Anne mi nene mi?

Utanmadan 2. Çocuk istiyolar. 22 yaşındayım zaten daha yaşım genç. Üstelik boyle bir aileye bir cocuk daha veremem Eşim anneci birisi degil ugrasmaz bile onunla. Ama kayinbabama baba dedirtmeye çalıştıklarında onunda zoruna gidiyo farkındayım. Eşim de hadi dedeye gidelim dede nerde gibisinden bir suru sey söylüyor. Babasinin fotosunu gosterip drde dede diye sesleniyor. Babasini cok seviyor kırmak ta istemiyor bana bile belli etmemeye çalışarak kendi yontemiyle halletmeye çalışıyor.. Eskiden cok gorurlerdi kızımı ama simdi sadece aksam 8 -11 arasi goturuyolar kendi evine çok kavga çıkardım artik o mesafeyi koruyorum. Kızımı salakca seylere alıştırmasınlar diye. Ustelik altini değiştiriyorum karnini doyurup oyle gönderiyorum ki kaynanam orda bisey vermeye çalışsa yemesin diye. Annesini tam tanısın bilsin diye
Eşiniz de farkındaymis madem hiç korkmayın bence tattiklerinizde güzel 3 saat sevmeyle çocuğun annesi olunmaz kalbinizi ferah tutun

Kafayi yemis senin kv. Dogurmalara doyamamis anlasilan. Benim bebeler bazen anneannelerine anne diyolar banada anneanne:) geyik olsun diye ama:)) senin durum baska..ne demek kokuna alismasin? Seninkine mi alissin?

Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim
Sana kayınço da dedirtseler sen annesin kaygılanma,gece filan kalmaya verme sakın,her türlü bakımını sen yap,sana anne der,ne psikopatmış bi sülaleymiş ya,ben olsam küserdim onlarla :halay:

şu forum her seferinde ülke gerçeklerini tokat gibi suratıma çarpıyor. verilen örneklerde gösteriyorki ülke manyak yuvası olmuş. ne çeşit bir ruh hali kayınvalidenizdeki. ezdirmem kendimi demişsiniz ama karşınızda öyle tipler varki yetmemiş, daha dişli olacaksınız. zaten annesinin kucağında ne saçma saçma konuşuyorsunuz diye azarlayın. deli deliyi görünce sopasını saklarmış. onlardan daha manyak olmadan onlarla başa çıkamazsınız. eşinizde farkında bu duruma bozuluyor ve ses edemiyorsa azarlamaya ondan başlayın.

Önce eşimle güzel bi kavga ederdim eğer ses etmiyorsa sonra kaynanamın ve sırayla görümcelerin ve dahasının ağzına ederdim kapıyı bile açmazdım çocuğuma da dıkunamazlardı nasıl sen emzirirken kucağından alışta mama vercez diyebilirler yolarım onları dokunamazlar bile ezdirme kendini çok iyi yapıyorsun nene falan de sürekli dediğinde de anası babası biziz siz nene dedesiniz de

Bu arada sizsiz neden sürekli çocupı alıp gidiyorlar arada bir olabilir işiniz olur veya bi şey de her gün illa çocık gitmek zorunda mı annesi babası var az ötede dursunlar görmek istiyorlarsa ya seninle yada hiç izin verme bence her fırsatta anne baba dedirtmeye çalışıyorlardır. İkinci çocuğun olursa asla bunlara fırsat verme dişliyim demişsin ama yeterince tepki vermiyorsun ki bunlar yaşanıyor hayır anlamadığım emen çocupı alıp mama vercem ne demek ya dokunamazlar bile benim çocuğuma sen kimsin bunu diyorsun derim mama da verilecekse ben veririm sevecek olanda yanımda sever

Bence kötü niyetinden degil de cahilliginden böyle davranmis. Guzelce soyleyin bence. Anne, kizim sana Anne derse nenesi Kim olacak bizim icin nenelik kiymetlidir, yapma böyle, deyin. Hem kalip kirmamis olursunuz hem DE bu cehalete son verirsiniz

Bak şurda yemin veriyorum.
Vallahi de billahi de bana şunları yaşatan insanları kapımdan sokmazdım.
Eşim karşı mı çıkar,onu da kapıya koyardım.
Ağzına tükürürüm benim çocuğuma karşı öyle tavrı olanların.
Anne diyecekmiş haspaya!

:KK48::KK48:
sen ne yaparsan yap bebek daha o anne der şimdi ona alıştırır :KK52:
alışsın desin ama en fazla 3 yaşından sonra kimin annesi kimin babaannesi herşeyi çok iyi öğreniyorlar zorlasalarda söyletemezler :KK48: sen hiç kafanı yorma:KK49:

Bence dikkat edin bir akrabağımın çocuğuda böyle yetişdi ve şimdi annesiyle hiç bir bağı yok hatta bazen nefret ettiğini bile düşünüyorum.

Benim oglanda bana annee diye seslenır misal dısarıdayken yada evin ıcınde babaannemızde annemmm diye seslenir :) tabi her zaman yapmasada bugun kadar bısey demedim. Ama ben o an oglumun sesını duyup efendim annecim dersem babaannesine cevap bile vermez oda susar. Ama sizinkiler cok abartmış ne demek emen bebegi almak, yok kokuna alısmasın demek bunlara hadlerini bı guzel bildir terbiyesizler ve sık sık yollama

Çocuklar çok zeki , kime ne denildiğini biliyorlar, kimse anne varken yani hayatta ve yanındayken ikinci bir anne aramaz, yani merak etmeyin.
Kv gelince başka torunu yok mu?
Neden bu aşırı ilgi?

Valla burdan bakinca kendini baya ezdiriyormussun gibi gorunuyor kimin annesi oldugunu goster lafla olmaz
Merhaba arkadaslar 3 yildir evliyim 1de kızımız var. Kızım doğduğundan beri kaynanam ve görümcelerim yetmezmis gibi kaynanamin gorumcesi birde kaynanamin kaynanasi çocuğumu benden koparmaya çalışıyorlar. Bu benim ilk çocuğum canımdan bir parça.. Ilk dogdugundan beri ben emzirirken bile kucağımdan aliyolardi kokuna alışmasın diyolardi. Kaynanam gil ustte oturuyordu o zaman. Kafasina gore cocugu alip kendi evine goturuyordu o gelmese gorumcelerim. Emziriyorum diyodum mama verecem diyodu.. Ve ben dogumdan sonra cok problem yaşadım esim ve ailesiyle 2 ay süt verebildim kızıma. Sinir stres üzüntü ağlama sonrasi sütüm de kesildi.. gunahi onların boynuna.. Kızımı alacaklar korkusu dustu icime gerci bende kendimi ezdiren birisi değilim. Mutlaka herseye cevabimi verirdim. Ilk baslarda herseye sussamda sonradan gozum acildi. Simdi kizim 1 yasinda
Benim sorum şu anneler..
Kaynanam kızımı kucagimdan alirken gel anneye diyor. Ona anne demesini saglamak icin. Gel anneye, yok annem, anneye baybay yap falan.. Bende bi sureden sonra kaynanam devam edince kizimi kaynanamin kucagina verirken git neneye demeye basladim.Kendisini cok genc goruyor ya hanimefendi. Ona nispeten. Nene diye sesleniyorum. Benim en dogal hakkim ona anne demesini istemiyorum. Sizce kizim bana mi uyar yoksa kaynanama mi.. veya nene demesi icin napmaliyim?.. cunku kaynanam gil anne dedirtmek istiyor. Kayinbabama da baba. Kizimin zaten anne babasi var. Bir akil verir misiniz. Paranoyaya baglamis durumdayim

Çocuklar çok zeki , kime ne denildiğini biliyorlar, kimse anne varken yani hayatta ve yanındayken ikinci bir anne aramaz, yani merak etmeyin.
Kv gelince başka torunu yok mu?
Neden bu aşırı ilgi?
Esim tek oglu 2 tane de gorumcem var. Gorumcem yeni dogum yaptı ama ona bu kadar ilgili degil. Belki de daha küçük kendini sevdirmiyor diye öyle bilmiyorum

Benim sorum şu anneler..
2,5 yaşından sonra sana anne nenesine de nene der o ara pek anlamaz ama sonra cin gibi açılıyor gözleri üzülmeyin annenin yeri ayrı annecilik oynayan nenenin yeri ayrı ama siz hep nene diyin bastıra bastıra. Ona verirken de torun diyin

Çocuğunuzu siz olmadan alıp gitmeleri bana ilginç geldi. Diğer anlattıklarınız zaten saçmalık ötesi. Çocuk sırf o istiyor diye onu annesi zannetmez merak etmeyin ama kvnin böyle davranmasına izin vermeyin.

Niye izin verdin senden alıp götürmelerine
Görümce görümceliğini babaanne babaanneliğini bilsin

Onlar yerini bilmiyosa lütfen siz anneliğinizi bilin asla asla asla sizin istemediğiniz bir seye izin vermeyin gerekirse acık acık söyleyin

Siz üZüleceginize onlar üzülsün

bu konuları okudukça pes diyorum her seferinde. gercek mi bu yaşadıklarımız??
anne kokusuna alışmasın süt vermenizi engellemiş annesi olarak bebegin onu görmesini istiyor....... hala ustune atlamamk icin neyi bekliyorsunuz.bebeginize verdiği zarar çok büyük

bu konuları okudukça pes diyorum her seferinde. gercek mi bu yaşadıklarımız??
anne kokusuna alışmasın süt vermenizi engellemiş annesi olarak bebegin onu görmesini istiyor....... hala ustune atlamamk icin neyi bekliyorsunuz.bebeginize verdiği zarar çok büyük

Büyük sözüme tövbe ben böyle bişe yasasam annem kayınvalidem ablam görümcem farketmez cinnet geçirir herkesi evden kovarım bak bakalım bi daha cesaret edebiliyolar mı

Biz yegenımızı seveceğimiz zaman ablam arardı yengemi babamda cok özledi gelebilir miyiz derdi karsılıklı binalarda otururdk yengem gelin derse kalkar giderdik

Back
X