
"Aşk, renge ve kokuya bağlı olursa
o, aşk değildir,kişiye utançtır."

Bol şanlar dilerim.

İnsan olduğumuz için maskelerimiz hep yanımızdadır.O yüzden bir insanın sözlerine ,davranışlarına kanmak cok zor değil.
Bir insan birini tanımadan aşık olması sonradan bir takım sorunları ortaya çıkarır çünkü zamanla o insanda göremediğiniz hoş olmayan davranışlar gözünüze batabilir.Yavaş yavaş ,ön yargılarınızı bir kenara bırakarak tanımaya çalıştığınızda ,o kişinin artı ve eksi yönlerini görürsünüz ona göre sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz zaten severseniz daha sonra aşk gelip sizi yoklar zaman zaman.

Bir insanı tanımadan yargılamayın,size tavsiyem öncelikle bir kağıt ve kalem alıp neler istediğinizi,neler beklediğinizi yazmanızı ve görmenizi öneririm.Daha sonra bu iki kişiyi gözlediğiniz kadarıyla olumlu, olumsuz yönlerini ayrı bir kağıda yazın böylece size en uygun olanı görmenizi sağlayacaktır.
Bence acele etmeden tanımaya çalışın.Her zaman aklınızda biraz da olsa şüphe olsun.Şüphe her zaman doğruyu gösterir.

Mevlana'nın bir beyitinden
"Aşk, renge ve kokuya bağlı olursa
o, aşk değildir,kişiye utançtır."

Bol şanlar dilerim.

nekadar guzel anlatmıssınz agzınıza saglık

bu saat oldu daha cocuk aramadı muhtemelen annesı ıstemedı cunku dun mutsuz görunuyrdu :1: kaynana trıbıne gırmıstı neyse barı kararszılk yasamakta kurtulmus olurum aramazsa am bu görucu olayı bnm suankı ılıskımı sorgulamama yaradı galıba bıraz agırdan gıtmelıyım lise kızlar gıbı hemen bı ask dıye tuttrdm gıttım hayatın gerceklerıyle yuzleşmem ıyı oldu

çocuk benı face de bulmus eklemişşş bu ne saçmalık şimdi!!!! ayıp olmasın dıye kabul ettım ama ne alaka ınsan görucuye gıttıgı kızın telını alırda aramaz mı faceden mı ekler napayım sımdı??

Back
X