- 9 Kasım 2015
- 13
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sonsuza-kadar
-
Tesekkurler muhakkak izlicemThe notebook izleyip cevabı orada bulabilirsin. Film deyip geçme durumunu iyi anlatiyor cunku. Mutlaka aşkı secmelisin.
Aynen oyle ikimizede acidan baska bisey yasatmaz eger mantigimla hareket edersem ve aileler gercekten dedigin gibi ileriyi gorebiliyolar neler olabilecegini hissedebiliyolar ve bizim iyiligimizden baska bisey istemiyolar ama ben ikimizede bu aciyi yasatamamzor bir durum. aşk gelecek yıllarda sönebilirde araya geçim sıkıntısı girdiğinde.
mantık evliliğine gelince bence mantık evlilikleri daha sağlam aşk evliliklerine göre.
amaaaa... ortada aşık olduğun birisi varken senin kalkıp mantık evliliği yapman imkansız birşey gibi. kaldı ki kendine de ona da acıdan başka birşey yaşatmazsın. bizlere değil de oturup ailen ile enine boyuna konuşmalısın. bence aile anne baba bizlerden çok daha ilerisini göre biliyorlar.
bazen hayatta mantıklı düşünmek gerekiyor. onu yapmayıp da duygu peşinden gidince benim gibi ilerde pişmanlıkda yaşaya bilirsin, ama tam tersine çok mutluda olabilirsin. neticede herşey para değil, ama para çok şeyde!Aynen oyle ikimizede acidan baska bisey yasatmaz eger mantigimla hareket edersem ve aileler gercekten dedigin gibi ileriyi gorebiliyolar neler olabilecegini hissedebiliyolar ve bizim iyiligimizden baska bisey istemiyolar ama ben ikimizede bu aciyi yasatamam
Cok ozel degilse senin durumun nasildi belki biraz yardimci olursun bana anlatmak istersen memnun olurumbazen hayatta mantıklı düşünmek gerekiyor. onu yapmayıp da duygu peşinden gidince benim gibi ilerde pişmanlıkda yaşaya bilirsin, ama tam tersine çok mutluda olabilirsin. neticede herşey para değil, ama para çok şeyde!
dünya tuhaf bir dünya, parası olan bir gün parasız kalabilir, durumu olmayan da yüksele bilir. herşey bir sınav. diliyorum en doğru kararları herkes alır. ve seçimlerden pişman olunmaz. yine de aileni dinle derim. ben dinlemediğime pişmanım.
Bu paylasimi silme imkanimiz var mi ? Daha yeni oldugum icin bilemiyorumilgili bölüme taşındı
Canimdan cok sevdigim bi adam var evi yok arabasi yok ama kocaman kalbi var ayni zamanda beni isteyen birileri var evi var durumlari iyi ve ailem cok baski yapiyo bu devirde evi olan birini bulmussun nasil kacirirsin diye. Simdi size sorum su evi olanla mantik evliligi mi yapardiniz yoksa evi olmasada beni sevsin yeter deyip ask evliligi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?