Ask mi mantik mi

kokoco95

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
473
193
103
29
Merhabalrr size danismak istedigim bi durumm var :110: ben 21 yasindayim lise yillarimda bi cocugu delice sevdimm cok asiktim yasin vermis oldugu toyluk tecrubesizlik gozumu kor etmisti iki yil cikmistik ve aldatmisti beni unutmak zor oldu halada unutmadim fake hesaplardan bakarim durumlarina resimlerine hala ama onun kadar birini sevemedim simdi hayatimda biri var cok iyi biri bi dedigimi iki etmez gozumun icine bakar ben bagrsam cagrsam susar beni idare eder nazik romantik ve beni cok seviyo ama sorun su ki ben onu hic sevmyorum sadece deger veryiyorum. Napmaliyim asik degilim hicbi sekilde mantigimi dinleyip onla birlikte olmalimiyim sevmedigim icinde icimden bi sey yapmak gelmiyo heyecan yok :KK12::KK12::KK12:

Hiç hiç sevmiyorsan onunla oynama derim. Ben de şimdiki sevgilimi beni çok üzen eski sevgilim kadar sevmiyorum ama insanlar nankör oldukları için belki o da üzse peşinde pervane olurdum. Ben önce değer görmeyi seçiyorum. Az da olsa sevgi varsa, uyum varsa sıkıntı yok.

çocuğu boşuna oyalama sevmiyorsan kalbin atmadıysa ilerdede atmaz herşeyi batarsana ayrıl belki seveceğin aşık olacağın biri ile tanışırsın

Size çektiren erkeğin acısını başkasından çıkarmak ne kadar etik ?
Bağırsam çağırsam susar nedir yahu ? Eskisine bağırabiliyor muydunuz böyle ya da bağıramadığınız için mi büyük aşkınızdı ?
Bağırıp çağırmayın,ezmeyin adamı,sonra adamların içinden canavar çıkıyor gelip ağlıyor millet burada eskiden çok iyiydi sakindi değişti birden diye...
Ya adamın kıymetini bilin ya da yol yakınken huzur verin,ona da günah.

elde edilmeyen değerli oluyor. o eskisi değerliydi çünkü değer vermiyordu.

Yenisi ise çok fazla değer verdiği için tepesine çıkılmış, her şeyiyle elde edilmiş bir kıymeti yok kaybetme korkusu yok.

Merhabalrr size danismak istedigim bi durumm var :110: ben 21 yasindayim lise yillarimda bi cocugu delice sevdimm cok asiktim yasin vermis oldugu toyluk tecrubesizlik gozumu kor etmisti iki yil cikmistik ve aldatmisti beni unutmak zor oldu halada unutmadim fake hesaplardan bakarim durumlarina resimlerine hala ama onun kadar birini sevemedim simdi hayatimda biri var cok iyi biri bi dedigimi iki etmez gozumun icine bakar ben bagrsam cagrsam susar beni idare eder nazik romantik ve beni cok seviyo ama sorun su ki ben onu hic sevmyorum sadece deger veryiyorum. Napmaliyim asik degilim hicbi sekilde mantigimi dinleyip onla birlikte olmalimiyim sevmedigim icinde icimden bi sey yapmak gelmiyo heyecan yok :KK12::KK12::KK12:

Bu hikaye bana hiç yabancı gelmedi:)

Şimdiki sevgilin ileri de senden vazgeçince,bu sefer sen onun peşinden koşup şimdi ki adamı arar olacaksın.

O yüzden yol yakınken karar ver,ya sev ya vazgeç.

Eski sevgilinize duydugunuz sey ask degil hala bakmaniz da takinti bence. Ha kime ask mi mantik mi desen mantik der ama ben ask derim. Mantiginla surdurdugun iliskiler guzel gider ama duygu olmayinca sana da karsindakine de aci verir sevmeden seviyormus gibi yapmayin kimseye. Ask cok ozel bir sey ama biz bize kotu davranana baglanir onun karakterini cozmeye calisir seviyorum laflarina inanip aldatilir birakiliriz. Cocugun duygulariyla oynamayin ona da yazık aklinizdan eskileri atmadan yeni bir iliskiye de baslamayin size de zarar cunku.

Ikisinide birak yeni birine sans ver hem o hemde senin sevip etkilendigin olsun ..
Obur adam seni haketmemis aldatmis..
Digerinide sen haketmiyorsun cunku adami sevmiyorsun bosuna oyalama..

Ask yoksa heyecan yoksa bende yokum arkadas...tamam mantik falan vs bi yere kadar onu gorunce kalbim pit pit atmiyorsa olmaz o is:)

Aşk geçici olduğu için normalde mantık derdim ama saygı duymak için aşk lazımsa sizin için aşk diyorum....

Aşık değil sen sonradanda aşık olurum düşüncesiyle devam etme

hiçbiri deyip kendi ayaklarının üzerinde duracağın tüm hayatını erkeklere odaklamayacak bir gelecek kur

o zaman sevebileceğin birileri çıkabilirrrr

Back
X